Camping 't Eikenbos

Camping 't Eikenbos
Favorieten

1/11

Year Charming
Year Small
Year Erkend
Camping 't EikenbosCamping 't EikenbosCamping 't EikenbosCamping 't EikenbosCamping 't Eikenbos

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact, adres, website

Camping introductie

De gast krijgt een hartelijke ontvangst bij aankomst op deze verzorgde, rustige en groene camping. De ruime staanplaatsen liggen op gevarieerde velden omzoomd door bomen en struiken. De hoogte van deze struiken varieert, zodat je kunt kiezen voor meer of minder privacy. Elke plaats heeft een eigen parkeerplaats. En elke kampeerder kan genieten van het comfort van privésanitair in één van de vier sanitairgebouwen. Er is een recreatieruimte met tv. Campers >3,5 ton of >5,5 m zijn niet toegestaan.

Beschikbare accommodaties (Camping 't Eikenbos)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Sinderen

Sitecode: 66684

Kaart

Adres

Idinkweg 6

7065 AH Sinderen

Flevoland - Overijssel - Utrecht - Gelderland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 55' 41" N (51.92812)

Lengtegraad 6° 26' 32" E (6.44247)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    4.5

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.9

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.1

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping 't Eikenbos

Ontspannen vakantie vieren in de Achterhoek op Camping 't Eikenbos

Camping 't Eikenbos is geschikt voor fietsers, wandelaars en kampeerders die gesteld zijn op hun privacy. Het is een fijne plek met goede (privé)voorzieningen, waardoor je volledig tot rust komt.

Ruime staanplaatsen met veel privacy

Je kampeert op deze kleine camping met de caravan, vouwwagen of tent op een ruime staanplaats die is afgebakend met heggen - dit creëert de nodige privacy. Er is voldoende plek voor een luifel of voortent en elke kampeerplaats is voorzien van stroom en water. De natuurlijke begroeiing zorgt voor enige schaduw, maar over het algemeen zijn de staanplaatsen zonnig. Kleine campers zijn welkom, maar er is geen stortplaats. Je kunt geen accommodaties huren, wel is er de mogelijkheid om te overnachten in een logeerkamer met eigen sanitair.

Verzorgde faciliteiten

Camping 't Eikenbos heeft uitstekende voorzieningen die bijdragen aan een comfortabele vakantie. Er zijn meerdere sanitaire gebouwen, zodat je als campinggast beschikt over een eigen douche en toilet. Er is een apart toilet voor mindervaliden. Verder heeft deze camping een overdekte fietsenstalling, een wasserette en gratis wifi. Met de auto ben je binnen enkele minuten in Varsseveld, waar je meerdere restaurants en supermarkten vindt.

De omgeving verkennen

Camping 't Eikenbos is ideaal voor rustzoekers die de fraaie omgeving willen ontdekken. Naast fiets- en wandeltochten vanaf het kampeerterrein, zijn er in de buurt ook zogeheten Toeristische Overstappunten. In de recreatieruimte is informatie beschikbaar over leuke uitstapjes. Deze ruimte heeft verder een zithoek en een bibliotheek. Op loopafstand van de camping is een koffieboerderij waar de kinderen heerlijk spelen, terwijl je geniet van een kopje koffie. In Varsseveld is een overdekt zwembad en op vijftien minuten rijden bevindt zich een golfbaan in Voorst.

Vlak bij de Hanzesteden op Camping 't Eikenbos

Vanaf Camping 't Eikenbos zijn de fraaie Hanzesteden Doesburg en Zutphen met de auto goed bereikbaar. Deze steden aan de IJssel kenmerken zich door een goed bewaard middeleeuws stadscentrum vol monumenten, pittoreske straatjes en knusse hofjes.

Het levendige Doetinchem ligt op 20 minuten rijden. De stad heeft jong en oud genoeg te bieden, zoals een bezoek aan het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum of het Stadsmuseum Doetinchem. Ook het zeventiende-eeuwse Kasteel Slangenburg en de Sint Willibrordsabdij zijn een bezoek waard. In Natuurpark Overstegen kom je op adem tussen de Schotse hooglanders.

Veelgestelde vragen over camping Camping 't Eikenbos

Zijn honden toegestaan op camping Camping 't Eikenbos?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping 't Eikenbos een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping 't Eikenbos?

De prijzen voor Camping 't Eikenbos kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.