Kampeerboerderij Broekse Hoeve

Kampeerboerderij Broekse Hoeve
Favorieten

1/17

CKE discount
Year Small
Kampeerboerderij Broekse HoeveKampeerboerderij Broekse HoeveKampeerboerderij Broekse HoeveKampeerboerderij Broekse HoeveKampeerboerderij Broekse Hoeve

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact, adres, website

Camping introductie

Heerlijk rustig gelegen klein landgoed met 30 kampeerplekken, natuurgetrouw omringd door bomen en struiken. De camping ligt in het natuurgebied De Hunzevallei te Gieterveen aan fiets, kano en wandelroutes. Enkele kampeerplaatsen hebben privé sanitair. Wij hebben een zwembad, kampvuurplaats en dierenweide. De beek die langs de camping stroomt, is geschikt om te varen en te vissen. Er zijn kano’s te huur. Kinderen mogen er vlotten bouwen en hutten in een gedeelte van het bos achter de camping.

Beschikbare accommodaties (Kampeerboerderij Broekse Hoeve)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Gieterveen

Sitecode: 76757

Kaart

Adres

Broek 40

9511 PT Gieterveen

Friesland - Groningen - Drenthe

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 53° 1' 35" N (53.0266)

Lengtegraad 6° 50' 17" E (6.83829)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    0.8

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.1

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.9

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    2.4

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    1.6

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Prijzen

CKE discount

ANWB Kampeerkaart CKE

Korting 2024

De ANWB CKE Campcard is een kortingskaart die leden verschillende voordelen biedt, zoals korting op campings, kortingen op kampeerspullen en verzekeringsvoordelen voor kampeervakanties in heel Europa. Koop uw CKE-kaart

Kampeerplaatsen
Info

CKE-tarief laagseizoen: 10%
- van 29 maart t/m 30 juni
- van 1 september t/m 30 september;
CKE-korting hoogseizoen: 10%
- van 1 juli t/m 31 augustus;
Speciale aanbiedingen standplaatsen: 14 overnachtingen = 12 betalen voor staanplaats, 21 overnachtingen = 18 betalen voor staanplaats.
- van 29 maart t/m 30 september;

Verzilver je korting bij het inchecken.

Meer informatie over Kampeerboerderij Broekse Hoeve

Fraai gelegen in natuurgebied de Hunzevallei pal naast het riviertje De Beek vormt Kampeerboerderij de Broekse Hoeve een ideale bestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Ook gezinnen met jonge kinderen komen graag naar deze camping in het Drentse brinkdorpje Gieterveen.

Op De Broekse Hoeve kampeer je op een historische boerderij van meer dan 200 jaar oud. Het autovrije en kindvriendelijke kampeerterrein telt 25 staanplaatsen van 100 tot 150 m 2 en is geschikt voor kampeerders met een tent, caravan, camper en vouwwagen. Daarbij heb je keuze uit een afgebakende plek in de appelboomgaard met veel privacy of een meer open plaats op een mooi grasveld. Wat je ook kiest: elke plek heeft elektra (6 ampère) en gratis wifi. Enkele staanplaatsen hebben zelfs privé sanitair.

Blokhut en groepsaccommodaties

Naast kamperen kun je een ingerichte blokhut voor 5 personen huren. De blokhut is voorzien van 4 slaapcabines, een keuken met koelkast en een terras. Uiteraard kun je gebruikmaken van het sanitair op de camping. Daarnaast zijn er twee groepsaccommodatie te huur; geschikt voor maximaal 46 personen.

Veel faciliteiten

De Broekse Hoeve beschikt over veel faciliteiten, die het kampeerleven veraangenamen. Het sanitair is schoon en voorziet onder meer in een wasmachine, droger en een (af)wasplaats. Ook heb je de mogelijkheid om een koelkast en/of barbecue te huren. Op een mooie zomerdag is het lekker afkoelen in het buitenzwembad en kun je ’s avonds een kampvuur aansteken. Kinderen mogen vlotten en hutten bouwen in het het bos achter de camping. Ook kunnen ze de boerderijdieren aaien of uitrazen in de speeltuin.

Activiteiten

In de beek die langs de camping stroomt kun je vissen en kanoën. Kano’s zijn te huur op de camping. Ook biedt De Broekse Hoeve verschillende (bij te boeken) groepsactiviteiten aan, zoals The Highland Games, klootschieten, kano-estafette en boerengolf.

Camping Broekse Hoeve bij natuurgebied de Hondsrug

Het natuurgebied de Hondsrug biedt een prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten. Vanaf Camping Broekse Hoeve ben je ook zo bij de speelvijver ’t Nije Hemelriek om midden in het bos van boswachterij Gieten-Borger te zwemmen. Na het zwemmen ga je op ontdekkingstocht. Volg het Boomkroonpad met tal van routes door het bos of wandel door de bossen en heiden van het natuurgebied Hart van Drenthe.

Hebben jullie zin in een leuk gezinsuitstapje? WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is een prachtig dierenpark opgesplitst in thematische gebieden met dieren uit de jungle, savanne, woestijn en de poolgebieden.

Veelgestelde vragen over camping Kampeerboerderij Broekse Hoeve

Zijn honden toegestaan op camping Kampeerboerderij Broekse Hoeve?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Kampeerboerderij Broekse Hoeve een zwembad?

Nee, Kampeerboerderij Broekse Hoeve heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Kampeerboerderij Broekse Hoeve?

De prijzen voor Kampeerboerderij Broekse Hoeve kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.