Capfun camping La Nina

Capfun camping La Nina  - Kinderspielplatz auf dem Campingplatz
Favorieten

1/11

Capfun camping La Nina  - Rutschen im Wasserpark des CampingplatzesCapfun camping La Nina  - Mobilheim mit Terrasse auf dem CampingplatzCapfun camping La Nina  - Mobilheime auf dem CampingplatzCapfun camping La Nina  - Mobilheime auf dem CampingplatzCapfun camping La Nina - Kinderspielplatz zwischen Mobilheimen auf dem Campingplatz

Camping overzicht

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De camping ligt op 6 km van de Middellandse Zee. Er is een waterpark met zwembaden, peuterbad, bubbelbad en glijbanen. Op 6 km ligt ook Cap d'Agde, een prachtige locatie aan zee met heel veel activiteiten voor families zoals Toons club, Dyno park en een groot aquarium. Geniet van vele watersportactiviteiten en lange wandelingen in de regio. Deze camping heeft enkele vaste plaatsen en verder alleen huuraccommodaties en wordt niet door de ANWB geïnspecteerd.

Beschikbare accommodaties (Capfun camping La Nina)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Agde

Sitecode: 206444

Kaart

Adres

Rue des Entrepreneurs 11

34300 Agde

Occitanie

Frankreich

Coördinaten

Breedtegraad 43° 18' 32" N (43.3089)

Lengtegraad 3° 30' 22" E (3.50617)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Meer informatie over Capfun camping La Nina

Een bruisende vakantie op Capfun Camping La Nina

Kom helemaal tot rust en beleef leuke avonturen op Capfun Camping La Nina in de regio Languedoc-Roussillon. De camping is ideaal voor jonge gezinnen, want er is genoeg te beleven voor jong en oud. Je verblijft er bovendien in een compleet ingerichte accommodatie die ook comfortabel is voor de allerkleinsten.

Vakantie vol vermaak

Stilzitten is niet nodig tijdens je vakantie op Capfun Camping La Nina, want op dit terrein vind je genoeg activiteiten voor het hele gezin. Zo vermaken de kinderen zich dankzij het animatieprogramma, met sportwedstrijden, knutselprojecten en talentenjachten. Er is bovendien een grote speeltuin aanwezig en de kinderen kunnen proberen om een recordtijd neer te zetten op het springkussenparcours. Sportliefhebbers trappen een balletje op het multifunctionele sportterrein of bezoeken de jeu-de-boulesbaan. Een potje tafeltennis behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Plezier in het waterpark

Tijdens je vakantie op deze camping heb je alle gelegenheid om te spetteren in het water. Je vindt er namelijk een uitgebreid waterpark met meerdere zwembaden. Dobber in een van de twee onoverdekte zwembaden of speel met de kleintjes in het peuterbad. Er is bovendien een grote stellage met meerdere glijbanen aanwezig, waar waaghalzen op hoog tempo in het water plonsen. Aan de rand van een van de zwembaden vind je bovendien verschillende bubbelbaden. Ideaal wanneer je even tot rust wilt komen.

Comfortabele voorzieningen

Je bent van alle gemakken voorzien tijdens je vakantie op Capfun Camping La Nina, want hier vind je verschillende horecagelegenheden. Schuif aan bij het sfeervolle familierestaurant of geniet van een verkoelend drankje in de bar. Op het terrein vind je ook handige wasvoorzieningen en heb je toegang tot draadloos internet. Even aan de drukte ontsnappen? Je bent welkom in de tv-ruimte.

Attracties en archeologie bij Capfun Camping La Nina

Ga op avontuur met de kinderen en bezoek Aqualand, niet ver van Capfun Camping La Nina. In dit grote waterpretpark hebben ze de keuze uit talloze glijbanen en zwembaden. Duik samen in de wereld van dinosauriërs tijdens een bezoek aan Dino World, waar je elkaar uitdaagt met minigolf of de kinderen laat ravotten in het speelpark. Cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit bij het museum Ephebe, dat in het teken staat van onderwaterarcheologie. Capfun Camping La Nina ligt bovendien in de buurt van verschillende stranden, zoals La Roquille en Le Môle.

Veelgestelde vragen over camping Capfun camping La Nina

Zijn honden toegestaan op camping Capfun camping La Nina?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Capfun camping La Nina een zwembad?

Nee, Capfun camping La Nina heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Capfun camping La Nina?

De prijzen voor Capfun camping La Nina kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.