Camping Sun Dance Ranch AB

Camping Sun Dance Ranch AB - Blick auf den Campingplatz am Ufer des Flusses
Favorieten

1/5

CKE discount
Year Charming
Year Small
Camping Sun Dance Ranch AB - Mietunterkünfte auf dem CampingplatzCamping Sun Dance Ranch AB - Stellplätze am Ufer des FlussesCamping Sun Dance Ranch AB - Restaurant mit Bar und Terrasse auf dem CampingplatzCamping Sun Dance Ranch AB - Terrasse des Restaurants

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact, adres, website

Camping introductie

De camping heeft ruime staanplaatsen en ligt aan de waterkant met uitzicht op weides, bossen en de rivier. Er wandelen regelmatig herten, vossen, kraanvogels en zelfs elanden door de tuin. Er is een kookhuisje dat voor alle gasten vrij toegankelijk is en gebruikt kan worden om te koken of om warm en droog te zitten. Vrijdagavond is muziekavond. De camping organiseert Western paardrijden, buitenritten, quad rijden. De grootte van het strand (zandbank) is afhankelijk van de waterstand.

Overzicht

Dog allowed
Honden toegestaan

Beschikbare accommodaties (Camping Sun Dance Ranch AB)

...

...
...

Algemene informatie

Verblijf

  • Bedrijfstijd 2024: het hele jaar geopend
  • Lingue straniere parlate alla reception: Engels

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Ekshärad

Sitecode: 201097

Aanbod & voorzieningen

Dogs

Honden

  • Beperkingen op aanvraag

Kaart

Adres

Yggenäs Björhaga

68362 Ekshärad

Westschweden

Schweden

Coördinaten

Breedtegraad 60° 9' 8" N (60.15242)

Lengtegraad 13° 32' 11" E (13.536596)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    1.6

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.4

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    2.4

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    4.2

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Prijzen

CKE discount

ANWB Kampeerkaart CKE

Korting 2024

De ANWB CKE Campcard is een kortingskaart die leden verschillende voordelen biedt, zoals korting op campings, kortingen op kampeerspullen en verzekeringsvoordelen voor kampeervakanties in heel Europa. Koop uw CKE-kaart

Om te zien welke kortingen beschikbaar zijn per accommodatie, kun je de accommodatiegegevens hierboven bekijken. Als je je reisdata invult, kun je zien welke kortingen nog beschikbaar zijn.

Meer informatie over Camping Sun Dance Ranch AB

Camping Sun Dance Ranch AB, kamperen op een western ranch

Aan de oever van de Klarälv, de langste rivier van Zweden, vind je Camping Sun Dance Ranch AB, een klein paradijsje waar je je in Amerika waant. Midden in de natuur geniet je hier volop van rust, paarden en veel wilde dieren. Het prachtige uitzicht en de vele activiteiten in de omgeving dragen bij aan een geslaagde kampeervakantie voor het hele gezin.

Comfortabel verblijven

Camping Sun Dance Ranch AB beschikt over ruime staanplaatsen voor je tent, caravan of camper. In de zogenaamde camping stuga heb je de beschikking over twee slaapplaatsen, maar geen douche of toilet. Heb je liever iets meer comfort, kies dan voor een Zweeds huisje oftewel stuga. Deze huisjes hebben twee slaapkamers en een badkamer. Geen van de huisjes beschikt over een keuken, waardoor je niet in je eigen accommodatie kunt koken. Er is een volledig ingerichte kookstuga aanwezig, waar je gebruikmaakt van het fornuis, de koeling, de magnetron en het koffiezetapparaat.

Saloon & Restaurant

Heb je geen zin om te koken, schuif dan je voeten onder tafel in het restaurant in de saloon. Een lekker ontbijt, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, het kan hier allemaal. Je bestelt à la carte, of je eet mee van het buffet of de uitgebreide barbecue. Aan de bar trakteer je jezelf op een digestief of lekkere cocktail. Uiteraard kan een ijsje voor de kinderen niet ontbreken.

De Ranch

Zodra je het terrein van de ranch oprijdt, waan je jezelf in het Wilde Westen. Er heerst een gezellige westernsfeer en de paarden geven je een hartverwarmend welkom. De centrale tipi is een gezellige ontmoetingsruimte waar je kunt koken en tot rust komt.

Volop actie rondom Camping Sun Dance Ranch AB

Camping Sun Dance Ranch AB organiseert korte quadtours door de omgeving van Ekshärad. Na een eerste uitleg en een korte rijles vertrek je voor een stoere bergrit met pittige beklimmingen en door veel watertjes. Een leuke ervaring voor jong en oud!

Mag het ietsje rustiger? Verken dan de Zweedse natuur op de rug van een paard. Er zijn mogelijkheden voor ruiters van alle niveaus. Je kunt kiezen tussen een staprit in de bossen, een begeleidde bergrit overdag of bij zonsondergang en een dagrit met picknick.

Veelgestelde vragen over camping Camping Sun Dance Ranch AB

Zijn honden toegestaan op camping Camping Sun Dance Ranch AB?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op de camping. Er zijn echter enkele beperkingen op aanvraag.

Heeft camping Camping Sun Dance Ranch AB een zwembad?

Nee, Camping Sun Dance Ranch AB heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Sun Dance Ranch AB?

De prijzen voor Camping Sun Dance Ranch AB kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.