Camping Polderland

Camping Polderland
Favorieten

1/1

CKE discount
Year Small

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De eenvoudige camping is geschikt voor rustzoekers. Het terrein ligt in een mooie omgeving met rondom akkerland. Naast het kampeerterrein stroomt een kreek. Deze is niet geschikt om te zwemmen maar wel voor te kanoën. Deze kano’s kun je op de camping huren. Vissen in de kreek kan eveneens. Voor kinderen zijn er enkele speeltoestellen beschikbaar zoals een trampoline. En wie op de fiets naar Dordrecht wil, kan deze ook huren op de camping.

Beschikbare accommodaties (Camping Polderland)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: 's-Gravendeel

Sitecode: 72533

Kaart

Adres

Platte Schenkel 1-A

3295 KJ 's-Gravendeel

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 45' 21" N (51.7561)

Lengtegraad 4° 36' 56" E (4.61572)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    2.3

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.2

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Polderland

Ontspannen kamperen in Zuid-Holland op Camping Polderland

Camping Polderland is een idyllische camping in ’s-Gravendeel in Zuid-Holland. Een vakantie op deze camping is een ideale keuze voor rustzoekers en biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en leuke activiteiten. Huur een fiets en ga op pad in de omgeving of kom op dit kampeerterrein helemaal tot rust met een goed boek of een gezellige borrel.

Een prachtige kampeerplek

Camping Polderland is een kleine camping in het akkerbouwgebied van de Hoeksche Waard. Rondom de camping staan velden vol suikerbieten en aardappels en achter op het land vind je een kudde paarden. Op het idyllische terrein proef je van de rust en ruimte van het platteland, en er zijn speciale kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten. Begin je vakantiedag met een uitgebreid ontbijt en wandel vervolgens over het terrein voor een praatje met andere campinggasten. Sportieve vakantiegangers huren een kano of fiets voor een mooie tocht of vermaken zich op het voetbalveld en de trampoline. Kom je kamperen met jonge kinderen? Maak dan gebruik van de speelweide en speel hier samen spelletjes. Het water van de kreek aan de rand van het terrein is niet geschikt om in te zwemmen, maar wel voor een mooie kanotocht of een middag vissen. Heb je zelf een kleine boot? Vraag dan tijdens het reserveren naar de mogelijkheden en neem je vaartuig mee op vakantie.

Rustieke accommodaties

Heb je geen eigen kampeermateriaal of slaap je sowieso liever in een comfortabel bed? Kies dan voor een van de accommodaties op Camping Polderland. De camping verhuurt trekkershutten en caravans met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Maak een heerlijke maaltijd met lokale ingrediënten in de ruime keuken en speel op regenachtige dagen met zijn allen bordspelletjes aan de eettafel.

Op pad in de omgeving van Camping Polderland

In de omgeving van Camping Polderland vind je verschillende natuurgebieden, waaronder de Biesbosch en de Hoeksche Waard. Huur een kano en ontdek het bijzondere polderlandschap van de Hoeksche Waard vanaf het water of stap op de fiets en maak een tocht door de uitgestrekte omgeving. Doe onderweg inkopen bij een bakker en verwen jezelf met een picknick in de natuur met verse broodjes en een fles wijn. Heb je zin in een onvergetelijk uitstapje? Rijd dan naar de Biesbosch en maak met een gids een boottocht door dit bijzondere gebied.

Veelgestelde vragen over camping Camping Polderland

Zijn honden toegestaan op camping Camping Polderland?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Polderland een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Polderland?

De prijzen voor Camping Polderland kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.