Minicamping Weilust

Minicamping Weilust
Favorieten

1/5

Year Small
Year Erkend
Minicamping WeilustMinicamping WeilustMinicamping WeilustMinicamping Weilust

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

Omringd door een haag van bomen en struiken ligt deze camping in een open landschap. Door het jonge groen is er beperkte beschutting. Het kampeerveld is autovrij; auto’s staan op een apart terrein. Voor kinderen is er een speeltuin met trampoline en een pingpongtafel. In een bijgebouw is een magnetron en koel-vriescombinatie voor algemeen gebruik beschikbaar. Door de zitjes en een leeshoek is het hier ook aangenaam om bij slecht weer te verblijven. 's Ochtends is er een broodjesservice.

Beschikbare accommodaties (Minicamping Weilust)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: De Cocksdorp

Sitecode: 93739

Kaart

Adres

Postweg 149

1795 JM De Cocksdorp

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 53° 7' 50" N (53.130604)

Lengtegraad 4° 50' 28" E (4.84114)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    2.7

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.6

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    2.1

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.6

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Minicamping Weilust

Ervaar het rustieke eilandleven op Camping Weilust

Bewonder het prachtige uitzicht en kom helemaal tot rust op Camping Weilust bij De Cocksdorp op Texel. De camping is een ideale uitvalsbasis vanwaaruit je het eiland in je eigen tempo verkent. Gezinnen met jonge kinderen hebben ook veel plezier van de speelfaciliteiten. Het terrein is erg open, waardoor je vanaf iedere staanplaats de omliggende natuur bewondert. Op de camping vind je een aantal knusse zitjes en een gezellige leeshoek, waar je meer leert over mooie wandel- en fietsroutes op het eiland. De ruim opgezette staanplaatsen zijn allemaal geschikt voor campers, caravans, vouwwagens en tenten.

Vertier voor de kleintjes

De kinderen hoeven op Camping Weilust niet stil te zitten, want in de buitenspeeltuin kunnen zij ongestoord ravotten. Hier vermaken ze zich met een schommel, klimtoestel, glijbaan en trampoline. De camping stelt ook een aantal skelters en loopfietsjes beschikbaar. In de recreatieruimte bouwen de kinderen de mooiste torens met duplo of spelen ze urenlang met speelgoedauto's.

Lekker in de buitenlucht

Duik tijdens je verblijf op deze camping in de natuur en huur bij de receptie een paar fietsen. Hiermee verken je op eigen houtje de prachtige Texelse kust. Rondom de camping vind je ook een aantal mooie wandelroutes. Sportieve vakantiegangers vermaken zich met een spelletje tafeltennis.

Comfortabele faciliteiten

Op Camping Weilust heb je de beschikking over aangename voorzieningen, zoals gratis draadloos internet op iedere staanplaats. De camping heeft bovendien een ruim sanitairgebouw met speciale faciliteiten voor de allerkleinsten. Fris je kleding op met behulp van de wasmachine en droger. Alle campinggasten hebben ook de beschikking over een gedeelde magnetron en koelkast. De camping biedt een handige broodjesservice aan, zodat je iedere ochtend met heerlijke verse broodjes ontbijt.

Rustige natuur en culturele uitstapjes in de buurt van Camping Weilust

Camping Weilust ligt vlak bij mooie natuurgebieden zoals De Slufter. Struin over het ongerepte landschap van De Muy of kijk je ogen uit tijdens een wandeltocht door Zandkes, waar je over glooiende velden loopt.

Verken de mooiste bezienswaardigheden en breng een bezoek aan de vuurtoren van Texel. Leer meer over de lokale geschiedenis en cultuur bij de Oudheidkamer Texel of kijk je ogen uit in Museum Galerie RAT, waar je prachtige kunstwerken bewondert die van aangespoelde materialen zijn gemaakt.

Veelgestelde vragen over camping Minicamping Weilust

Zijn honden toegestaan op camping Minicamping Weilust?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Minicamping Weilust een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Minicamping Weilust?

De prijzen voor Minicamping Weilust kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.