Camping 't Oudewillemsveldt

Camping 't Oudewillemsveldt
Favorieten

1/10

Year Small
Year Erkend
Camping 't OudewillemsveldtCamping 't OudewillemsveldtCamping 't OudewillemsveldtCamping 't OudewillemsveldtCamping 't Oudewillemsveldt

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Deze rustige camping ligt in het hartje van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Je kan er wandelen, fietsen en paardrijden. Een eigen paard kan worden meegenomen, er is een stalling en een weide aanwezig. De camping heeft ruime plaatsen met voldoende privacy en alle paden zijn geasfalteerd. Er is een overdekte fietsenstalling met laadpunten voor elektrische fietsen.

Beschikbare accommodaties (Camping 't Oudewillemsveldt)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Oude Willem

Sitecode: 202684

Kaart

Adres

Oudewillemsweg 4

8439 SM Oude Willem

Friesland - Groningen - Drenthe

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 52° 53' 49" N (52.897121)

Lengtegraad 6° 18' 40" E (6.311371)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    4.0

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.9

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.8

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.6

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping 't Oudewillemsveldt

Avontuur en ontspanning op Camping 't Oude Willemsveldt

Beleef een actieve vakantie tijdens een verblijf op Camping 't Oude Willemsveldt in Drenthe. De camping ligt midden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold en is dus een goede bestemming voor natuurliefhebbers. Op het terrein vind je ook een aantal faciliteiten voor kinderen, waardoor het een ideale plek voor jonge gezinnen is. De staanplaatsen zijn ruim en geschikt voor kampeerders met caravans, campers, vouwwagens en tenten. Vind je het prettiger om een compleet ingerichte accommodatie te huren? Dan ben je welkom in de knusse chalets van de camping, die van alle gemakken zijn voorzien.

Sportieve activiteiten

Organiseer een leuk toernooi op Camping 't Oude Willemsveldt en daag je familie uit op de jeu-de-boulesbaan. Het is bovendien mogelijk om fietsen te huren, waarmee je de prachtige natuurrijke omgeving verkent. Neem je je eigen elektrische fiets mee? Dan heb je de beschikking over een oplaadpunt en een veilige stalling. Het is ook mogelijk om je eigen paard mee te nemen. De kinderen vermaken zich ondertussen in de buitenspeeltuin, waar ze lekker schommelen of op de trampoline springen.

Verkoeling in het water

In een mum van tijd ben je bij enkele sfeervolle meertjes, waar je van heerlijk natuurwater geniet. Neem een duik in het nabijgelegen Aekingermeer en kom tot rust op het zachte zandstrand. Bij het kampeerterrein vind je een kleine spartelvijver, waar honden en paarden wat verkoeling opzoeken.

Faciliteiten voor een comfortabele vakantie

Je komt niets tekort tijdens je vakantie op Camping 't Oude Willemsveldt, want hier maak je gebruik van een ruim sanitairgebouw dat is uitgerust met een wasmachine. Het is mogelijk om gebruik te maken van gratis wifi. Kampeerders met een eigen camper houden deze tiptop in orde dankzij het camperservicestation.

Weelderige natuur en bijzondere uitjes nabij Camping 't Oude Willemsveldt

Doordat Camping 't Oude Willemsveldt in het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt, maak je hier prachtige wandelingen door dichtbegroeide bossen. Maak een mooie fietstocht over de beekdalgraslanden en bewonder de bloemen op de uitgestrekte heides. Beklim de uitkijktoren op het Aekingerzand om van een panoramisch uitzicht te genieten.

Je beleeft leuke dagjes uit in de regio, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan attractiepark Duinen Zathe. Kijk je ogen uit in het Drents Museum, waar je indrukwekkende schilderijen ontdekt. Ook het Gevangenismuseum in Veenhuizen is een leuk uitje voor jong en oud.

Veelgestelde vragen over camping Camping 't Oudewillemsveldt

Zijn honden toegestaan op camping Camping 't Oudewillemsveldt?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping 't Oudewillemsveldt een zwembad?

Nee, Camping 't Oudewillemsveldt heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping 't Oudewillemsveldt?

De prijzen voor Camping 't Oudewillemsveldt kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.