Camping De Veldhoeve

Camping De Veldhoeve
Favorieten

1/4

Year Small
Year Erkend
Camping De VeldhoeveCamping De VeldhoeveCamping De Veldhoeve

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De kleine camping aan de rand van Veldhoven grenst aan de andere kant aan de Zittardse bossen in de Brabantse Kempen. De staanplaatsen zijn ruim en deels verhard. Iedere plaats heeft een eigen badkamer in de sanitairgebouwen. Voor rustzoekers is een apart veld en er is een veld voor mensen met kinderen vlak bij een kleine speeltuin. In de fietsenstalling zijn acculaadpunten. De camping heeft wifi bereik op alle plaatsen. In de omgeving zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Beschikbare accommodaties (Camping De Veldhoeve)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Veldhoven

Sitecode: 68237

Kaart

Adres

Zittard 41

5505 JC Veldhoven

Nordbrabant - Limburg

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 24' 20" N (51.4058)

Lengtegraad 5° 22' 5" E (5.36832)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    4.4

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    4.0

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    2.1

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.3

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping De Veldhoeve

Kleinschalig kamperen met eigen sanitair bij Camping De Veldhoeve

Gelegen tegen de Zittardse bossen in Veldhoven vind je Camping De Veldhoeve. Dit is geen camping voor wie op zoek is naar vertier, maar wel voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Ook gezinnen met jonge kinderen vieren hier prima vakantie en fervente wandelaars en fietsers vinden in de omgeving genoeg mogelijkheden om hun favoriete activiteit te kunnen beoefenen.

Ruime staanplaatsen met eigen sanitair

Camping De Veldhoeve heeft een veld voor rustzoekers en een veld voor mensen met kinderen. Terwijl je kleine vakantieganger zich hier vermaakt in het houten speelkasteel houd jij een oogje in het zeil. De minicamping heeft 25 ruime staanplaatsen en iedere plaats heeft een eigen unit in het sanitairgebouw. Je kunt je toiletspulletjes dus gewoon laten staan. In twee badkamers vind je aangepast sanitair voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.

Andere voorzieningen

Wil je tijdens je vakantie toch even het laatste nieuws bekijken op je telefoon, dan kun je gebruikmaken van het gratis internet. Huisdieren mogen mee naar de camping, maar wel in overleg en altijd aan de lijn. In de fietsenstalling is er de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden en in het sanitairgebouw draai je een wasje. Tijdens die heerlijke loze uurtjes van je vakantie strijd je op de jeu-de-boulesbaan tegen je medekampeerders.

Huuraccommodaties

Op Camping De Veldhoeve kun je meteen beginnen met vakantie vieren als je verblijft in een lodge of kampeerhuisje. De lodges zijn geschikt voor maximaal vier personen, waarvan er twee in een stapelbed slapen. Verder heb je hier de beschikking over een complete keuken, eigen sanitair en een terras. In het gezellige houten kampeerhuisje slaap je in een bedstee of stapelbed en heb je een eigen keukentje en toilet.

Wilde dieren spotten in de omgeving van Camping De Veldhoeve

In de buurt van Camping De Veldhoeve liggen diverse dierenparken. Bezoek bijvoorbeeld Zoo Veldhoven. Deze kleinschalige dierentuin begon als papegaaienopvang, maar nu kun je er bijvoorbeeld ook roofvogels, flamingo's, ringstaartmaki’s en alpaca’s bekijken. Op nog geen half uur rijden vanaf de camping ga je op een spannende safari in de Beekse Bergen en binnen dezelfde tijd sta je tussen de dieren in Dierenrijk te Nuenen. Bekijk je toch liever de lokale flora en fauna? In de omgeving van deze camping liggen diverse wandel- en fietsroutes.

Veelgestelde vragen over camping Camping De Veldhoeve

Zijn honden toegestaan op camping Camping De Veldhoeve?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping De Veldhoeve een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping De Veldhoeve?

De prijzen voor Camping De Veldhoeve kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.