Camping 't Heeterveen

Camping 't Heeterveen
Favorieten
Year Small
Year Erkend

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Bij een hobbyboerderij op het bosrijke landgoed IJsselvliedt bevinden zich de twee ruime, autovrije veldjes met watertappunten. Het sanitair is schoon en modern. Er is een overdekte fietsenstalling met laadpunten. Op de camping zijn een kinderboerderij, speeltoestellen, recreatieruimte en jeu-de-boulesbaan. Ook worden zelfgemaakte zuivelproducten, eieren en jam verkocht. De eigenaar verzorgt wandelingen over het landgoed.

Beschikbare accommodaties (Camping 't Heeterveen)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Wezep

Sitecode: 74570

Kaart

Adres

Zuiderzeestraatweg 451

8091 PA Wezep

Flevoland - Overijssel - Utrecht - Gelderland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 52° 28' 12" N (52.470219)

Lengtegraad 5° 58' 33" E (5.97588)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    3.3

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.8

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping 't Heeterveen

Kamperen bij de Veluwe op Camping 't Heeterveen

Camping 't Heeterveen is ideaal voor rustzoekers, wandelaars en fietsers dankzij de ligging op landgoed IJsselvliedt aan de rand van de Noordoost-Veluwe. Deze boerencamping met goede basisvoorzieningen is een comfortabele uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken.

Ruim kamperen in landelijke omgeving

Je kampeert op deze kleine camping met de tent, caravan, camper of vouwwagen op een ruime staanplaats op één van twee grote grasvelden. Een natuurlijke afbakening van bomen en heggen zorgt voor wat beschutting, maar veel kampeerplaatsen liggen in de zon. Er is voldoende plek voor een voortent, luifel of extra tent. Huuraccommodaties vind je niet op deze camping.

Voorzieningen op de boerencamping

Camping 't Heeterveen heeft allerlei voorzieningen die de kampeervakantie comfortabel maken. Je profiteert van goed onderhouden sanitair, een afwasgelegenheid, een kleine wasserette en gratis wifi. Tentkampeerders komen op adem in de verwarmde recreatieruimte. Campinggasten met een elektrische fiets laden deze op in de overdekte stalling met laadpalen. Verder voorziet deze boerencamping in een aantal zelfgemaakte of geoogste (zuivel)producten en eieren. Binnen tien minuten ben je met de fiets in Wezep, met talloze restaurants en supermarkten.

Van dieren tot grasvelden

Qua vermaak op Camping 't Heeterveen moet je het vooral hebben van de mooie omgeving. Je ontdekt het landgoed vol wilgen en rododendrons op eigen houtje of tijdens een begeleide wandeling. Er is geen uitgebreid animatieprogramma, maar jong en oud vermaakt zich goed op de jeu-de-boulesbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin en alle ruimte om vrij te spelen op de grote grasvelden. In de kinderboerderij lopen schapen, geiten, kippen en kleine varkentjes rond. Hier is ook een zandbak waarin de kleintjes de mooiste kunstwerken bouwen.

Ontdek de Veluwe vanaf Camping 't Heeterveen

Camping 't Heeterveen is een mooie uitvalsbasis om het Nationaal Park De Hoge Veluwe te ontdekken. Hier speur je in de volle bossen, op de kleurrijke heidevelden en bij zandverstuivingen naar wilde zwijnen, edelherten, reeën en vossen.

Binnen vijftien minuten ben je met de auto in de Hanzesteden Zwolle, Hattem, Elburg en Kampen. Zwolle is een bruisende stad aan de IJssel. Het middeleeuwse centrum is een beschermd stadsgezicht en herbergt tal van kerken en monumenten, waaronder de laatgotische toren Peperbus. Museum de Fundatie valt op door zijn bijzondere vorm en exposities.

Veelgestelde vragen over camping Camping 't Heeterveen

Zijn honden toegestaan op camping Camping 't Heeterveen?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping 't Heeterveen een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping 't Heeterveen?

De prijzen voor Camping 't Heeterveen kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.