Camping D'Ouwe Veiling

Camping  D'Ouwe Veiling
Favorieten

1/5

Year Small
Year Erkend
Camping  D'Ouwe VeilingCamping  D'Ouwe VeilingCamping  D'Ouwe VeilingCamping  D'Ouwe Veiling

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Deze seniorencamping ligt in een boomgaard van een voormalig fruitteeltbedrijf en is uitermate geschikt voor rustzoekers. Honden zijn niet toegestaan. De staanplaatsen zijn gescheiden door heggen en liggen beschut. Op het terrein groeien veel bloemen en er is een kruidentuin. Er zijn volop mogelijkheden voor fietsliefhebbers en voor hen is er een overdekte fietsenstalling. Zee en strand zijn nabij.

Beschikbare accommodaties (Camping D'Ouwe Veiling)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Burgh-Haamstede

Sitecode: 66463

Kaart

Adres

Hogezoom 43-A

4328 EH Burgh-Haamstede

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 42' 21" N (51.705841)

Lengtegraad 3° 44' 35" E (3.74321)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    3.6

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.5

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.0

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping D'Ouwe Veiling

Kamperen in een oude boomgaard op Camping d’Ouwe Veiling

Wie wil genieten van een rustige vakantie in Zeeland is bij Camping d’Ouwe Veiling aan het goede adres. Met het groene terrein, de faciliteiten en een veelzijdige omgeving heeft deze camping alles in huis voor een ontspannen vakantie. Camping d’Ouwe Veiling is een boerderijcamping en ligt bij het Zeeuwse dorp Burgh-Haamstede. De camping ligt in een boomgaard van een voormalige fruitteeltboerderij en op het groene kampeerterrein groeien veel kleurige bloemen. De kleinschalige camping beschikt over achttien kampeerplaatsen waar campers, vouwwagens, caravans en tenten toegestaan zijn. De plaatsen worden per twee afgebakend door heggen en de natuurlijke beschutting zorgt voor privacy en schaduw. Vanaf de ruime kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting heb je een mooi uitzicht op het omringende landschap.

Volledig tot rust komen in de natuur

Op de camping staat rust centraal, maar in de nabije omgeving zijn veel recreatiemogelijkheden aanwezig. Zo ligt de camping vlak bij het zandstrand van Westerschouwen en zijn er veel wandel- en fietspaden in de omgeving. Ook voor de sportieve vakantiegangers is er genoeg te ondernemen, zoals vliegeren, duiken en mountainbiken. Op de camping zelf kom je daarnaast heerlijk tot rust en er is voldoende ruimte om van de zon te genieten. Ook is er een kleine speeltuin aanwezig waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Eenvoudige faciliteiten

Camping d’Ouwe Veiling beschikt over eenvoudige faciliteiten, maar heeft alles in huis voor een fijne vakantie. Zo is er een schoon sanitairgebouw aanwezig met een aparte stortplaats voor een chemisch toilet. Ook zijn er mogelijkheden om te wassen, is er gratis wifi op het terrein en mag je er heerlijk barbecueën. En op nog geen kilometer afstand vind je een supermarkt.

Ontdek de veelzijdige omgeving van Camping d’Ouwe Veiling

Camping d’Ouwe Veiling ligt op het Zeeuwse schiereiland Schouwen-Duiveland, waar je geniet van zee, strand, duinen en bos. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, paardrijden en skeeleren. Ook zijn er veel watersportmogelijkheden zoals duiken, windsurfen en zeilen.

In de omgeving breng je een bezoek aan het Kasteel van Haamstede en de vuurtoren Wester-Schouwen. Daarnaast zijn de monumentale steden Zierikzee en Vlissingen het bezoeken waard en is er altijd wat te beleven in de bruisende badplaats Renesse.

Veelgestelde vragen over camping Camping D'Ouwe Veiling

Zijn honden toegestaan op camping Camping D'Ouwe Veiling?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping D'Ouwe Veiling een zwembad?

Nee, Camping D'Ouwe Veiling heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping D'Ouwe Veiling?

De prijzen voor Camping D'Ouwe Veiling kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.