Minicamping Blauforlaet

Minicamping Blauforlaet
Favorieten
Year Small
Year Erkend

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact, adres, website

Camping introductie

De minicamping ligt aan het Prinses Margrietkanaal in een rustige omgeving bij het natuurgebied Rohelsterpolder. In het kanaal wordt gevist, ook door sportvissers. Lauwersoog met de boten naar Schiermonnikoog is niet ver weg. Het Nationaal Park Lauwersmeer en het Fietsroutenetwerk Noordoost-Friesland ligt binnen handbereik. De ruime staanplaatsen liggen op open grasvelden. Auto's mogen bij de caravan. Bij de receptie is een theeschenkerij met overdekt terras.

Beschikbare accommodaties (Minicamping Blauforlaet)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Augustinusga

Sitecode: 202609

Kaart

Adres

Blauforlaet 30

9284 XH Augustinusga

Friesland - Groningen - Drenthe

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 53° 13' 30" N (53.2250702)

Lengtegraad 6° 9' 36" E (6.160071)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    3.8

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.8

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Minicamping Blauforlaet

Camping Blauforlaet, voor een vakantie aan het water

Camping Blauforlaet in Augustinusga is ideaal gelegen voor amateur- en sportvissers. Deze comfortabele minicamping biedt daarnaast genoeg ruimte voor rust en activiteiten in de frisse buitenlucht.

Ruime staanplaatsen

De 23 staanplaatsen zijn ruim en liggen meestal in de zon. Het kampeerveld wordt hier en daar omringd door bomen, met aan de ene kant het Prinses Margrietkanaal en aan de andere kant een sloot. Alle staanplaatsen liggen aan de rand van het veld, zodat je nooit te dicht bij je overburen zit. Dit zorgt voor rust, ruimte en meer bewegingsvrijheid voor de kinderen. Het toiletgebouw ligt centraal op de camping, bij de ingang van het kampeerveld. Voor campers zijn er vijf verharde plaatsen die in tegenstelling tot de rest van de camping het hele jaar door toegankelijk zijn.

Verblijf in een comfortabele blokhut op Camping Blauforlaet

De camping biedt een blokhut te huur aan voor twee personen. De hut is volledig ingericht met twee eenpersoonsbedden, een keukenhoekje met gasstel, koelkast en servies, een tafel met stoelen en een zitje. Het toilet bevindt zich in de blokhut, maar voor de douche maak je gebruik van het sanitair op de camping. Zowel voor als achter de blokhut geniet je van de zon of schaduw op het terras.

Theeschenkerij en andere voorzieningen

Bij theeschenkerij ‘t Praathûs begin je je dag met een ontbijt, dat je van tevoren dient te reserveren. Uiteraard geniet je hier van een heerlijk kopje thee of koffie. Later op de dag kom je naar de theeschenkerij voor een drankje, nog een kopje thee of een simpele lunch. Ook maak je er gebruik van de gratis wifi. Op de veranda van de camping grill je wat vlees op een barbecue tijdens een lange zomeravond.

Vissen, fietsen en wandelen bij Camping Blauforlaet

Profiteer van de visstek van Camping Blauforlaet aan het Prinses Margrietkanaal en vang voorn, snoek, snoekbaars of brasem. Het materiaal voor je visvakantie haal je bij de vissportwinkel op slechts 4 kilometer van de camping. Ben je niet zo'n visser? Verken dan de regio te voet of op de fiets. Fietsroutes zijn verkrijgbaar op de camping en leiden je door de Friese Wouden en langs pingo’s. Op een uurtje fietsen ligt Dokkum waar je onder andere de Bonifatiuskapel bezoekt. Ook vind je hier het Tolhuisbad, een recreatiebad voor een hele dag waterpret.

Veelgestelde vragen over camping Minicamping Blauforlaet

Zijn honden toegestaan op camping Minicamping Blauforlaet?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Minicamping Blauforlaet een zwembad?

Nee, Minicamping Blauforlaet heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Minicamping Blauforlaet?

De prijzen voor Minicamping Blauforlaet kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.