Camping Wienerwald

Camping Wienerwald
Favorieten

1/4

Year Small
Camping WienerwaldCamping WienerwaldCamping Wienerwald

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

5.0Buitengewoon(1Recensie)

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De camping ligt midden in het Wienerwald, de groene longen van Wenen. Het glooiende terrein grenst direct aan het bos. De staanplaatsen liggen op gras en bomen zorgen voor enige schaduw. ’s Ochtends zijn er verse broodjes. In de heuvelachtige omgeving kun je prima wandelen. Fietsen met een e-bike is ook een goede mogelijkheid. Vlakbij vertrekt een bus naar Wenen. Met de auto kun je binnen 20 minuten naar een metrostation van Wenen rijden.

Beschikbare accommodaties (Camping Wienerwald)

...

...
...

Algemene informatie

Verblijf

  • Lingue straniere parlate alla reception: Duits

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Sulz im Wienerwald

Sitecode: 58883

Kaart

Adres

Leopoldigasse 2

2392 Sulz im Wienerwald

Niederösterreich

Österreich

Coördinaten

Breedtegraad 48° 6' 17" N (48.104971)

Lengtegraad 16° 8' 2" E (16.133958)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

5.0Buitengewoon (1 Beoordelingen)

5.0

BuitengewoonStephanschreefvorig jaar

Rustige, goed onderhouden camping aan de rand van Wenen

Vriendelijke gastheren, vriendelijke bezoekers, eenvoudig - maar schoon sanitair. Grote weide voor de staanplaatsen, met af en toe bomen en omzoomd door een heg. Met de auto vanaf daar richting Wenen ca.25 minuten naar de halte van een S-Bahn met gratis parkeren in een parkeergarage! Met andere woor… Meer

Deze recensie is automatisch vertaald.

Verblijf: juni 2022

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    2.4

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    1.9

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.0

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.9

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Wienerwald

Ontspannen op Camping Wienerwald

Wil jij heerlijk tot rust komen in een groene omgeving en toch de stad binnen handbereik hebben? Camping Wienerwald is dan de perfecte bestemming. Deze kleinschalige camping is een ideaal uitgangspunt om de Oostenrijkse hoofdstad Wenen te bezoeken.

Ontspanning en natuur

Camping Wienerwald ligt op slechts een halve kilometer van het centrum van Sulz. De terrassencamping ligt op een hoogte van 400 meter en biedt een weids uitzicht over weelderige valleien. De ruime kampeerplaatsen liggen in de halfschaduw en in de schaduw, omringd door talloze fruitbomen. Een ideale omgeving om eindelijk dat boek te lezen waar je anders niet aan toe komt. Ook de actieve kampeerder komt hier aan zijn trekken: de vriendelijke eigenaars van de camping organiseren fietstochten en ook voor wandelaars zijn er talloze routes in de buurt.

Voorzieningen

Dankzij de elektrische aansluitingen kun je zowel met de tent als met de caravan of camper komen kamperen. Ook is er een huurcaravan beschikbaar. De eenvoudige sanitaire voorzieningen worden goed onderhouden en schoongemaakt. Om in contact met de buitenwereld te blijven, kun je gebruikmaken van de wifi. 's Morgens geniet je van een heerlijk vers broodje op bestelling, en voor de lunch of het avondeten kun je terecht in de campingwinkel met beperkt assortiment. Op slechts 5 kilometer afstand vind je een grotere supermarkt. Op het kampeerterrein bevinden zich eveneens een snackbar en een barbecueplaats.

Bereikbaarheid

Camping Wienerwald bij Sulz ligt niet ver van de snelweg en is eenvoudig met de auto te bereiken. Als je na een paar dagen rust op zoek bent naar meer reuring, pak je de bus waarmee je in een half uur in het bruisende centrum van Wenen staat. De bushalte bevindt zich pal voor de camping.

De rustieke omgeving van Camping Wienerwald

Camping Wienerwald is een ideale plek om tot rust te komen. Combineer een tocht door de natuur met het bezoek aan prachtige bezienswaardigheden.

Een kijkje in de abdij

Vlakbij de camping ligt de nog actieve cisterciënzerabdij van Heiligenkreuz. In dit klooster met authentieke glas-in-loodramen kun je een rondleiding volgen van een kloosterbroeder. Een bezoek aan het klooster is goed te combineren met het keizerlijke jachthuis in Mayerling, waar de schandalen van de Oostenrijkse keizerlijke familie in geuren en kleuren uit de doeken worden gedaan.

Veelgestelde vragen over camping Camping Wienerwald

Zijn honden toegestaan op camping Camping Wienerwald?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Wienerwald een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Wienerwald?

De prijzen voor Camping Wienerwald kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.