Camping Roos en Doorn

Camping Roos en Doorn
Favorieten

1/8

Year Small
Year Erkend
Camping Roos en DoornCamping Roos en DoornCamping Roos en DoornCamping Roos en DoornCamping Roos en Doorn

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Deze gemoedelijke, autovrije camping ligt bij een gemengd boerenbedrijf. De ruime staanplaatsen liggen op intieme, door bomen en hoge struiken omzoomde veldjes. Eenmaal in de week wordt in het hoogseizoen een activiteit georganiseerd, zoals pannenkoeken bakken, een barbecue, volleyballen of een wandeltocht. In de boomgaard mag je vruchten plukken, daar is ook een plek voor tentkampeerders. Voor de kleintjes zijn er skelters. De fiets stal je in een schuur, voor de auto zijn er parkeerplekken.

Beschikbare accommodaties (Camping Roos en Doorn)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Aagtekerke

Sitecode: 201146

Kaart

Adres

Roosjesweg 8

4363 RE Aagtekerke

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 33' 9" N (51.552567)

Lengtegraad 3° 30' 36" E (3.510248)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    2.8

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.9

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.8

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Roos en Doorn

Ervaar het boerenleven op Camping Roos en Doorn

Gelegen bij een boerenbedrijf in het Zeeuwse Aagtekerke vind je Camping Roos en Doorn. Deze gezellige boerderijcamping is een schilderachtige verblijfplaats voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het kampeerterrein van Camping Roos en Doorn is verdeeld over zes kampeerveldjes. Deze velden zijn van elkaar gescheiden door bomen en hagen waardoor de plaatsen voldoende privacy hebben. Spontane vakantiegangers kunnen terecht op een van de 23 toeristische staanplaatsen. Wie niet beschikt over een eigen kampeeruitrusting kan een grote toercaravan huren. De camping heeft twee accommodaties beschikbaar, die geschikt zijn voor een gezelschap van maximaal vier personen. Deze toercaravans beschikken over een eigen ingerichte keuken, een voortent en een vaste vlondervloer.

Het boerenleven op de camping

De camping staat in een schilderachtige omgeving vanwege de ligging aan de eigen boerderij; iets waar creatieve kampeerders ook graag gebruik van maken. Het erf kent veel mooie plekken om te fotograferen, te schilderen en na te tekenen. Populaire en kenmerkende plekken zijn het woonhuis van de eigenaars, de boerenschuur, de idyllische boomgaard en de vogelnestjes in de meidoornhagen. De boerderij van deze camping is volledig in gebruik en actief op het gebied van akkerbouw en melkvee. Geniet van het boerenleven door wakker te worden van het geluid van de vogels en het geloei van de koeien.

Voorzieningen op de camping

De moderne sanitaire voorzieningen zijn gescheiden van elkaar en hebben een apart dames- en herendeel. In totaal telt deze ruimte acht douches, zeven wc’s en acht wasbakken. De koude dagen worden een stuk aangenamer dankzij de vloerverwarming in het nieuwste toiletgebouw. Wie niet over een eigen koelkast en diepvries beschikt, kan gebruikmaken van de koelvrieskasten van de camping in de afwasruimte.

Een wandeling naar Domburg vanaf Camping Roos en Doorn

Vanaf Camping Roos en Doorn is de Zeeuwse stad Domburg eenvoudig te voet te bereiken. Deze stad ligt aan de Walcherse kust, waardoor een stedentrip goed te combineren is met een dagje strand. Breng in de ochtend een bezoek aan de historische binnenstad met leuke winkels en cafés en geniet in de namiddag van een mooie wandeling langs de kust.

Voor een mooi uitzicht over het Zeeuwse land breng je een bezoek aan de vuurtoren van Westkapelle. Een andere bezienswaardigheid in deze plaats is Het Polderhuis, een historisch dijk- en oorlogmuseum.

Veelgestelde vragen over camping Camping Roos en Doorn

Zijn honden toegestaan op camping Camping Roos en Doorn?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Roos en Doorn een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Roos en Doorn?

De prijzen voor Camping Roos en Doorn kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.