Minicamping Mattemburgh

Minicamping Mattemburgh
Favorieten

1/1

Year Small
Year Erkend

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De camping ligt bij een akkerbouwbedrijf en schapenfokkerij. De zeer ruime staanplaatsen zijn door hoge heggen van elkaar gescheiden. Een deel van de toeristische staanplaatsen heeft privésanitair. Zwemmen kan in de nabijgelegen Oosterschelde. Er is een trap naar het zwemwater. Hier is een klein zand-/kiezelstrandje. In het hoog seizoen worden rondleidingen door het aangrenzende natuurgebied georganiseerd. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen en vissen.

Beschikbare accommodaties (Minicamping Mattemburgh)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Colijnsplaat

Sitecode: 83950

Kaart

Adres

Noordlangeweg 27

4486 PR Colijnsplaat

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 36' 5" N (51.601631)

Lengtegraad 3° 49' 11" E (3.819993)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    4.0

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    3.9

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    0.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.3

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.0

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Minicamping Mattemburgh

Natuurrijke vakantie aan de Oosterschelde op Camping Mattemburgh

Camping Mattemburgh is ideaal voor rustzoekers door de landelijke omgeving rond een boerenbedrijf in Noord-Beveland, terwijl natuurliefhebbers genieten van de ligging pal aan de Oosterschelde. Op de kleine camping kampeer je met de caravan, tent of vouwwagen op een zeer ruime staanplaats. Hoge heggen zorgen voor een natuurlijke afbakening zodat de privacy is gewaarborgd. De kampeerplek is ook groot genoeg om de voortent of luifel op te zetten en tegen een kleine vergoeding zet je een bijzettentje neer. Privésanitair bij elke staanplaats vergroot het glamping-gevoel. Deze luxueuze faciliteiten hebben vloerverwarming, een eigen toilet, wastafel en douche.

Campers en accommodaties

Voor campers is er een klein aantal aparte staanplaatsen op het terrein. Verder is er een ruime vakantiewoning te huur voor gasten zonder eigen kampeermiddel. Deze huuraccommodatie is van alle gemakken voorzien en heeft een mooie tuin. Je logeert in de vakantiewoning met zes personen.

Horeca en supermarkt op fietsafstand

Deze camping heeft naast privé sanitair voor elke campinggast ook een kleine wasserette en gratis wifi. Het centrum van Colijnsplaat ligt op fietsafstand. Hier zijn genoeg restaurants en doe je de dagelijkse boodschappen.

Onthaasten in een vogelrijk gebied

Op Camping Mattemburgh is geen uitgebreid animatieprogramma, waardoor je optimaal geniet van je rust en de prachtige natuur. Rond de camping ligt 12 hectare aan natuurgebied waarop geen landbouw meer wordt verricht. Dit trekt nu juist allerlei vogelsoorten aan dus vogelaars zitten hier gebeiteld. Vlak bij de camping is een vogelkijkhut neergezet tegen de zeedijk, met een fraai uitzicht over de Oosterschelde. Verder verzorgt de camping regelmatig rondleidingen door het gebied, is er genoeg ruimte voor hobbyvissers om de hengel uit te werpen en zijn er fietsen te huur. Golfliefhebbers slaan een balletje op de dichtstbijzijnde baan, op vijftien minuten rijden, in Goes.

Nationaal park Oosterschelde vlak bij Camping Mattemburgh

Camping Mattemburgh wordt omringd door prachtige natuur die voor een deel hoort bij nationaal park Oosterschelde. In dit waterrijke natuurgebied van inlagen, karrevelden, dijken, schorren, slikken, platen en duinen hebben eb en vloed vrij spel, wat van invloed is op het gevarieerde landschap. De natuur trekt bovendien allerlei vogelsoorten aan, zoals de visdief, de zilvermeeuw, de fuut, de duikeend en de aalscholver.

Verder leven er in het nationaal park zeehonden, bruinvissen en groeien er bijzondere planten langs, in en onder water. Je ontdekt dit fascinerende natuurgebied bijvoorbeeld tijdens een boot- of zeiltocht, maar ook is duiken (onder begeleiding) mogelijk.

Veelgestelde vragen over camping Minicamping Mattemburgh

Zijn honden toegestaan op camping Minicamping Mattemburgh?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Minicamping Mattemburgh een zwembad?

Nee, Minicamping Mattemburgh heeft geen zwembad. Details over het zwembad en andere voorzieningen vind je op deze pagina.

Hoeveel kost een verblijf op camping Minicamping Mattemburgh?

De prijzen voor Minicamping Mattemburgh kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.