anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
 • Veelzijdig campingaanbod
  Hoge vroegboekkortingen
  Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Over Ons

Heb je je vakantie voor het aankomende jaar al geboekt? Zo niet, dan kunnen wij misschien helpen, zeker als je houdt van kamperen, of zelfs als je het een keer wilt uitproberen. Kiezen tussen verschillende campings kan misschien moeilijk zijn, deels door het enorme aanbod van mogelijke vakantiebestemmingen. Wil je naar de Veluwe of naar zee? Of misschien lekker naar het noorden, in de bossen verblijven of zelfs naar het buitenland? Als kamperen echt iets voor jou is dan kan campingsoverzicht.nl heel handig voor je. Wij hebben voor je het internet afgezocht naar alle mooie campings en aanbiedingen & acties van verschillende reisorganisaties / touroperators, en deze netjes op een rijtje gezet. We hopen dat jij zo makkelijker een keuze kan maken voor je perfecte vakantie en daarmee ook wat geld mee bespaart. Ons camping overzicht bevat kindvriendelijke campings, luxe glamping en kleinere goedkopere staanplaatsen.

Wie zijn wij?

Wij zijn het team van campingsoverzicht.nl, gevestigd in Zwolle. Samen met een groep enthousiast kampeerders ontwikkelen en onderhouden we dit platform. We problemen regelmatig nieuwe updates door te voeren en te bloggen over onze eigen ervaringen op de camping. Zo helpen we jouw met het zoeken naar een camping en beantwoorden we vragen of kamperen. Wil jij ook een bijdrage leveren? Informeer dan eens naar onze vacatures, stageplekken en gastblog-mogelijkheden.

Wat doen wij?

Op campingsoverzicht.nl hebben we de parken, campings en accommodaties per plaats bij elkaar gezet. Hierbij zijn we uitgegaan van de beschrijving op de websites van de betreffende accommodatie en/of op basis van de informatie van de beheerders. Kijk voor complete informatie dus ook altijd even op de website van de betreffende accommodatie. We bieden een netwerk aan waarbij je verschillende soorten vakanties en campings kunt vergelijken. Een camping is tegenwoordig namelijk meer dan alleen een plek waar jij je tent kunt opslaan. Onder campings verstaan we de verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld minicampings, natuurkampeerterreinen, boerderijcampings en familiecampings. Een deel van deze campings is onderdeel van een bungalowpark of recreatieterrein. Bijna alle accommodatie types zijn hier wel te vinden zoals:

 • Vakantiehuis: Vakantiehuizen zijn over het algemeen vrijstaande huizen die niet in een park staan. Dit kan een oude boerderij zijn maar ook een huis midden in de stad. In sommige gevallen staat het vakantiehuis in een bungalowpark maar heeft een particuliere eigenaar.
 • Bed and Breakfast: Bed and Breakfasts zijn kamers die voor enkele nachten te huur zijn en waar ontbijt bij inbegrepen is. Ook kleine hotels en pensions zijn soms bij Bed and Breakfast gezet.
 • Appartement: Een appartement is vaak voor korte of langere termijn te huur, een deel van de appartementen ligt in de grotere steden maar er zijn ook appartementen waarbij een deel van een huis of boerderij op het platteland beschikbaar is.
 • Hotel: Hier kom je de grote hotels midden in de steden tegen maar ook de kleine gezellige familiehotels op het platteland. Soms staan er bij de hotels aanbiedingen voor leuke weekendjes weg. Bij de hotels kom je ook enkele pensions tegen.
 • Groepsaccommodatie: Groepsaccommodaties zijn bestemd voor grotere groepen bezoekers. Dit kan bijvoorbeeld voor een schoolklas of bedrijfsfeest zijn maar ook een grote familie – bijv. voor een familieweekend – kan hier terecht. Groepsaccommodaties zijn over het algemeen interessant voor groepen groter dan 10 personen.
 • Bijzondere overnachtingen: denk aan glampings, lodges, cottages, luxe bungalows, wellness huizen, ingerichte tenten, stacaravans met airco, standhuizen en ga zo maar door.

Adresgegevens

Contactadres (geen bezoeklocatie).

Campingsoverzicht.nl
Dr. van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, Nederland
info@campingsoverzicht.nl