Camping Playa de Vega

Camping Playa de Vega
Favorieten

1/22

Camping Playa de VegaCamping Playa de VegaCamping Playa de VegaCamping Playa de VegaCamping Playa de Vega

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Een dichtbegroeide terras/-boscamping aan de Costa Verde, op 8 km van Ribadesella. Door de (zeer) kleine plaatsen en sterk stijgende paden niet geschikt voor grote combinaties. Het terrasje van het restaurant ligt aan een verstilde binnentuin, met deels uitzicht op de omringende beboste bergen. Een pad door bos en duin, deels stijgend en dalend, leidt naar een groot zandstrand met grote rotspartijen. Hier kan gesurfd worden en er is diverse horeca. Het strand is ook bereikbaar via een weg.

Beschikbare accommodaties (Camping Playa de Vega)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Ribadesella

Sitecode: 200191

Kaart

Adres

Vega 1

33347 Ribadesella

Asturien

Spanien

Coördinaten

Breedtegraad 43° 28' 29" N (43.474785)

Lengtegraad 5° 8' 4" W (-5.134719)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    3.0

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.1

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    4.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Playa de Vega

Ontspannen aan zee op Camping Playa de Vega

Lekker eten, leuke activiteiten en het strand op loopafstand? Je vindt het allemaal op Camping Playa de Vega in de regio Asturië. Jonge gezinnen, natuurliefhebbers en watersporters voelen zich allemaal thuis op deze camping. Je maakt hier gebruik van handige faciliteiten, zoals een wasmachine, wasdroger en een camperservicestation. De staanplaatsen zijn aan de kleine kant, wat deze camping minder geschikt maakt voor kampeerders met een grote camper. Kleine campers, vouwwagens, caravans en tenten kunnen er wel allemaal terecht. De camping heeft bovendien nog een aantal comfortabele huuraccommodaties.

Genieten van het water

Je beleeft een zorgeloze strandvakantie op Camping Playa de Vega, want er loopt een handig wandelpad van de camping naar het strand. Hier relax je op het zachte zand, bouw je enorme zandkastelen of dobber je in het verkoelende zeewater. Het is mogelijk om verschillende watersporten uit te proberen, zoals surfen, paddleboarden of kitesurfen.

Activiteiten voor jong en oud

De kinderen zitten niet stil dankzij de buitenspeeltuin op de camping. Hier klauteren ze in een groot klimtoestel en hebben ze de keuze uit meerdere glijbanen. De grasvelden op het kampeerterrein zijn een ideale plek voor een potje badminton of jeu-de-boules. De omgeving van de camping is juist een mooie plek om te wandelen en fietsen.

Een culinaire vakantie

Je geniet van heerlijk eten op Camping Playa de Vega, want hier ben je altijd welkom in het knusse campingrestaurant. Proef de Spaanse specialiteiten op de menukaart of geniet van een snelle hap met de kinderen. Ben je op zoek naar een tussendoortje, zoals een fris ijsje? Dan moet je bij de snackbar zijn. Bij de campingwinkel haal je je dagelijkse boodschappen in huis, inclusief vers brood voor een feestelijk ontbijt.

Robuuste natuur en historische parels in de buurt van Camping Playa de Vega

De stranden bij Camping Playa de Vega zijn een mooie plek om te wandelen, zoals Playa de la Atalaya en Playa de Santa Marina. Verken het ruige gebied van de klif Acantilados del Infierno of volg de wandelroute bij Monte Corberu.

Duik in de geschiedenis en kijk je ogen uit bij de middeleeuwse verdedigingstoren Torre de la Atalaya. Ook de grot van Tito Bustillo is het bezoeken waard. In deze grot ontdek je namelijk prehistorische grotschilderingen. Bewonder ook de weelderige kerk Iglesia Santa Maria Magdalena.

Veelgestelde vragen over camping Camping Playa de Vega

Zijn honden toegestaan op camping Camping Playa de Vega?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Playa de Vega een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Playa de Vega?

De prijzen voor Camping Playa de Vega kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.