anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
 • Veelzijdig campingaanbod
  Hoge vroegboekkortingen
  Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Aanbiedingen februari 2024

Wie wil er nou niet een goedkope vakantie boeken. Naar een mooie vakantiebestemming reizen zonder daarvoor heel veel geld te moeten betalen. Je kunt daarvoor gebruik maken van een aanbieding. Hierdoor ontvang je voordeel op de normale tarieven voor een overnachting. Op deze pagina vertellen we je er alles over. We leggen uit welke soorten aanbiedingen voor campings er zijn. Eventueel kun je ook direct het actuele vakantieaanbod van de mooiste campings bekijken door hieronder in de tabel een van de reisorganisaties aan te klikken.

Camping aanbiedingen vergelijken

Het vergelijken van de verschillende prijzen is soms erg ingewikkeld. Er zijn veel reisorganisaties die hun aanbod online aanbieden. Soms zijn er wel 10 verhuurorganisaties actief op een bepaalde camping. Allemaal met hun eigen soorten accommodaties en voorwaarden. Je moet je dus goed verdiepen in alle verschillen en niet puur de prijzen vergelijken. Elke vakantieaanbieder biedt online inzicht in de prijzen. In de tabel hierboven kun je direct doorklikken naar de actuele aanbiedingen van onze partners. Let onder andere op:

 • Aankomstdatum en vertrekdatum
 • Boekingsvoorwaarden
 • Type accommodatie / huisje
 • Ligging van de camping / plek op de camping
 • Totale prijs inclusief boekingskosten en toeristenbelasting
 • Eventuele (betaalde) faciliteiten op het vakantiepark

Vroegboekkorting 2024

Wanneer je al vroeg in het voorjaar een zomervakantie boekt (of in het najaar als een wintersport vakantie) dan kun je gebruik maken van speciale vroegboek-deals. Hierdoor krijg je soms tot wel 25% korting op de gehele vakantie. Je moet dan natuurlijk al wel weten wanneer je precies vakantie krijgt, wanneer de schoolvakanties zijn en naar welke reisbestemming je wilt. Een andere voordeel van vroeboek-aanbiedingen is dat je 100% zeker weet dat jouw verblijf op de gewenste camping beschikbaar is. Wil je liever wachten tot een scherpe actie vlak voordat je vertrekt? Kies dan voor een last minute vakantie.

Last minute deals februari 2024

We kennen de last minute aanbiedingen vooral van vliegtickets en vliegvakantie maar ook veel campings stunten tegenwoordig met hun prijzen. Dit doen ze om onverkochte staanplaatsen en huisjes alsnog te kunnen verhuren. Soms kunnen de kortingen wel oplopen tot 50% van de normale prijs. Dit is heel interessant voor mensen die niet zo vastzitten aan een bepaalde reisperiode of bestemming. Wanneer je goedkoop op een camping wilt verblijven kun je door flexibel te zijn in je aankomstdatum en vertrekdatum dus heel gunstig boeken door te kiezen voor het last minute aanbod. Let op: je hebt totaal geen zekerheid.

Kortingscodes

Sommige campings werken met kortingscodes die je kunt invoeren tijdens het boekingsproces. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld een vast bedrag korting op de boeking, een bepaalde percentage korting of een gratis dag. Er zijn veel vakantieparken die werken met actiecodes voor 7 dagen verblijven = 6 dagen betalen. Of 14 nachten = 13 nachten in rekening brengen. Hierdoor kun je soms honderden euro’s besparen. Deze kortingsvouchers kun je online vinden of in de nieuwsbrieven van de reisaanbieder.

Vaste klanten en seizoensplekken

Voor vaste klanten is er vaak extra korting mogelijk. Zo staan er in de nieuwsbrieven soms bepaalde aantrekkelijk acties waar gasten gebruik van kunnen maken. Doorgaans is het ook interessant om een seizoensplek te boeken. Zo kun je tijdens het voorseizoen, hoogseizoen en naseizoen gebruikmaken van 1 staanplaats. Hier kun je een tent, caravan of vouwwagen op plaatsen. Eventueel alleen met je gezin, samen met vrienden of met de familie. Zo kan iedereen voordelig naar de camping. Weekendjes weg of een aantal weken achter elkaar: het is allemaal mogelijk met een seizoensplek.