Minicamping Munnikenhof

Minicamping Munnikenhof
Favorieten

1/8

CKE discount
Year Small
Year Erkend
Minicamping MunnikenhofMinicamping MunnikenhofMinicamping MunnikenhofMinicamping MunnikenhofMinicamping Munnikenhof

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

5.0Buitengewoon(1Recensie)

Map MarkerKaart
contactContact, adres, website
award-icon

Camping introductie

Rustige camping met uitzicht over (eigen) weilanden. Extra ruime staanplaatsen liggen rondom een groot middenveld en zijn voorzien van stromend water, een afvoer en een 6 Ampère elektriciteit-aansluiting. De staanplaatsen zijn deels verhard. Dagelijks kan men hier de jonge paarden in de grote stalruimte bezoeken of een oogje op ze houden door de ramen tijdens het tandenpoetsen. Om het ruimtelijke gevoel van de kampeervelden te behouden wordt verzocht òf een voortent òf een luifel op te zetten.

Beschikbare accommodaties (Minicamping Munnikenhof)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Terheijden

Sitecode: 206372

Kaart

Adres

Munnikenhof 21

4844 PK Terheijden

Nordbrabant - Limburg

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 38' 39" N (51.644443)

Lengtegraad 4° 47' 33" E (4.792516)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

5.0Buitengewoon (1 Beoordelingen)

5.0

BuitengewoonJensschreef2 jaar geleden

Leuke kleine camping op het platteland met erg aardige uitbaters.

Zeer goed onderhouden camping op een paardenboerderij. Familiebedrijf en liefdevol beheerd. Mooi aangelegd terrein met plaatsen in een cirkel. Goed onderhouden sanitair en afwasplaats. Caravans en campers toegestaan. Elektriciteit en water ter plaatse.

Deze recensie is automatisch vertaald.

Verblijf: november 2021

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    4.5

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.5

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    1.3

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Prijzen

CKE discount

ANWB Kampeerkaart CKE

Korting 2024

De ANWB CKE Campcard is een kortingskaart die leden verschillende voordelen biedt, zoals korting op campings, kortingen op kampeerspullen en verzekeringsvoordelen voor kampeervakanties in heel Europa. Koop uw CKE-kaart

Kampeerplaatsen
Info

CKE-tarief laagseizoen: 10%
- van 1 januari t/m 28 maart
- van 2 april t/m 21 april
- van 16 september t/m 31 december;
Speciale aanbiedingen standplaatsen: 10% korting bij een verblijf van 7 nachten voor staanplaats, 20% korting bij een verblijf van 14 nachten voor staanplaats.
- van 1 januari t/m 7 mei
- van 5 juli t/m 31 december;
Speciale aanbiedingen huuraccommodaties: 10% korting bij een verblijf van 7 nachten voor huuraccommodatie, 20% korting bij een verblijf van 14 nachten voor huuraccommodatie.
- van 1 januari t/m 31 december;

Verzilver je korting bij het inchecken.

Meer informatie over Minicamping Munnikenhof

Volledig ontspannen op Minicamping Munnikenhof

Minicamping Munnikenhof in Terheijden, op een steenworp afstand van Breda, biedt ruime kampeerplekken met een prachtig uitzicht. Op deze camping vind je geen uitgebreid vermaak; je komt hier dan ook echt voor de rust. Om die reden trekt de camping vooral een wat ouder publiek.

Moderne voorzieningen

De kampeerplekken zijn voorzien van een elektrische aansluiting. Op maximaal 15 meter van je staanplaats vind je een wateraansluiting. Bovendien is Minicamping Munnikenhof uitgerust met een snelle gratis wifiverbinding. Op de camping vind je twee toiletgebouwen met in totaal vijf douches, zes toiletten, een urinoir en een speciale ruimte voor mindervaliden met een aangepaste douche, een wastafel en een toilet. Bij de sanitaire gebouwen kun je ook je afwas doen. Op de camping bevindt zich een recreatieruimte met onder andere een televisie, een biljarttafel en een dartbord. Kinderen maken snel vriendjes bij de trampoline. Je auto kun je kwijt op het parkeerterrein achter de camping. Je stalt daar tevens je fiets in een afgesloten ruimte. Voor de elektrische fiets zijn oplaadpunten beschikbaar.

Samenwerking met lokale producenten

De eigenaars van Minicamping Munnikenhof vinden het van groot belang dat de lokale producent baat heeft van het toerisme. Daarom werken zij samen met een plaatselijke bakkerij en verkopen ze ook lokaal zuivelijs. De vriendelijke eigenaars geven je ook graag tips voor uitjes in de omgeving. Bij hen komt Brabantse gastvrijheid op de eerste plaats.

Neem een kijkje in de paardenstal

Wat deze camping ook bijzonder maakt, is de paardenfokkerij die de eigenaars beheren. De paarden staan op stal of grazen in de wei die aan de camping grenst. Kampeerders mogen de paardenstal betreden. Neem zeker een kijkje wanneer de paarden naar buiten en weer naar binnen galopperen, een bijzonder schouwspel.

Ontdek de Biesbosch vanaf Minicamping Munnikenhof

Vanaf Minicamping Munnikenhof fiets je langs prachtige dorpen en steden en indrukwekkende polderlandschappen. Laat je door de fietspondjes in de buurt naar de overkant van de Mark brengen en verken de prachtige omgeving van de Biesbosch. In dit nationaal park spot je vogels voor dag en dauw, maak je een kanotocht met een lekkere picknick, ga je vliegvissen met de hele familie of fiets je over de onverharde paden. Van de polders vol vogels, over de smalle dijkjes tot aan de oevers van de kreken: je vindt hier voor ieder wat wils.

Veelgestelde vragen over camping Minicamping Munnikenhof

Zijn honden toegestaan op camping Minicamping Munnikenhof?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Minicamping Munnikenhof een zwembad?

Nee, Minicamping Munnikenhof heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Minicamping Munnikenhof?

De prijzen voor Minicamping Munnikenhof kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.