Camping Pian d'Amora

Camping Pian d'Amora
Favorieten

1/17

Year Charming
Camping Pian d'AmoraCamping Pian d'AmoraCamping Pian d'AmoraCamping Pian d'AmoraCamping Pian d'Amora

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact, adres, website

Camping introductie

Glamping
In Toscane ligt camping Pian d’Amora met luxe lodgetenten inclusief verrijdbare buitenkeuken. Geen zin om te koken? Campingristorante All’ Amora serveert lokale gerechten. Vanaf de camping loop je via de eeuwenoude stadspoort het centrum van Coreglia Antelminelli in.

Op 600 m hoogte in een natuurreservaat gelegen terrein, ideaal voor rustzoekers en liefhebbers van boswandelingen. In het hoogseizoen zijn er veel kinderen op de camping. Alleen het bovenste terras is geschikt voor caravans en campers. Het terrein grenst aan Orido di Bottri, een berg- en natuurgebied. Het met zoutwater gevuld zwembad ligt boven de camping aan de overkant van het dorpsweggetje. Er is een barretje met zelfbediening.

Beschikbare accommodaties (Camping Pian d'Amora)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Coreglia Antelminelli

Sitecode: 71342

Kaart

Adres

Via Crocifisso 1

55025 Coreglia Antelminelli

Toskana

Italien

Coördinaten

Breedtegraad 44° 4' 2" N (44.067375)

Lengtegraad 10° 31' 44" E (10.528971)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    1.8

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.4

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.8

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    2.7

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    3.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Pian d'Amora

Geniet van een onbezorgde vakantie in Toscane bij Camping Pian d'Amora

Wie op zoek is naar een groene camping midden in de Toscaanse natuur is bij Camping Pian d'Amora aan het juiste adres. De sfeervolle camping ligt op 600 meter hoogte aan de rand van het bergdorp Coreglia Antelminelli, op een terrein in een natuurreservaat. Vooral rustzoekers en liefhebbers van boswandelingen genieten hier volop. Wel zijn er in hoogseizoen veel gezinnen met kinderen op de camping. De camping beschikt over uitstekende faciliteiten, zoals een met zoutwater gevuld zwembad.

Kamperen bij Camping Pian d'Amora

De kleinschalige camping beschikt over veertig toeristische staanplaatsen voor enthousiaste kampeerders. De rustieke terrassencamping beschikt met name over tentplaatsen. Ook is er een beperkt aantal plaatsen voor caravans, campers en vouwwagens. Er is zelfs een camperservicestation aanwezig. Wie echter geen tent of caravan meeneemt, boekt een van de luxe lodgetenten om in te verblijven. Van oorsprong is de camping een kastanjebomenkwekerij geweest. De speels verspreide staanplaatsen bevinden zich dan ook tussen de verscheidene kastanjebomen, die de nodige verkoeling en schaduw bieden. Vanaf het kampeerterrein beschik je over een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Eindeloos veel zwempret

De zwemliefhebbers nemen een frisse duik in het prachtige zoutwaterzwembad van 10 x 5 meter. Het rechthoekige buitenzwembad is 1,4 meter diep en biedt een schitterend uitzicht op de omgeving. Rondom het zwembad is een zonneweide en terras aanwezig met parasols en comfortabele ligbedden om op te ontspannen. Bovendien is er een zelfbedieningsbar met koffie, drank en ijs aan het zwembad.

Faciliteiten voor jong en oud

Het volledige gezin verveelt zich geen moment dankzij de uitgebreide faciliteiten op het terrein. Zo zijn er naast het zwembad een voetbalveld en een prachtige speeltuin met speeltoestellen. De omgeving leent zich verder voor eindeloze wandeltochten door het bos.

Verken de glooiende heuvels van Toscane bij Camping Pian d'Amora

Vanaf Camping Pian d'Amora maak je schitterende tochten over de heuvelachtige landschappen vol olijfboomgaarden en authentieke landhuizen. Bezoek het aangrenzende berg- en natuurgebied Orido di Bottri voor eindeloze boswandelingen of maak een tocht naar de vlakbij gelegen kust. Ook de wijnstreek Chianti met zijn wijnvelden, hoge cipressen en fotogenieke middeleeuwse dorpjes is een aanrader.

Ontdek kunststad Florence

Vlak bij de camping ligt de schitterende kunststad Florence. Deze stad vormt de bakermat van de renaissance, met meesters als Michelangelo en Leonardo da Vinci. Bezoek het Uffizi museum of het Palazzo Vecchio.

Veelgestelde vragen over camping Camping Pian d'Amora

Zijn honden toegestaan op camping Camping Pian d'Amora?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Pian d'Amora een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Pian d'Amora?

De prijzen voor Camping Pian d'Amora kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.