BoerderijCamping De Neeth

BoerderijCamping De Neeth
Favorieten

1/4

Year Small
Year Erkend
BoerderijCamping De NeethBoerderijCamping De NeethBoerderijCamping De Neeth

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact, adres, website

Camping introductie

De kleinschalige camping ligt in de Achterhoek en bevindt zich op het erf van boerderij de Neeth. Er zijn een melkveebedrijf met zorgboerderij, een pannenkoekenboerderij met speeltuin en een boerderijmuseum. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van water en elektra. Er is uitzicht over de boerderij, speeltuin en de omliggende landerijen. De jonge bomen op het terrein bieden voldoende schaduw. Huisdieren in overleg.

Beschikbare accommodaties (BoerderijCamping De Neeth)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Aalten

Sitecode: 206492

Kaart

Adres

Neethweg 6

7122 RB Aalten

Flevoland - Overijssel - Utrecht - Gelderland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 57' 32" N (51.959103)

Lengtegraad 6° 34' 33" E (6.576061)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    2.8

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.5

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    2.8

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    1.8

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over BoerderijCamping De Neeth

BoerderijCamping De Neeth, kleinschalig kamperen in de Achterhoek

In Barlo bij Aalten vind je BoerderijCamping De Neeth. De kleinschalige camping staat op het erf van de boerderij de Neeth. De camping is enkel voor reizigers met een tent, caravan of camper.

Comfortabel kamperen

BoerderijCamping De Neeth biedt ruime staanplaatsen met een oppervlakte van ongeveer 140 m². Alle staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en water. Voor de gasten met een camper is er ook een rioolaansluiting voorhanden. De bomen op het terrein zorgen voor de nodige schaduw zodat je niet in de volle zon hoeft te zitten op een warme zomerdag. Het sanitaire gebouw is netjes en goed onderhouden. Je hebt er toegang tot douches, toiletten en een wasruimte waar je eveneens de afwas kunt doen.

Boerderij de Neeth

BoerderijCamping De Neeth is gevestigd op het erf van boerderij de Neeth. Het melkveebedrijf met zorgboerderij wordt gerund door boerin Christel. Boer Patrick is het gezicht van de pannenkoekenboerderij en de camping. De pannenkoeken van Pannenkoek Patrick zijn bekend en beroemd in de wijde omgeving. Een pannenkoek mag dan ook niet ontbreken tijdens je kampeervakantie. Daarnaast heb je ook nog het boerderijmuseum waar je een kijkje krijgt in de leefwereld van de streekbewoners van 100 jaar geleden. Dit museum wordt beheerd door de ouders van boerin Christel.

Uitleven in de speeltuin

De speeltuin van de camping is de perfecte plek voor kinderen om zich helemaal uit te leven. Springen doen ze op het springkussen en de trampoline. Aan de kabelbaan beleven ze de wildste avonturen en in de nestschommel komen ze even tot rust. Aan de speeltuin bevindt zich een terras met zelfbediening waar je geniet van de zon en de rust.

Dierentuin en natuur bij BoerderijCamping De Neeth

Vanaf BoerderijCamping De Neeth ben je zo in Duitsland. Net over de grens ligt Anholter Schweiz, een kleinschalige dierentuin. Deze diervriendelijke dierentuin huisvest vijftig dierensoorten, die je kunt bewonderen tijdens een 6 kilometer lange wandeling.

Als je van wandelen en fietsen houdt, is de camping de perfecte uitvalsbasis om mooie tochten te maken. In de directe omgeving vind je meerdere natuurgebieden, zoals de Vennebulten en het Korenburgerveen. Je dwaalt er door historisch hoevelandschap met hoogveen, heide, vele beekjes en houtwallen. Luister naar de stilte en geniet van de rust.

Veelgestelde vragen over camping BoerderijCamping De Neeth

Zijn honden toegestaan op camping BoerderijCamping De Neeth?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping BoerderijCamping De Neeth een zwembad?

Nee, BoerderijCamping De Neeth heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping BoerderijCamping De Neeth?

De prijzen voor BoerderijCamping De Neeth kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.