Kampeerboerderij De Heikant

Kampeerboerderij De Heikant
Favorieten

1/4

Year Small
Kampeerboerderij De HeikantKampeerboerderij De HeikantKampeerboerderij De Heikant

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De camping met ruime staanplaatsen bevindt zich bij een rustige boerderij met een paardenfokkerij. Er zijn schaduwplaatsen met fruitbomen en erfbeplanting en voldoende zonplaatsen. Campinggasten mogen hun eigen paard meenemen en fruit plukken op het campingveld. Er is een gezamenlijke keuken met een kooktoestel en een koelkast. Er is een oplaadpunt voor fietsen. De omgeving is geschikt voor fiets en wandelliefhebbers. Op ca. 700 m afstand zijn winkels.

Beschikbare accommodaties (Kampeerboerderij De Heikant)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Berkel-Enschot

Sitecode: 66040

Kaart

Adres

Durendaelweg 87

5056 MT Berkel-Enschot

Nordbrabant - Limburg

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 35' 33" N (51.59256)

Lengtegraad 5° 9' 21" E (5.15605)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    2.5

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    1.5

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.4

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Kampeerboerderij De Heikant

Kamperen in het hart van Brabant op Camping De Heikant

Camping De Heikant is ideaal voor rustzoekers die op zoek zijn naar een mooie kampeerlocatie in eigen land, met voldoende natuur en cultuur in de buurt. Het hele jaar door geniet je op deze camping van goede basisvoorzieningen en een prachtige omgeving. Ook zit je vlakbij gezellige steden in het hart van Brabant.

Kamperen met weids uitzicht

Je verblijft op deze kleine camping met de caravan, vouwwagen of tent op een ruime staanplaats, met voldoende plek voor de voortent of luifel. Voor campers zijn er zowel op als buiten het terrein een aantal staanplaatsen beschikbaar. De kampeerplaatsen liggen in de zon maar fruitbomen zorgen her en der wel voor schaduw. Deze camping verhuurt ook comfortabele ruimtes met keuken en sanitair in de kampeerboerderij. Deze huuraccommodaties zijn bedoeld voor grote groepen.

Voorzieningen op en rond de camping

Op deze camping zijn een aantal standaardvoorzieningen aanwezig die bijdragen aan een ontspannen kampeervakantie, zoals modern en verwarmd (mindervaliden) sanitair en een ruime keuken met gasfornuizen, koelkasten en spoelbakken. Verder is de wifi-verbinding gratis, laad je kosteloos de elektrische fiets op en heeft de camping een wasmachine. Met de auto ben je in een paar minuten in het centrum van Berkel-Enschot. Hier zijn enkele restaurants en supermarkten. In Tilburg, op zo'n 15 minuten rijden, is de keus aan horeca groter.

Vermaak op en rond de camping

Camping De Heikant is een uitgelezen plek om te ontspannen want er is geen druk animatieprogramma. De ligging bij de paardenfokkerij nodigt jong en oud uit om met de paarden bezig te zijn. De camping is autovrij dus kinderen hebben veel bewegingsvrijheid. Strandbad de Rauwbraken ligt op fietsafstand, net als het openluchtzwembad. In de directe omgeving zijn een aantal golfbanen. Het fraaie natuurgebied Leemputten bevindt zich op 10 minuten fietsen.

Uitjes vlak bij Camping De Heikant

Camping De Heikant is een prima startpunt voor leuke uitjes in de omgeving. Gezellige steden als Tilburg, Breda, Oisterwijk en 's Hertogenbosch zijn met de auto in 15 minuten bereikbaar, net als safaripark Beekse Bergen en de Efteling.

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

De camping ligt op 20 minuten rijden van Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Het natuurgebied kenmerkt zich door uitgestrekte bossen, kleurige heidevelden en vooral veel zand. Dit is een van de grootste stuifzandgebieden in West-Europa. Vanaf uitkijkpunt Bosch & Duin heb je een geweldig uitzicht over dit unieke natuurpark.

Veelgestelde vragen over camping Kampeerboerderij De Heikant

Zijn honden toegestaan op camping Kampeerboerderij De Heikant?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Kampeerboerderij De Heikant een zwembad?

Nee, Kampeerboerderij De Heikant heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Kampeerboerderij De Heikant?

De prijzen voor Kampeerboerderij De Heikant kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.