anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campings in Trogues

Lekker met de familie naar een rustige camping in Trogues (Midden-Frankrijk, Frankrijk)? Je kijkt je ogen uit in deze schitterende natuurrijke omgeving. Lekker erop uit met een tent, vouwwagen, caravan of camper is niet bijzonder prijzig en is al mogelijk vanaf €19,25 per dag. Peuters en jonge kinderen houden van kamperen. Geen zin in gedoe? Een huisje of stacaravan behoort ook tot de opties. Op deze camping-website check je handige adviezen over het aanbod met lokale campings en de verwachte kosten. Tevens vergelijk jij snel bekende boekingssites.

  • Trogues is een gevarieerde vakantieplek in de bekende regio Indre.
  • In dit gebied vind je overweldigende familiecampings volop animatie en zwembaden maar ook rustgevende natuurcampings. Een vaak gekozen camping is Camping Le Château De La Rolandière.
  • De afstand die je moet rijden (vanaf Utrecht) is om en nabij de 693 kilometer.
  • De gemiddelde prijs voor een overnachtingsplek is is zo’n €27,00 per overnachting.

Kamperen in Trogues: direct online de beste campings boeken

Wil je graag een boeking rondmaken voor een goede camping in de buurt van Trogues? Kamperen in Indre (Frankrijk) zal je zeker verrassen! In en rondom deze plek kun je kiezen uit een enorm aanbod. Het gaat om luxe gezinscampings volop animatie en zwembaden of rustige kampeerplekken bij de boer (Camping key). Door middel van het volgende stappenplan vertellen we je in 5 stappen hoe dit werkt.

In 5 stappen een goedkope camping in Trogues boeken

  1. Het kiezen van een kampeer-accommodatie

    Met de tent gaan is in de basis een hele leuke manier om te kamperen. Maar je kunt ook kamperen met een caravan, vouwwagen of camper. Een tent is niet duur en geeft je veel vrijheid. Met een camper of caravan ben je niet afhankelijk van het weer maar dit vergt wel een investering. Eventueel kun je er zelf een kopen, of je kunt er eentje vrijblijvend huren.

  2. Wat vind jij belangrijk?

    Kampeerplaatsen in Trogues vind je in veel afmetingen en varianten. Van kleine campings met alleen de hoognodige faciliteiten tot de grote campings en luxe glampings waarbij je geniet van alle faciliteiten als tennisbanen en een sauna of hottub. Stel een lijstje op met alle belangrijke voorzieningen. Ga je met kinderen? Kijk of er ook faciliteiten aanwezig zijn als een buitenspeeltuin en een kinderbad.

  3. Vergelijk campings en reserveer een plek

    Bekijk de kampeerplekken die geschikt zijn en maak een keuze. In ons overzicht vind je al 1 of meerdere voorbeelden. Veel gebruikte boekingssites zijn Vacanceselect, ACSI, Suncamp, Eurocampings, ANWB en Eurocamp, ROAN, Rent-a-Tent, Booking.com, Campingdirect.com, Vacansoleil. Mogelijk kan je ook direct boeken op de site van de locatie. Let goed op reviews op Tripadvisor en Zoover van eerdere gasten. Of zie de Campinggids ACSI 2022/2023.

  4. Voorbereidingen treffen

    Maak een lijstje met alles wat je moet meenemen. Denk dan bijvoorbeeld aan: kampeerlamp, bestek en servies, slaapzak, campingstoelen en tafeltje, luchtbed. Denk ook aan prettige kledij, een warme trui, een warme broek, en dikke sokken. Andere spullen die je niet moet vergeten zijn: spelletjes, medicijnen, medicijnen, afwasteil en afwasborstel.

  5. Voorbereiden op de reis

    Vraag de actuele route-informatie op en kijk hoeveel reistijd nodig is. Zorg dat je om de 2 uur even 15 minuten pauze neemt. Je kan kiezen voor de snelste weg of een mooie toeristische route. Vaak is er een inchecktijd dat je uiterlijk binnen moet zijn.

camping-trogues-frankrijk

Alles wat je moet weten over kamperen in Trogues

Dit is een fantastisch gebied in Midden-Frankrijk (Frankrijk). Het ligt zo’n 693 kilometer (vanaf Utrecht). Een bekende stad is hoofdstad Parijs. Totaal wonen er in dit land +/- 60 miljoen geregistreerde mensen. De mensen spreken hier Frans en de huidige valuta is de Euro (EUR). Nationale feestdag(en): 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Voor kampeerders hebben we nog wat nuttige info: Wild kamperen is deels toegestaan. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het netnummer is +33, de stroom is 230 Volt. Het type stekker dat je hier gebruikt is C + F. Bij calamiteiten bel je 112. De kentekencode begint altijd met F en de landelijke tijdzone is UTC+02.

LandFrankrijk
GebiedIndre
PlaatsTrogues
Gemiddelde temp.17 graden
Wild kamperen mogelijk?Deels toegestaan
Vignet nodigNee
TolwegenJa
SpreektaalFrans
GeldEuro (EUR)
Afstand (hemelsbreed vanaf Utrecht)554 km
Reistijd (vanaf Utrecht)693 km (+/- 7,5 uur)
Gemiddeld dagtarief camping€27,00
Beschikbare campingCamping Le Château De La Rolandière

Reisgids: de juiste kampeerplek voor jouw situatie

In Trogues kamperen is iets wat je zeker eens moet doen. Lekker met je gezin er tussenuit met de tent, vouwwagen, camper of caravan geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Wil je meer luxe? Kies dan voor een ingerichte glamping tent of een comfortabel vakantiehuisje.

Jouw eigen staanplaats in Trogues met tent, vouwwagen, caravan of camper

Een leuke en toegankelijke manier van vakantie in Trogues boeken is een eigen staplek reserveren. Je viert hier vakantie in jouw eigen tent, caravan, camper of vouwwagen. Elke accommodatie heeft pluspunten en negatieve punten. Hierna vertellen we daarover meer.

  • Kamperen met tent: Een tent is er goedkoop, is snel op te zetten en kan je kopen in heel veel soorten en materialen. Voorbeelden zijn vis-à-vis tent, daktent, familietent, noktent. De campingplaats is minder duur dan bijv. een caravan of vouwwagen. Je zult wel wat kampeerspullen moeten aanschaffen. Het heeft weinig isolatie waardoor het in de nacht ook flink koud kan zijn. Verder ben je erg afhankelijk van het weer.
  • Vouwwagen: Het is interessant een eigen vouwwagen te kopen en je kan hem snel op- en afbreken. Je kunt heel veel spullen meenemen. Aandachtspunten zijn de stallingskosten en dat het opzetten de eerste keren wat moeizamer gaat.
  • Caravan: Met een caravan kun je overal naartoe op vakantie, maar is niet goedkoop. Het opzetten van de caravan met voortent kost al snel 1 tot 2 uur. Tevens moet je een goede auto hebben met trekhaak (vanaf 3500 kg heb je rijbewijs E nodig).
  • Camper: Een camper biedt jou al reiziger wellicht het meeste comfort. Er is veel opbergruimte voor bijv. fietsen, eten, meubilair etc. Perfect als je snel uitgekeken bent op een plek. Een eigen camper kost al snel €50.000. Ga eerst eens op pad met een huurcamper.

Informatie over glamping (ingerichte tent)

Met Glamping kan je luxe kamperen in exclusieve accommodaties. De tent staat al klaar dus je hoeft niets mee te nemen, je geniet van een goed matras en je hebt lekker veel privacy met eigen sanitaire voorzieningen. Heel erg geschikt voor de onervaren kampeerder. Glamping in Trogues wordt dan ook aanbevolen als je wel het kampeergevoel wilt, maar niet wilt inleveren op luxe.

  • Glamping biedt het comfort van een hotel, maar dan in de natuur.
  • In de ingerichte tent heb je zelfs sanitaire faciliteiten en een keuken.
  • Dit heeft natuurlijk wel een prijskaartje: het is flink duurder dan kamperen.

Kindvriendelijke camping vergelijken?

Bekijk de gaafste campings met animatie, zwembad en speeltuin.

Veel comfort in een vakantiehuisje

Het merendeel van de grote campings bieden naast staplekken ook de tofste bungalows. Vaak is er een apart gedeelte met tiny houses, chalets, bungalows, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, stacaravans. Heerlijk ontspannend voor een weekendje of weekje weg. Het is lekker ruim en de accommodatie is volledig uitgerust met een keukentje, koffiezetapparaat en tevens soms zelfs een bad.

  • Te boeken voor 2 tot wel 12 personen (stacaravan huren in Trogues).
  • Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie als mobil home, vakantiebungalow, chalet, stacaravan, vakantieboerderij, tiny house.
  • Ben je fan van vliegvakanties? Je vliegt hier bijvoorbeeld op: Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD).

Kindvriendelijke camping Trogues: vakantieplezier voor je gezin

De gezinscamping is perfect voor familie met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De kinderen hebben genoeg te doen. Op kindercampings kom je faciliteiten tegen als een indoor-speeltuin en sportmogelijkheden. Er is veel toezicht aanwezig op het park. In de buurt zijn er verschillende speellocaties en dierentuinen voor een leuke dag uit.

  • Kids animatie: volop vertier voor kinderen t/m 12 jaar oud.
  • Camping met Zwembad: een subtropisch binnenzwembad met een ondiep gedeelte.
  • Speeltuinen: leuke en uitdagende speeltoestellen voor de kleintjes.

Veel gezochte camping eigenschappen

  • Camping aan het strand: geniet van de mogelijkheden van de kust.
  • Camping aan het water: lekker spelen in de rivier of het meer.
  • Campings in het bos: de meest magische manier om te kamperen.
  • Honden toegestaan: samen met de hond op vakantie.
  • Kleinschalige minicamping: De kinderen kan je gemakkelijk in de gaten houden.
  • Gemeente camping: voordelige (budget) staanplaatsen op centraal gelegen plekken.
  • 4- en 5-sterren camping Trogues: ruime en nette kampeerplekken met veel voorzieningen.

Verwachte tarieven kampeerplek Trogues

Nieuwsgierig naar de verwachte tarieven van een kampeerplek in Midden-Frankrijk? In het rekenvoorbeeld hieronder verschaffen we de gemiddelde (overnachting) prijzen (per 24 uur). Of klik door voor gemiddelde tarieven in Violès, Nampont-Saint-Martin, Caylus en Jud. Neamt.

Standaard staanplaats€27,00
Luxe 5-sterren kampeerplek€48,50
Kleine-staanplaats€19,25
Glamping (ingerichte tent)€58,00
Mobile Home€75,75
Chalet€89,25
Gemiddelde tarieven campingvakantie in Trogues april 2024 (indicatie)

Lijst met beschikbare vakantieparken

Hieronder vind je het regionale campingaanbod met parken en ANWB campings in Trogues. Kies een van de kampeerplekken voor info en reviews. Zie ook onze informatieve pagina over Kamperen in een bungalowtent.

Sla je slag met de beste camping-aanbiedingen in Trogues

Vergelijk de de mooiste last-minute deals met vertrek binnen een paar weken

Vind boekingssites voor last minute Trogues camping aanbieding april 2024

  • ANWB camping: Gigantisch aanbod en overzicht met parken.
  • Vacanceselect: Voor de mooiste de glamping-vakanties.
  • Eurocampings / ACSI: Een van de grootste kampeer-zoekmachines van Nederland.
  • Allcamps: Kies uit 1 van de 750 aangeboden vakanties.
  • Suncamp Holidays: Elk vakantiepark ligt aan een strand of heeft een zwembad.
  • ROAN: Van luxe stacaravans tot royale bungalowtenten.
  • Eurocamp: Ruim aanbod accommodaties: van standaard tot super de luxe.
  • Rent-a-Tent: Aantrekkelijk aanbod voor de schoolvakanties.
  • Vacansoleil: Luxe stacaravans en bungalowtenten – de modernste vloot van Europa.
  • Bekende campingketens: optioneel kun je ook rechtstreek reserveren bij een keten als Orbitur, Aquadis Loisirs, Flower Campings, First Camp, Alannia, LeadingCampings of bijvoorbeeld Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, Capfun, Ciela Village, Campéole campings, Yelloh! Village.

De weersvoorspelling voor Trogues, Frankrijk

Je verblijft hier in een zeeklimaat. Een hele geschikte reistijd is mei, juni en september. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 17 °C. juli is gemiddeld gezien de warmste maand met 28 graden celsius. De maand januari is historisch gezien het koudst met 9 graden °C. Hierna behandelen we de weerberichten voor de komende 7 dagen.

Weersvoorspellingen april 2024


FAQ: een kampeervakantie boeken

Hoe goedkope kampeervakanties in Trogues reserveren?

In en nabij deze plaats vind je veel kleine betaalbare campings. Van luxe is weinig sprake, maar alleen de basisbenodigdheden voor een heerlijke rustige vakantie. Jij kan online direct boeken via de website van de betreffende camping. Je kunt ook reserveren via Booking.com, ANWB, Campingdirect.com, Camping.eu, Airbnb, ACSI EurocampingsAndere manieren om te besparen: ga niet midden in het hoogseizoen en ga voor de vroegboekkorting of een last-minute bij Vakantiediscounter, Suntip, Prijsvrij, Corendon, Tui, D-Reizen.

Welke tarieven hanteert men voor een kampeerplek?

Een gemiddelde camping overnachting in Trogues komt neer op €27,00 per staplek. Ga je voor een kleine camping? Dan kost het zo’n €19,25 per staanplaats. Voor een grote staanplaats op een 4-sterren camping moet je qua kosten rekenen op zo’n €48,50 per nacht. Een verblijf in een stacaravan, lodge, vakantieboerderij, wellness huisje, strandhuisje, ingerichte tent is wat prijziger. Het hoogseizoen juni, juli, augustus, september, schoolvakanties als voorjaarsvakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie en een weekend of midweek zoals hemelvaart, pinksteren, kerst, pasen (feestdagen) zijn doorgaans ook een stukje duurder.

Kamperen met kinderen in Trogues: waar moet ik op letten?

Kamperen met kinderen is ontzettend leuk. Maar niet elke plek is geschikt. We geven graag wat tips: Vraag even na hoe het zit met auto’s op het park Belangrijke faciliteiten zijn: zwembad, trampolines, animatie, speeltuintjes. Ook heel handig: Wifi (draadloos internet), privé sanitair en genoeg schaduwrijke plekjes om te zitten.

Kamperen in Midden-Frankrijk met hond: gelden er regels?

Ga je met eigen tent of caravan kamperen? Op een hondencamping in Trogues is een hond ook toegestaan. Vaak kan je 1 of 2 honden meenemen. Zorg dat het beest altijd is aangelijnd. Voor het meenemen van een hond/kat geldt vaak een kleine toeslag. Sommige plekken profileren zich zelfs als hondvriendelijke campings. Speciaal voor jouw huisdier faciliteren zij een hondendouche, strand, fijne uitlaatplekjes en wandelgebieden.

Welke bezienswaardigheden zijn er?

Dit is een heerlijke omgeving. Ga voor een sportief uitje of een van de bezienswaardigheden in Trogues. Een toplocatie voor zowel vriendengroepen en gezinnen met kids. Hier vind jij veel natuur. Hier kom je volledig tot rust. In deze omgeving vind je ook diverse culturele hotspots en historische monumenten. Probeer ook eens de landelijke keuken bij de leuke horeca (restaurants). De Franse bewoners zijn hartelijk en zeer gastvrij.

Plaats een reactie