Minicamping Oranjepolder

Minicamping Oranjepolder
Favorieten

1/8

Year Small
Year Erkend
Minicamping OranjepolderMinicamping OranjepolderMinicamping OranjepolderMinicamping OranjepolderMinicamping Oranjepolder

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De charmante, gastvrije en rustige camping ligt bij een akkerbouwbedrijf, dicht bij het Veerse Meer. De ruime, flexibel ingevulde staanplaatsen liggen op meerdere velden, omringd door bomen met in het midden een kleurrijke speeltuin. De speelschuur is o.a. met agrarische elementen ingericht. Buiten staan een scala aan skelters, fietsjes en bolderkarren voor de kinderen. Overal kom je kleine dieren tegen. In de boerderijwinkel worden o.a. streekproducten verkocht. De winkels zijn op 2 km.

Beschikbare accommodaties (Minicamping Oranjepolder)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Arnemuiden

Sitecode: 66353

Kaart

Adres

Veerseweg 2

4341 RB Arnemuiden

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 30' 41" N (51.511608)

Lengtegraad 3° 41' 12" E (3.68677)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    4.0

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.0

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    3.9

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    1.9

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Minicamping Oranjepolder

Kamperen bij een monumentale boerderij op Camping Oranjepolder

Camping Oranjepolder bij Arnemuiden ligt op het terrein van een akkerbouwbedrijf bij een Zeeuwse boerderij met een monumentale status. De ruime staanplaatsen liggen verspreid over verschillende kampeervelden, met ieder haar eigen charme. Zo zijn de plekken bij de speeltoestellen geliefd onder gezinnen met kleine kinderen en de plekken met zicht op de boomgaard en de grazende schapen ideaal voor rustzoekers.

Staanplaatsen en een stacaravan

De weelderig groene kampeervelden van Camping Oranjepolder zijn omringd door bomen en struiken, zodat je zowel een zonnige als schaduwrijke plek kunt opzoeken. De circa 25 staanplaatsen liggen in het gras en voor campers zijn er enkele verharde plekken. Daarnaast kun je een mooi ingerichte stacaravan huren, met onder andere een keuken en een eigen douche.

Genieten van de rust, het boerenleven en de natuur

Op Camping Oranjepolder is het genieten van de rust, de schoonheid van het erf en de prachtige vergezichten op het terrein en in de omgeving. Tegelijkertijd maak je het boerenleven mee en kun je misschien wel getuige zijn van het oogsten van het graan. De schapen, geitjes, ganzen en kippen, maken het kamperen extra gezellig en boven in de schuur woont zelfs een uil. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen, maar ook fietsen en skelters om lekker op rond te rijden. Daarnaast vind je een trampoline, voetbalgoals en een zandhoop op het terrein. Bij het Veerse Meer, op 1,5 kilometer afstand, is het heerlijk zwemmen en recreëren.

Eten, drinken en inkopen doen

Op de camping staan diverse, grote vuurschalen en barbecues, waar de gasten zich volop kunnen uitleven. In de zomer organiseert het boerengezin af en toe een gezellig frietfeest of pannenkoekenavond, en kunnen de kampeerders broodjes bakken of marshmallows roosteren boven het kampvuur. Supermarkten en restaurants liggen op 1,5 kilometer afstand.

Camping Oranjepolder bij het Veerse Meer

Camping Oranjepolder ligt bij het gemoedelijke, oude vissersdorp Arnemuiden, in de gemeente Middelburg, op de grens van Walcheren en Zuid-Beveland. Je kunt hier onder andere een gerenoveerde scheepswerf van vroeger bezichtigen en misschien kom je er ook nog bewoners in klederdracht tegen. Het Veerse Meer bied je volop mogelijkheden tot watersporten. Daarnaast is het heerlijk om te wandelen en fietsen in dit gebied. Leuke plaatsjes om aan het meer te bezoeken zijn Veere, Kortgene en Kamperland. De stranden van Walcheren zijn eveneens eenvoudig op te zoeken vanaf de camping.

Veelgestelde vragen over camping Minicamping Oranjepolder

Zijn honden toegestaan op camping Minicamping Oranjepolder?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Minicamping Oranjepolder een zwembad?

Nee, Minicamping Oranjepolder heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Minicamping Oranjepolder?

De prijzen voor Minicamping Oranjepolder kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.