Camping Ora et Labora

Camping Ora et Labora
Favorieten

1/14

CKE discount
Year Small
Year Erkend
Camping Ora et LaboraCamping Ora et LaboraCamping Ora et LaboraCamping Ora et LaboraCamping Ora et Labora

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De kampeerveldjes liggen rond een karakteristieke stolpboerderij uit 1900. De staanplaatsen zijn speels aangelegd en worden afgebakend door lage struiken. Ze worden enigszins beschut tegen de wind door een bomensingel. Voor campers en passanten zijn er enkele plaatsen met een verharde ondergrond. Er is een slechtweervoorziening met een leeshoek en een zitje. Elke ochtend zijn er verse broodjes op bestelling. Fietsen kunnen binnen gestald worden, daar zijn ook oplaadpunten.

Beschikbare accommodaties (Camping Ora et Labora)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: De Waal

Sitecode: 69123

Kaart

Adres

Zaandammerdijk 2

1793 EN De Waal

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 53° 5' 5" N (53.084969)

Lengtegraad 4° 50' 5" E (4.83479)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    2.7

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.0

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.1

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.6

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Ora et Labora

Kamperen aan de Zaandammerdijk bij Camping Ora et Labora

Centraal gelegen aan natuurgebied Waalenburg op Texel vind je Camping Ora et Labora. De camping ligt aan stolpboerderij Ora et Labora. De ruime staanplaatsen en de handige faciliteiten dragen bij aan een geslaagde familievakantie.

Comfortabel verblijven

Bij Camping Ora et Labora installeer je je caravan of tent op ruime staanplaatsen. De staanplaatsen bevinden zich op een vlak grasveld. Voor de campers zijn er verharde plaatsen met een prachtig uitzicht beschikbaar. Er zijn elektriciteitspunten en watertappunten beschikbaar voor iedereen. Het terrein wordt afgebakend door struiken en heggen, die zorgen voor maximale privacy voor iedereen. Huur je liever een accommodatie? Dat kan! De camping beschikt over een vakantiehuisje voor twee tot vier personen. Het huisje is volledig ingericht met een goed uitgeruste keuken en een badkamer met douche en toilet. Er is één slaapkamer aanwezig en in de woonkamer maak je een tweepersoonsbed van de bank.

Handige voorzieningen

Het sanitairgebouw is netjes en wordt op regelmatige basis gereinigd. Je vindt er vier toiletten, twee urinoirs, twee douches en twee wasbakken met warm en koud water. Voor de afwas en het schoonmaken van groenten maak je gebruik van de aanrechten. Ook doe je hier gemakkelijk je was met de aanwezige wasmachine en droogkast. Er is een broodjesservice aanwezig, waarbij je de avond voordien moet bestellen. Kom tot rust in de kleine bibliotheek die is ingericht met stoelen en een tafel. Je geniet op het hele terrein van gratis internet.

De stolpboerderij

Ora et Labora is een stolpboerderij uit het begin van de twintigste eeuw. Het agrarisch bedrijf verbouwt suikerbieten, uien, gerst, tarwe en pootaardappelen. Er lopen ook kippen, schapen en twee ezels rond.

Verken de Texelse natuur vanaf Camping Ora et Labora

Camping Ora et Labora is de ideale uitvalsbasis om nationaal park Duinen van Texel te verkennen. Dit natuurgebied biedt je ontzettend veel variatie in landschap. De paadjes leiden je langs bijzondere kwelders, droge duinen, uitgestrekte stranden en kleurige duinvalleien. Vele planten en dieren hebben hier hun habitat gevonden. Spot de lepelaars die hier in groepen op stekelbaarzen en garnalen jagen. Trekvogels eten graag van de zure feloranje bessen van de vrouwelijke duindoorns. Ook andere bijzondere plantensoorten, zoals glad biggenkruid en maanvarentjes, gedijen goed in het uitgestrekte natuurgebied.

Veelgestelde vragen over camping Camping Ora et Labora

Zijn honden toegestaan op camping Camping Ora et Labora?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Ora et Labora een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Ora et Labora?

De prijzen voor Camping Ora et Labora kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.