Camping De Hoge Kamp

Camping De Hoge Kamp
Favorieten

1/11

Year Small
Year Erkend
Camping De Hoge KampCamping De Hoge KampCamping De Hoge KampCamping De Hoge KampCamping De Hoge Kamp

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De goed verzorgde camping ligt op een met lage bomen afgebakend grasveld op het terrein van een schapenboerderij. Bij iedere plaats staat een picknicktafel. Voor kinderen is er de speeltuin met trampoline en in het hoogseizoen een trapveldje. Er is een broodjesservice. In de blokhut vind je veel toeristische informatie. Tevens zijn er een koelkast, een waterkoker en een Senseo voor algemeen gebruik. Bos en het strand liggen op fietsafstand. Er is een winkeltje waar onder meer ijs wordt verkocht.

Beschikbare accommodaties (Camping De Hoge Kamp)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

  • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Den Burg Texel

Sitecode: 94478

Kaart

Adres

Hoornderweg 21

1791 PM Den Burg Texel

Nordholland - Südholland - Seeland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 53° 2' 20" N (53.03891)

Lengtegraad 4° 47' 13" E (4.78707)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
  • Sanitair

    3.1

    Bijzondere voorzieningen

    Kwaliteit sanitair

  • Terrein

    2.6

    Staanplaatsen

    Indruk terrein

  • Recreatie

    1.6

    Speel- en sportfaciliteiten

    Animatie

  • Zwemmen

    0.0

    Zwemmen in natuurwater

    Zwembaden

  • Eten & drinken

    0.6

    Boodschappen

    Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping De Hoge Kamp

Camping De Hoge Kamp, kamperen op een boerencamping bij Den Burg

Op ongeveer 1,5 kilometer van Den Burg vind je Camping De Hoge Kamp. Deze kleinschalige, gemoedelijke camping heeft alles in huis om je een geslaagde familievakantie te bezorgen.

Comfortabel kamperen

Je caravan of tent installeer je op een ruime staanplaats die voorzien is van water en elektriciteit. De staanplaatsen bevinden zich op een stukje glooiend landschap dat zo kenmerkend is voor dit deel van het eiland. De bomen op het terrein zorgen voor de afbakening van het terrein en voor schaduw. Heb je liever wat meer comfort? Huur dan vakantiebungalow Het Lam. Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor groepen tot vier personen en beschikt over een ingerichte keuken en badkamer.

Handige voorzieningen

Het sanitair is netjes en schoon. Er zijn vier toiletten, drie ruime douches en wascabines. Je hebt geen muntjes nodig om de douches te gebruiken. In de blokhut vind je een aanrecht met twee wasbakken en een koel-vriescombinatie, die je kunt gebruiken om je boodschappen te koelen. Zin in vers brood bij het ontbijt? Maak gebruik van de broodjesservice.

De boerderij

Het boerenbedrijf was vroeger eigendom van de ouders van de huidige eigenaar van Camping De Hoge Kamp. In vroeger jaren werden er schapen en koeien gehouden op deze boerderij. Momenteel is schapenhouderij de belangrijkste tak. Het familiebedrijf bezit ruim 300 Texelse schapen, kippen, geiten en konijnen. Kinderen vinden het heerlijk om de schapen te helpen voederen en de boer en boerin aan het werk te zien. In het winkeltje van de camping koop je heerlijk smakend lamsvlees, zoals lamsburgers, lamsbouten, lamskoteletten en lamsschenkel. De zilte grond en de frisse zeelucht van Texel zorgen voor lamsvlees van een superieure kwaliteit.

Volop natuur rond Camping De Hoge Kamp

Camping De Hoge Kamp is de perfecte uitvalsbasis om de duinen van Texel te verkennen. Dit natuurgebied blinkt uit in een grote variatie aan landschappen. De wandelpaden leiden je door bijzondere kwelders, natte duinvalleien, droge duinen en kleurige heidevelden.

Een dagje strand kan niet ontbreken tijdens een kampeervakantie op Texel. Terwijl de kinderen in het water stoeien en zandkastelen bouwen, geniet jij van de rust, de prachtige omliggende natuur en de zon op je gezicht. De stranden van Texel nodigen je uit voor urenlange wandelingen in de branding.

Veelgestelde vragen over camping Camping De Hoge Kamp

Zijn honden toegestaan op camping Camping De Hoge Kamp?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping De Hoge Kamp een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping De Hoge Kamp?

De prijzen voor Camping De Hoge Kamp kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.