Camping Roerdinkhof

Camping Roerdinkhof
Favorieten

1/6

Year Small
Camping RoerdinkhofCamping RoerdinkhofCamping RoerdinkhofCamping RoerdinkhofCamping Roerdinkhof

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

In het oosten van de Achterhoek, op landgoed Roerdink met zijn eeuwenoude bomen en authentieke boerderijen, ligt deze camping. De ruime, verharde staanplaatsen zijn door hagen afgescheiden. Eén veld heeft beperkte beschutting, maar wel een weids uitzicht over weilanden. Het landgoed heeft een restaurant. In de ochtend kunnen gasten hier verse broodjes halen voor het ontbijt. In de omgeving zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden. De camping is minder geschikt voor gezinnen met kinderen.

Beschikbare accommodaties (Camping Roerdinkhof)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde stad: Winterswijk
  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Woold

Sitecode: 66743

Kaart

Adres

Roerdinkweg 1

7108 AZ Woold

Flevoland - Overijssel - Utrecht - Gelderland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 54' 34" N (51.90968)

Lengtegraad 6° 42' 58" E (6.71637)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    1.9

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.4

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    2.6

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Roerdinkhof

Kamperen bij het monumentale Scholtengoed Roerdink op Camping Roerdinkhof

Camping Roerdinkhof ligt in het oosten van de Achterhoek, op slechts 500 meter van de Duitse grens. Hier kampeer je bij het eeuwenoude monumentale Scholtengoed Roerdink op een rustige minicamping met 25 staanplaatsen. Geniet van rust, ruimte en natuur en laad even helemaal op tijdens een vakantie op het mooie landgoed.

Kamperen, vakantiehuisje of een hotelkamer

Bij Camping Roerdinkhof verblijf je op de manier die jij prettig vindt. De minicamping beschikt over 25 ruim opgezette staanplaatsen op een goed onderhouden grasveld. Voor caravans zijn er verharde plaatsen afgescheiden door hoge hagen. Veel van de plekken bieden een weids uitzicht op de weilanden in de omgeving. Voor meer comfort is het eveneens mogelijk een vakantiehuisje te huren of een hotelkamer te boeken op het landgoed. Ga je met een grote groep op vakantie? Dan zijn er twee groepsaccommodaties voor twintig personen.

Wellnessbehandelingen

Tijdens je verblijf op Camping Roerdinkhof vind je de balans door terug te gaan naar een natuurlijk leven. Therapeute Nina brengt je weer helemaal tot rust met haar kundige wellnessmassage. Door een combinatie van massage en het gebruik van natuurlijke producten komt je lichaam meer in balans, waardoor je je gezonder en fitter gaat voelen. Een massage is ook erg prettig als je veel wandelingen of fietstochten in de omgeving maakt en je je spieren daarom wat rust wilt gunnen.

Eten in een historische schuur

De schuur op het landgoed is gebouwd in 1544 en daarmee is het de oudste schuur van Nederland. In dit gebouw is het boerderijrestaurant gevestigd waar je geniet van een smakelijk ontbijt, lunch of diner. Ook bestel je hier de avond van tevoren vers afgebakken warme broodjes, die je de volgende ochtend kunt afhalen.

Een dagje Duitsland vanaf Camping Roerdinkhof

Met de grens op slechts 500 meter afstand ga je gemakkelijk een dagje met de fiets naar Duitsland. Ontdek het natuurreservaat Burlo-Vardingholter Venn/Entenschlatt of bewonder het klooster Mariengarden in het nabijgelegen Borker. Maak met de kinderen zeker een uitstapje naar het Bahia Erlebnisbad. Dit grote waterparadijs is voorzien van vele glijbanen, duikplanken, een zonneweide en een uitgebreide wellness.

Een aanrader is het Nationaal Onderduikmuseum in Aalten, gelegen op 10 kilometer afstand van Camping Roerdinkhof. Tijdens de bezettingstijd verschafte Aalten onderdak aan relatief veel onderduikers en het museum belicht het dagelijks leven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Veelgestelde vragen over camping Camping Roerdinkhof

Zijn honden toegestaan op camping Camping Roerdinkhof?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Roerdinkhof een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Roerdinkhof?

De prijzen voor Camping Roerdinkhof kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.