Camping De Lijsterbes

Camping De Lijsterbes
Favorieten

1/1

Year Small
Year Erkend

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Deze kleinschalige camping in een bosrijke agrarische omgeving van de Veluwe bestaat uit twee kampeervelden met staanplaatsen aan de randen van de velden. Er zijn een ruime recreatieruimte met keuken als slechtweervoorziening, een tafeltennistafel en een overdekte buitenruimte met tafels en banken. Op de camping zijn eieren te koop. Er is een overdekte fietsenstalling.

Beschikbare accommodaties (Camping De Lijsterbes)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Oldebroek

Sitecode: 83935

Kaart

Adres

Bovenstraatweg 74

8096 PG Oldebroek

Flevoland - Overijssel - Utrecht - Gelderland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 52° 26' 1" N (52.433781)

Lengtegraad 5° 53' 48" E (5.896846)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    3.3

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.8

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.0

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping De Lijsterbes

Camping De Lijsterbes: kleinschalige camping op de prachtige Veluwe

Wie op zoek is naar een sfeervolle camping midden in de schitterende omgeving van nationaal park de Veluwe is bij Camping De Lijsterbes aan het juiste adres. Deze rustige groene camping bevindt zich bij Oldebroek, aan de bosrijke, agrarische streek van het natuurgebied. De kampeerplaats vormt de ideale uitvalsbasis om talrijke bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de bruisende stad Zwolle, pretpark Walibi in Biddinghuizen of het Dolfinarium in Harderwijk. Daarnaast beschikt de camping over prachtige voorzieningen, waaronder een jeu-de-boulesbaan.

Kamperen bij De Lijsterbes

De kleinschalige Camping De Lijsterbes beschikt in totaal over 25 royale toeristische staanplaatsen voor enthousiaste kampeerders. De kampeerplekken zijn verdeeld over twee kampeervelden, naast hoge bomen en struiken voor de nodige privacy en schaduw. Vouwwagens, caravans en campers zijn toegelaten op het kampeerterrein; er zijn vier camperplaatsen aanwezig.

Urenlang waterpret

De zwemliefhebbers binnen het gezin genieten volop van het nabij gelegen openluchtzwembad De Hokseberg (3 kilometer afstand). Naast rustig baantjes trekken voor de conditie in het wedstrijdbad is er ook veel ruimte voor gespetter. Er zijn bovendien allerlei waterfonteinen, twee avontuurlijke waterglijbanen en twee prachtige ligweides vol speeltoestellen.

Faciliteiten bij de camping

Zowel jong als oud beleeft een geweldige tijd op Camping De Lijsterbes. De gemoedelijke camping beschikt onder andere over een tafeltennistafel en jeu-de-boulesbaan voor spannende toernooien. Ook is er een overdekte recreatieruimte, mocht het slecht weer zijn. Verder spelen kleine kinderen graag in de zandbak. De campingeigenaars ondernemen daarnaast allerlei activiteiten. Zo organiseren ze wekelijks een koffiemorgen, een barbecue, creatieve middagen of een gezamenlijk spel. Voor vers brood en de dagelijkse boodschappen bevindt zich op 2 kilometer afstand een supermarkt. Op de camping zelf zijn eieren te koop.

Camping De Lijsterbes: ontdek de boeiende natuur van de Veluwe

De sfeervolle Camping De Lijsterbes bevindt zich vlak bij Oldebroek, in het noorden van de bosrijke en agrarische omgeving van de Veluwe. Deze omgeving leent zich uitstekend voor eindeloze wandel- en fietstochten door dit grootste natuurgebied van Nederland. Bovendien liggen bruisende steden als Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn in de buurt.

Pretparken met het hele gezin

Jong en oud genieten volop in de prachtige pretparken vlak bij familiecamping De Lijsterbes. Bezoek bijvoorbeeld Walibi Holland bij Biddinghuizen, het Dolfinarium in Harderwijk of Paleis het Loo en de Apenheul in Apeldoorn.

Veelgestelde vragen over camping Camping De Lijsterbes

Zijn honden toegestaan op camping Camping De Lijsterbes?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping De Lijsterbes een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping De Lijsterbes?

De prijzen voor Camping De Lijsterbes kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.