Capfun camping Parc et Plage

Capfun camping Parc et Plage - Luftaufnahme der Pools auf dem Campingplatz
Favorieten

1/16

Capfun camping Parc et Plage - Rutschen im Wasserpark des CampingplatzesCapfun camping Parc et Plage  - Mobilheim mit Terrasse auf dem CampingplatzCapfun camping Parc et Plage - Camper fahren Fahrrad in der Umgebung des CampingplatzesCapfun camping Parc et Plage  - Mobilheim mit Terrasse auf dem CampingplatzCapfun camping Parc et Plage  - Restaurant mit Terrasse auf dem Campingplatz

Camping overzicht

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De camping ligt in een natuurgebied op 80 m van zee en heeft uitzicht op het eiland Porquerolles. Er is een zwembad met zonneterras. In de omgeving zijn veel uitstapjes mogelijk: strand, eilanden, Provençaalse dorpjes zoals Thoronet en het beroemde St. Tropez. Deze camping heeft alleen vaste plaatsen en huuraccommodaties en wordt niet door de ANWB geïnspecteerd.

Beschikbare accommodaties (Capfun camping Parc et Plage)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Hyères-Les-Palmiers

Sitecode: 206463

Kaart

Adres

rue des Langoustiers L'Ayguade 28

83400 Hyères-Les-Palmiers

Provence-Alpes-Côte d'Azur

Frankreich

Coördinaten

Breedtegraad 43° 5' 54" N (43.09843)

Lengtegraad 6° 10' 0" E (6.1667406)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Meer informatie over Capfun camping Parc et Plage

Een ontspannen kampeervakantie in Zuid-Frankrijk bij Capfun Camping Parc et Plage

Wie op zoek is naar een rustige kampeervakantie vlak bij het strand is op Capfun Camping Parc et Plage aan het juiste vakantieadres. Deze camping bevindt zich in een natuurgebied, slechts 80 meter van zee. Vanaf het kampeerterrein geniet je bovendien van een prachtig uitzicht op het eiland Porquerolles. De kinderen vermaken zich uitstekend met de verscheidene faciliteiten op het terrein, zoals een openluchtzwembad met zonneterras.

Kamperen bij Parc et Plage

De middelgrote camping beschikt over maar liefst 150 huuraccommodaties voor een prachtige vakantie. Er zijn mobilhomes beschikbaar van twee tot tien personen en staan op een ruime plek met eeuwenoude bomen en natuurlijke heggen voor beschutting en privacy. Daarnaast bevinden zich zeventig vaste staanplaatsen op het terrein. Er zijn geen kampeerplekken op de verkeersvrije camping aanwezig.

Eindeloos veel zwempret

De zwemliefhebbers nemen een verfrissende duik in het netjes verzorgde openluchtzwembad op het kampeerterrein. Trek baantjes voor de conditie of roetsj van de spectaculaire waterglijbaan. De allerkleinsten spelen veilig in het peuterbad met kindertoestellen. Een overdekt zwembad bevindt zich op vijf kilometer afstand. Bovendien ligt de Middellandse Zee op slechts 80 meter afstand van de camping.

Faciliteiten voor de kinderen

Capfun Camping Parc et Plage beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud. Zo zijn er tafeltennistafels, speel je een spannende wedstrijd jeu de boules op het speciaal aangelegde terrein of huur je fietsen om de omgeving te verkennen. Kleine kinderen springen op het springkussen of spelen in de speeltuin. Ook is er een enthousiast animatieteam aanwezig dat allerlei activiteiten organiseert.

Voorzieningen binnen handbereik

Van juni tot september bestel je een smakelijke maaltijd bij de bar of het restaurant op het kampeerterrein. Ook is er een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Een grotere supermarkt bevindt zich op 5 kilometer afstand.

Ontdek de Provençaalse dorpen en natuur bij Capfun Camping Parc et Plage

De sfeervolle Capfun Camping Parc et Plage is de ideale uitvalsbasis om de Var te ontdekken. Breng een bezoek aan de Gouden Eilanden, het eiland Porquerolles met idyllische baaien of het schiereiland Giens. Daarnaast liggen authentieke Provençaalse dorpen zoals Thoronet in de buurt, met de fraaie abdij die in 1146 werd gesticht.

Wandelen in de natuur van de Var

Natuur- en wandelliefhebbers trekken naar het Massif de Maures. Bij deze bergketen van circa 135.000 hectare tussen Hyères en Fréjus wandel je in een prachtig eikenbos. Of peddel met de waterfiets in de Gorges du Verdon bij het stuwmeer St. Croix.

Veelgestelde vragen over camping Capfun camping Parc et Plage

Zijn honden toegestaan op camping Capfun camping Parc et Plage?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Capfun camping Parc et Plage een zwembad?

Nee, Capfun camping Parc et Plage heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Capfun camping Parc et Plage?

De prijzen voor Capfun camping Parc et Plage kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.