anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Krk Premium Camping Resort boeken

Krk Premium Camping Resort is een populaire 5 sterren camping in het Kroatische Krk, in het welbekende Primorsko-Goranska. We omschrijven dit als een zeer grote camping met plusminus 515 plaatsen. Een zeer geschikte camping voor families met jonge kids en vrienden. Deze kampeerplek is goed te vinden, heeft ruim opgezette plekken die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Op campingsoverzicht.nl vind je relevante informatie over dit verblijf en ontdek je de handigste boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Krk.

Aanbiedingen Krk Premium Camping Resort april 2024

Even lekker ertussenuit met jouw gezin, peuters en kinderen of met zijn tweetjes? Krk Premium Camping Resort reserveren is dan een uitstekende keuze! Dit kindvriendelijke park is gesitueerd in het gezellige Krk. Deze plek ligt midden in de regio Primorsko-Goranska in Kroatië. Je kunt kiezen uit gunstig gelegen staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Handig: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel bekende gezinscampings in Krk zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Krk Premium Camping Resort kampeer aanbieding. Echter, in de praktijk is het vaak zo dat de beste staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Of klik door naar onze pagina over Jongerencamping.

  • Vakantiepark Krk Premium Resort is een prachtig 5 sterren kampeerterrein in Krk, in het natuurrijke Primorje-Gorski-Kotar.
  • Prachtige plekjes voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Check de campingwebsite voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Krk Premium Camping Resort boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Krk Premium Camping Resort en soortgelijke plekken reserveer je heel eenvoudig via allerlei gecertificeerde boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Krk kunt vinden zijn: campingdirect.com & prijsvrij.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Je kunt dit doen per telefoon, per mail of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Het kiezen van een campingplek

    Deze populaire zeer grote camping heeft ongeveer 515 plekken. Het aanbod staplekken is divers. Je kunt meestal kiezen voor extra grote staanplaatsen welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Je kunt ook kiezen voor een kleinschalige plaats, perfect voor de kleine kampeerder. In de buurt van het park zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, bungalows, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, chalets, tiny houses.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies een beschikbare aankomstdag en de dag van vertrek. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de zomervakantie of meivakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. De tofste plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend zijn de kampeerplekken gewild. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 8 oktober Onafhankelijkheidsdag, 30 mei Dag van de Republiek, 22 juni Antifascistische Dag van de Overwinning.

  4. Betalen en afronden

    Op het moment dat je jouw staplek hebt samengesteld kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij de erkende touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het restant van de reissom betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Wanneer je de camping op rijdt is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je met de tent? Bijv. met een pop-up tent, daktent, vis-à-vis tent, piramide tent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn grondzeil, hamer, parasol, tenttapijt, tafeltje en stoelen, koelkast/koelbox, slaapzakken, gasflessen, luchtbed en pomp, voortent/luifel. Ga je op reis met een caravan? Let dan ook op spullen zoals voortent, luifel, grondzeil, caravanspiegels, slingers, levellers, disselslot, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, campinglamp, koffie en thee. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt om en nabij de 1038 kilometer (11,5 uur rijden). Per mail kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Vind geschikte vertrekdatum en bekijk scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Krk Premium Camping Resort is een populaire Kroatische camping in Krk in de streek Primorje-Gorski-Kotar. Het wordt beschreven als een zeer grote camping met om en nabij de 515 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 1038 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 11,5 uur. Je kunt hier betalen met de Kroatische Kuna (HRK). De voertaal is Kroatisch. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +385. De stroomspanning is 220 Volt. Het noodnummer is 94. Een basis-campingovernachting in deze regio kost +/- €35,75 voor een staanplaats per nacht). In Kroatië leven nu zo’n 4 miljoen ingeschreven inwoners. De populairste (hoofd)stad is Zagreb. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek (88%), orthodox, moslim. Voorbeelden van luchthaven(s): Zagreb (ZAG) Slit (SPU). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 8 oktober Onafhankelijkheidsdag, 30 mei Dag van de Republiek, 22 juni Antifascistische Dag van de Overwinning. Bekijk ook staanplaatsen in Fermo, Saint-Georges-lès-Baillargeaux of Bernried.

Naam campingKrk Premium Camping Resort
LandKroatië
RegioPrimorsko-Goranska
PlaatsKrk
Soort campingZeer grote camping
Aantal staplekken515 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)1038 kilometer
Reistijd indicatie/td>11,5 uur

Goedkoop kamperen op Krk Premium Camping Resort

Deze zomer goedkoop kamperen op Krk Premium Camping Resort? Dit park verhuurt een aantal gunstige staanplaatsen. Het betreft de kleine plekken van rond de 20 m2. Heel geschikt voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Vaak met elektra (10 met 6 ampère) en een watertappunt. De grote plekken vanaf 95 m2 geven je extra ruimte en daarom perfect voor een grote tent, camper of caravan. Kamperen met een eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In deze regio is de prijs ongeveer €35,75 per staanplaats, per dag. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerbenodigdheden, brandstof, boodschappen en overige tripjes. Bijgaand vind je praktische tips voor een goedkope campingvakantie in Primorsko-Goranska.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (al voor €22,25 per staanplaats, per dag).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en reserveer in het voorjaar voordelig je zomervakantie.

Kies jouw staplek en accommodatie

Kampeerplekken op camping Krk Premium Resort zijn uitermate geschikt voor vouwwagen, camper, caravan of tent. In het stukje hieronder bekijk je de belangrijkste type verblijfsvormen met daarbij ook de voordelen. Zoek ook naar parken in de buurt zoals: Fkk-camping Konobe, Camping Pila en Baška Beach Camping Resort.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor piramide tent, tunneltent, noktent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Goedkoop reizen door dure landen. Ontdek ook andere delen van Primorje-Gorski-Kotar en Kroatië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Krk Premium Resort

Bekijk vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Krk Premium Camping Resort boeken, of op een van de omliggende parken? In de opsomming hieronder bieden we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar veel kampeerplekken en staplaatsen. Er is veel aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  2. Vacanceselect: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: De mooiste staplekken voor jouw camper, caravan of tent.
  4. Allcamps: Je kunt elk moment van de dag boeken via internet.
  5. Suncamp Holidays: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  6. ROAN: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  7. Eurocamp: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  8. Rent-a-Tent: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  9. Vacansoleil: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  10. Booking.com: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
Tip: vergelijk ook alle campingreizen naar Primorje-Gorski-Kotar bij populaire reisbureaus zoals Prijsvrij, Corendon, D-reizen, Sunweb, Vakantiediscounter en Reisknaller, BeachCheck, Thomas Cook, Suntip, de Jong Intra Vakanties.

Weersverwachtingen

Van plan om te luxe kamperen in Krk? Houd dan wel het weer in de gaten. Je hebt hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 17,2 graden celsius °C. Met zo’n 29,3 graden °C is juli de maand met de hoogste temperaturen. De maand januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 11,1 graden. Een prettige reisperiode is mei, juni en september. In het volgende blok tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Krk .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De hellende terrassencamping is met olijfbomen en struiken begroeid. Planten en oleanders omzomen de entree, zwembad en hoofdwegen. De plaatsen zijn met haagjes en muurtjes afgebakend. Vanaf de camping is er zicht op zee en de stad. Er is een 800 m lang kiezelstrand en zonplateaus. Ligbedden en parasols zijn te huur. Er is een apart naturistenstrand en hondenstrand. Voor een ieder is er animatie. Kinderen kunnen terecht in de speeltuin, kleuterbad, waterspeeltuin en de glijbanen.

Op welke manier kan ik camping Krk Premium Resort voordelig reserveren?

Krk Premium Camping Resort is een schitterend recreatiepark in het Kroatische Krk. De actuele prijzen zijn ongeveer gelijk aan kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €35,75 voor een overnachting). Zit je vast aan de zomervakantie? Boek dan bij voorkeur op tijd. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een lekker rustig plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren via ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Primorje-Gorski-Kotar. Bekijk ook de accommodaties via populaire campingketens zoals Alannia, Aquadis Loisirs, Capfun, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings + Flower Campings, LeadingCampings, Campéole campings, Ciela Village, Sandaya, Orbitur.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Primorsko-Goranska is een geliefde vakantiebestemming. In de omgeving is veel natuur te vinden. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Zowel aan het water als in het bos. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Voorbeelden zijn varen of crossfit. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In dit gebied bestaan sfeervolle plekjes waar je jezelf onderdompelt in de nationale cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Kroatische restaurants en probeer de lokale specialiteiten. Nabij deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Krk Premium Camping Resort kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is gelegen op 1038 kilometer reisafstand van Utrecht. Dit houdt in 11,5 uur rijden. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bijna alle autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet nodig. Het juiste adres van de camping (Narodnog preporoda 80) kan je bekijken via internet.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het is een zeer grote camping met nu 515 campingplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 20 m2 voor stelletjes, maar daarnaast wat grotere comfortplekken tot 120 m2 voor complete gezinnen. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. Er zijn ook voldoende stroom en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie