Camping De Witte Baai

Camping De Witte Baai
Favorieten

1/5

Year Small
Year Erkend
Camping De Witte BaaiCamping De Witte BaaiCamping De Witte BaaiCamping De Witte Baai

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Zeer rustig, maar dicht bij zee ligt deze verzorgde en autovrije camping. De ruime staanplaatsen, allen voorzien van water, afvoer en tv aansluiting, liggen op variabel gevormde, sfeervolle velden. Deze velden zijn omzoomd door bosschages en bomen. Voor de voortent of het terras is er de beschikking over een verhard gedeelte. De kinderen vermaken zich in een avontuurlijke speeltuin of met de skelters. Vertier bij slecht weer vind je in de recreatieruimte.

Beschikbare accommodaties (Camping De Witte Baai)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Aagtekerke

Sitecode: 75581

Kaart

Adres

Baaiweg 1-A

4363 NN Aagtekerke

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 31' 44" N (51.528992)

Lengtegraad 3° 28' 49" E (3.48035)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    3.3

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.4

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    2.9

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.6

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping De Witte Baai

Camping De Witte Baai vlak bij de Zeeuwse kust

Camping De Witte Baai is een sfeervolle en kindvriendelijke camping vlak bij de Walcherse kust. De camping wordt omringd door landerijen en ligt in de buurt van de bekende kustplaatsen Westkapelle, Domburg en Zoutelande. Hier kom je helemaal tot rust terwijl je vanaf je kampeerplekje uitkijkt over de landerijen en de duinen in de verte. De camping ligt naast een agrarisch bedrijf dat actief is en aardappelen, suikerbieten en graan verbouwt.

Kleinschalige camping

De camping biedt achttien toeristische staanplaatsen aan die ruim zijn opgezet. De luxe kampeerplekken zijn 120 tot 200 m² groot en iedere plaats is voorzien van kabeltelevisie, koudwaterkraan, wifi en elektriciteit. De verschillende veldjes worden van elkaar gescheiden met hoge heggen. De meeste staanplaatsen liggen op een zonnige plek. Hier kampeer je met je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper. Je kunt er ook voor kiezen om in het gemeubileerde chalet te overnachten als je op zoek bent naar meer comfort.

Leuke voorzieningen voor de kinderen

De kinderen worden gestimuleerd om lekker in de natuur te gaan spelen tijdens je vakantie op Camping De Witte Baai. Zo is er een eigen natuurspeelterrein met een liggende klimboom, stammetjes, grond, stenen, takken, water, zand, schelpenpaadjes en wilgenhutten. Dit daagt uit om de fantasie te gebruiken en lekker aan de slag te gaan met natuurlijk materiaal. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd en de kinderen mogen altijd Gijs de pony aaien.

Voorzieningen in de buurt

Vanwege de centrale ligging van de camping zijn er vele voorzieningen in de buurt. Op de fiets breng je gemakkelijk een bezoek aan de supermarkt en ook de vele restaurants aan het strand van Domburg liggen op slechts een kwartiertje fietsen.

Strandplezier vlakbij Camping De Witte Baai

Met de auto of de fiets ben je vanaf Camping De Witte Baai in enkele minuten bij het strand. Het strand van Westkapelle ligt achter de 5 kilometer lange zeedijk, op het westelijke puntje van Walcheren. Bezoek hier zeker de imposante vuurtoren en waai uit tijdens een wandeling over de zeedijk. Met het gezin kun je je heerlijk uitleven op het strand van Domburg, de oudste badplaats van Nederland. De waterkwaliteit is hoog, het strand is schoon en er zijn vele voorzieningen, zoals strandbewaking in de drukke zomermaanden en gezellige strandpaviljoens en beachclubs.

Veelgestelde vragen over camping Camping De Witte Baai

Zijn honden toegestaan op camping Camping De Witte Baai?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping De Witte Baai een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping De Witte Baai?

De prijzen voor Camping De Witte Baai kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.