WeidumerHout

NederlandFrieslandWeidum  (sitecode 206512)

WeidumerHout

NederlandFrieslandWeidum
Deze camping is niet via ANWB te reserveren
Restaurant

De camping is alleen voor campers bedoeld. De camping heeft verstevigde gratenstructuur in gras voor de campers, zo blijft de uitstraling groen. De camperplaatsen hebben een weids uitzicht aan het water en bomen zorgen voor schaduw. Er zijn hotelkamers in het weiland en in de boerderij. Deze campercamping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

Kamperen in de Friese natuur bij WeidumerHout

WeidumerHout in Weidum biedt unieke camperplaatsen in de Friese natuur. Je geniet van rust, ruimte en de natuur om je heen. Jij kiest jouw favoriete plekje uit. Wordt het een beschut plekje tussen de bomen, een open plekje aan het water van de Elfstedentochtroute of een plek met vrij uitzicht over de Friese landerijen?

Grote diversiteit aan camperplaatsen

WeidumerHout is een groot landgoed van 3,5 hectare in de buurt van Leeuwarden. Het landgoed bestaat uit een hotel, restaurant en camperplaatsen die zijn voorzien van individuele 10 ampère-aansluitingen en verharde ondergrond in het gras. Door de grootte van het landgoed is er veel diversiteit in het soort plaatsen, van een beschutte plek tot een open plek in het groen of een bijzonder plekje aan de vaart Zwette.

Prettige voorzieningen

In het eigen restaurant van landgoed WeidumerHout geniet je van de lekkerste gerechten. Op de menukaart vind je veel kwalitatief goede gerechten die worden gemaakt van streekproducten. Alle gerechten worden dagvers voor je bereid. Ben jij benieuwd naar activiteiten in de omgeving? Het personeel van de camping helpt je graag op weg met leuke tips voor sportieve of culturele activiteiten. Ook kun je ervoor kiezen om een middag te ontspannen in de lounge, de wellness in te duiken of te relaxen met een goed boek in de bibliotheek.

Privésauna

Op reservering maak je gebruik van de saunafaciliteiten. Deze zijn geheel privé. In de Finse sauna kom je helemaal tot rust en voel je de spanning van je af glijden. Na afloop verwen je jezelf met een lekker verfrissend drankje op het terras. Dat is nog eens vakantie vieren.

Meer lezen

Accommodaties

Bezig met laden van de accommodaties
  • Reis informatie

Voorzieningen

  • In het kort

    • Kleine camping (37 plaatsen)
    • Ideaal voor camperaars
    • Honden na overleg toegelaten
  • Algemene informatie
    Kleine camping (37 plaatsen)
    22 huuraccommodaties
    15 toeristische staanplaatsen
    1 laadpaal elektrische auto
    Gesproken op de receptie: Nederlands, Engels, Duits
  • Zwembaden
    Overdekt zwembad op 11,1 km
  • Toeristische staanplaatsen
    15 Toeristische plaatsen, waarvan
    15 camperplaatsen op het terrein
    Elektriciteit (10 A)
  • Wifi
    Dekking: merendeel staanplaatsen
  • Eten & drinken
    Restaurant (binnen 100 m)
    Winkel op 4,9 km
  • Campingbepalingen
    Honden toegestaan na overleg
    Campers toegestaan
    Vouwwagens niet toegelaten
    Caravans toegelaten
    Tandemassers verboden
  • Campers
    15 camperplaatsen op het terrein
    Camperservicestation
  • Adres
    Dekemawei 9
    9024 BE Weidum
    Nederland
    Lat./Long.: 53.149076; 5.760912

Beoordelingen

WeidumerHout heeft nog geen reviews van kampeerders.
Bezig met bijwerken van de beoordelingen

Locatie en omgeving

Ontdek Friesland vanaf landgoed WeidumerHout

Vanaf landgoed WeidumerHout ga je eenvoudig een dagje naar Leeuwarden. Hier kun je goed winkelen en zijn diverse interessante bezienswaardigheden te vinden, waaronder het Fries Museum en de Oldehove. Sluit je bezoekje af op een van de gezellige terrassen. Bij WeidumerHout is het mogelijk om gebruik te maken van kanoverhuur en fietsenverhuur. In nationaal park de Alde Feanen kun je uitstekend wandelen, fietsen en varen. Ook het Sneekermeer is een aanrader. Ga hier zeilen of neem op een warme dag een verfrissende duik.