Camping De Bijvanck

Camping De Bijvanck
Favorieten
Year Small

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Twee kampeervelden vormen samen deze landelijk gelegen seniorencamping in het buitengebied Linde aan het Pieterpad. De staanplaatsen hebben beperkt schaduw. De camping heeft kunststoftegels te leen om in of voor de voortent te gebruiken. Naast een fietsenstalling is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen en er zijn enkele leenfietsen. In de omgeving zijn ruime mogelijkheden voor fietsen en wandelen.

Beschikbare accommodaties (Camping De Bijvanck)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Vorden

Sitecode: 70683

Kaart

Adres

Lindeseweg 18a

7251 NS Vorden

Flevoland - Overijssel - Utrecht - Gelderland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 52° 4' 49" N (52.08054)

Lengtegraad 6° 21' 25" E (6.35703)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    2.5

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.5

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.0

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping De Bijvanck

Een rustgevende vakantie voor senioren op Camping De Bijvanck

Geniet van de stilte en een prachtig uitzicht tijdens een verblijf op Camping De Bijvanck in Gelderland. Dit kampeerterrein is een ideale bestemming voor senioren die op een landelijke plek willen verblijven. Hier breng je je vakantie door op een stil terrein met talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving. De staanplaatsen zijn ruim en geschikt voor kampeerders met campers, vouwwagens, caravans en tenten. Er zijn bovendien kunststoftegels die je voortent net wat stabieler en comfortabeler maken. Er is ook een aantal huuraccommodaties beschikbaar.

Genieten van de natuur

De landelijke ligging van Camping De Bijvanck maakt dit kampeerterrein een perfecte uitvalsbasis voor kampeerders die de natuur willen verkennen. In de omgeving maak je prachtige fietstochten, en vind je een aantal mooie wandelroutes. De camping beschikt over een stalling waar je je fiets veilig op kunt bergen. Hier vind je ook een oplaadpunt voor je e-bike. Heb je zelf geen fiets meegenomen? Geen probleem, want het is ook mogelijk om een leenfiets te gebruiken.

Comfortabele huuraccommodaties

Wil je van het prachtige landschap genieten, maar verblijf je liever in een compleet ingerichte huuraccommodatie? Dan ben je welkom in een van de appartementen. De accommodatie beschikt niet alleen over een ruime woon- en slaapkamer, maar ook over een eigen badkamer en keuken. De eigen tuin maakt het comfort compleet.

Aangename faciliteiten

Tijdens je verblijf op Camping De Bijvanck kom je niets tekort dankzij de handige faciliteiten, waaronder een schoon sanitairgebouw dat van alle gemakken is voorzien. Hier vind je bovendien een wasmachine en droger voor je dagelijkse was. Alle staanplaatsen zijn uitgerust met gratis draadloos internet, waardoor je gemakkelijk in contact blijft met het thuisfront.

Indrukwekkende kastelen en sfeervolle wandelroutes bij Camping De Bijvanck

Camping De Bijvanck ligt in de Achterhoek, waar je een aantal weelderige gebouwen ontdekt, zoals het kasteel Vorden. Ook kasteel Hackfort, kasteel de Wiersse en kasteel den Bramel zijn mooie landgoederen in de omgeving. Daarnaast is het museum voor Heiligenbeelden een leuke bezienswaardigheid.

Wil je van de natuur genieten en alle kastelen in de regio verkennen? Wandel dan de Achtkastelenroute. Ook het Knopenlaantje is een fraai wandelpad voor natuurliefhebbers. Struin over de Gorsselse Heide of kijk je ogen uit tijdens een wandeltocht door het Stelkampsveld.

Veelgestelde vragen over camping Camping De Bijvanck

Zijn honden toegestaan op camping Camping De Bijvanck?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping De Bijvanck een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping De Bijvanck?

De prijzen voor Camping De Bijvanck kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.