Camping De Hofwei

Camping De Hofwei
Favorieten

1/2

Year Small
Year Erkend
Camping De Hofwei

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De hartelijke eigenaresse ontvangt je op deze verzorgde, bloemrijke en rustige camping. De autovrije staanplaatsen liggen op variabele velden, die omzoomd zijn met bosschages. Diverse bomen zorgen voor beschutting. In de schuur liggen gratis vlonders. Bij minder weer en voor de televisie kan je terecht in de recreatieruimte. Je fiets stal je in de schuur, waar je ook de accu kan opladen. Voor de kinderen staan skelters klaar. Kom je van het strand, dan spoel je het zand af onder de buitendouche.

Beschikbare accommodaties (Camping De Hofwei)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Biggekerke

Sitecode: 68942

Kaart

Adres

Noordweg 1

4373 SM Biggekerke

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 30' 13" N (51.503819)

Lengtegraad 3° 32' 15" E (3.5375)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    3.6

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.9

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    2.8

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping De Hofwei

Ontspannen kamperen in Zeeland op Camping De Hofwei

Camping De Hofwei is een idyllische minicamping in het Zeeuwse Biggekerke. Een vakantie op deze camping staat voor de meeste mensen in het teken van sportieve activiteiten in de natuur en is de perfecte keuze voor gezinnen met jonge kinderen. Huur een fiets en ga op pad in de omgeving of kom helemaal tot rust met een goed boek en een glas wijn op deze rustige kampeerplaats.

Een prachtige kampeerplek

Het terrein van Camping De Hofwei is mooi aangelegd en ligt op het erf van een akkerbouwbedrijf. De camping heeft een aantal grote staanplaatsen en beschikt over alle basisbenodigdheden om comfortabel te kamperen zoals schoon sanitair en elektriciteit. Hierdoor is het terrein een oase aan rust en ruimte en geniet je hier van een ontspannen vakantie in Zeeland. Word ’s ochtends wakker van de fluitende vogels en drink een goede kop koffie in het ochtendzonnetje. Op het terrein vind je een grote kantine met boekenkast en tafelvoetbaltafel waar je terecht kunt tijdens regenachtige dagen. Tevens zijn hier een koelkast en vriezer aanwezig voor algemeen gebruik. Heb je ’s avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan bij de gemeenschappelijke barbecues voor een gezellige avond vol lekker eten en drinken met andere campinggasten.

Perfect voor gezinnen met kinderen

Camping De Hofwei is populair onder gezinnen met jonge kinderen dankzij de indeling en faciliteiten. Vanaf iedere staanplaats heb je uitzicht over de speeltuin, waardoor kinderen de hele dag veilig spelen. Op het terrein vind je daarnaast skelters en speelgoed waar iedereen gebruik van mag maken en een tafeltennistafel en sportveld voor een potje volleybal, voetbal of badminton. Organiseer hier een sporttoernooi en daag andere sportieve vakantiegangers uit om mee te doen.

Ontdek de Zeeuwse kust vanaf Camping De Hofwei

Camping De Hofwei is de ideale bestemming voor het ontdekken van de Zeeuwse kust. Vanaf de camping is het 5 minuten rijden naar de badplaats Zoutelande, waar je geniet van een middag bij een strandtent of een gezellig dagje winkelen. Stap op de fiets en bedenk zelf een mooie route langs de kust of maak gebruik van de gemarkeerde fietsroutes door de duinen. Tijdens de fietstocht kom je verschillende idyllische dorpjes tegen, zoals Joossesweg of Vebenabos. Stop hier voor een kopje koffie en een Zeeuwse bolus op het terras.

Veelgestelde vragen over camping Camping De Hofwei

Zijn honden toegestaan op camping Camping De Hofwei?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping De Hofwei een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping De Hofwei?

De prijzen voor Camping De Hofwei kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.