Camping Oosterzicht

Camping Oosterzicht
Favorieten
Year Small

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De rustig gelegen camping heeft twee ruime velden en hoort bij een melkveebedrijf. Alle plaatsen hebben water en afvoer, enkele hebben privésanitair. Ieder veld is voorzien van picknickbanken Kinderen kunnen meehelpen op de boerderij. Er zijn een speelbos, speeltuin, trapveldje, recreatieruimte en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten. Meerdere fietsroutes starten vanaf de camping. De camping ligt op 2 km afstand van het strand en het gezellige plaatsje Domburg.

Beschikbare accommodaties (Camping Oosterzicht)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Aagtekerke

Sitecode: 65655

Kaart

Adres

Kloosterweg 4

4363 SC Aagtekerke

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 32' 43" N (51.545448)

Lengtegraad 3° 31' 6" E (3.51837)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    1.7

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.5

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.3

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Oosterzicht

Onbezorgd kamperen in de Zeeuwse natuur bij Domburg op Camping Oosterzicht

Camping Oosterzicht is zeer geschikt voor gezinnen die nieuwsgierig zijn naar het boerenleven. Verder geniet je van een gemoedelijke sfeer en zit je vlak bij het strand in Domburg. Op de kleine camping sta je met de caravan, camper, vouwwagen of tent op één van de twee velden die zo zijn ingedeeld dat in het midden van het terrein veel bewegingsvrijheid is. Bomen en heggen creëren beschutting en privacy. Liefhebbers van luxe kamperen kiezen voor een kampeerplaats met een eigen douche, wastafel en toilet. Wanneer je geen kampeermiddel hebt, logeer je in een luxe tourcaravan met privésanitair of een compleet ingerichte stacaravan voor vier personen.

Gratis wifi en oplaadpunt elektrische fiets

Je bent altijd bereikbaar dankzij de gratis toegang tot het internet. Tentkampeerders maken gebruik van de koelkast en diepvries om hun levensmiddelen vers te houden. Verder zijn er wasmachines en staat je (elektrische) fiets veilig in de overdekte stalling, waar je ook een oplaadpunt vindt. In de recreatieruimte is een televisiehoek, waar je ook bij slecht weer kunt ontspannen. Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de buurtsuper in Aagtekerke. Domburg heeft een aantal gezellige strandpaviljoens en restaurantjes met uitzicht op zee, waar je smult van een typische Zeeuwse maaltijd.

Meekijken op de boerderij

Op de gemoedelijke camping vermaken de kinderen zich in de speeltuin en -bos met wedstrijdjes racen met de traptractors of skelters. Er is ook een trapveldje om te voetballen. Daarnaast leer je alles over de boerderij en is hulp van de kinderen altijd welkom. Ze helpen om de koeien uit de wei halen en knuffelen met de kalfjes, honden en katten. Het strand ligt op fietsafstand van Camping Oosterzicht en is een heerlijke plek om uit te waaien, schelpen te zoeken, in de branding te spelen of te vliegeren.

Van Camping Oosterzicht fietsen naar Domburg

Camping Oosterzicht ligt op tien minuten fietsen van het charmante plaatsje Domburg. Dit is een van de oudste badplaatsen van Nederland met een geschiedenis die teruggaat naar begin negentiende-eeuw. Het meest imposante gebouw is het negentiende-eeuwse fraai versierde Badpaviljoen in de duinen bij Domburg. Hier staat ook de eclectische Villa Carmen Sylva, met een opvallend mediterrane uitstraling.

Het stadsbeeld van Domburg wordt gedomineerd door de middeleeuwse kerk, maar heeft meer hoogtepunten. Vanuit het centrum wandel je via de boulevard Van Schagen Domburg naar de duintop Hoge Hil. Op 25 meter hoogte heb je een fraai uitzicht over de schilderachtige kustlijn.

Veelgestelde vragen over camping Camping Oosterzicht

Zijn honden toegestaan op camping Camping Oosterzicht?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Oosterzicht een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Oosterzicht?

De prijzen voor Camping Oosterzicht kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.