anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Ballyness Caravan Park boeken

Ballyness Caravan Park is een welbekende sterren camping in het Britse Bushmills, in het rustgevende Antrim. We omschrijven dit als een middelgrote camping met ongeveer 108 plaatsen. Een geschikte plek voor gezinnen met kinderen en ouderen. Deze kampeerplek is goed te vinden, heeft mooie ruime plekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. In ons overzicht vind je bruikbare gegevens en info over het park en zie je in 1 overzicht de meest populaire boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Bushmills.

Aanbiedingen Ballyness Caravan Park april 2024

Heerlijk ontspannen met familie, kleuters en kinderen of lekker een weekje alleen? Ballyness Caravan Park reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke verblijf is gesitueerd in het mooie Bushmills. Het is gesitueerd in de regio Antrim in Groot-Brittannië. Je kunt kiezen uit verschillende ruim opgezette staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Let op: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel populaire gezinscampings in Bushmills zijn meestal al snel volgeboekt. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Ballyness Caravan Park kampeer aanbieding. Maar, in de praktijk is het vaak zo dat de meeste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Bekijk ook meer informatie over Kroatië.

  • Vakantiepark Ballyness Caravan Park is een modern sterren park in Bushmills, in de streek Noord-Ierland.
  • Een ongedwongen plek om te kamperen met jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Gunstig gelegen, het personeel is erg vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Ballyness Caravan Park boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Ballyness Caravan Park en verwante parken reserveer je goedkoop en eenvoudig bij meer dan 10 gecertificeerde boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere sites waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Bushmills ontdekt zijn: campings.nl en vakantiediscounter.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Dit kan per telefoon, per mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze middelgrote camping heeft ongeveer 108 plekjes. De staanplekken zijn heel gemixed. Je kunt gaan voor extra grote plaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Je kunt ook kiezen voor een wat meer intieme en kleine plek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Op of rondom deze bestemming heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, bungalows, chalets, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies een beschikbare aankomstdag en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan ruim voor de vertrekdatum. De leukste plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: Early May Bank Holiday 2 mei, Queen’s Birthday 18 juni, Boxing Day 25 december.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Indien je jouw plek en periode hebt gekozen vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de online touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het overige bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Wanneer je de camping op rijdt is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je lekker met de tent? Zoals een koepeltent, piramide tent, tunneltent, opblaasbare tent? Vergeet dan niet spullen als tafeltje en stoelen, tenttapijt, haringen, parasol, scheerlijnen, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, koelkast/koelbox, verlichting, luchtbed en pomp. Ga je op reis met een caravan? Let dan ook op spullen zoals levellers, caravanspiegels, rubberen hamer, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, waslijn, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq. Zorg ook voor warme kleding. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt plusminus 643 kilometer (7 uur rijden). Via de camping kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Kies vertrekdatum en doorzoek interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Ballyness Caravan Park is een aantrekkelijke Britse camping in Bushmills in de regio Noord-Ierland. We noemen dit een middelgrote camping met +/- 108 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 643 km. De actuele inschatting van de reistijd is 7 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Britse Pond (GBP). De plaatselijke taal is Engels. Het type stekker is G. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +44. De elektriciteit is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in deze streek kost je doorgaans €26,75 per 24 uur. In Groot-Brittannië leven zo’n 60 miljoen ingeschreven bewoners. De hoofdstad is London. Beschrijving van de religie: gemengd. Voorbeelden van luchthaven(s): Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester ((MAN). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: Early May Bank Holiday 2 mei, Queen’s Birthday 18 juni, Boxing Day 25 december. Zoek ook kampeerplekken in Sjælland, Richerenches of Saint-Martin-de-Vers.

Naam campingBallyness Caravan Park
LandGroot-Brittannië
OmgevingAntrim
PlaatsBushmills
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken108 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)643 kilometer
Huidige reistijd 7 uur

Goedkoop kamperen op Ballyness Caravan Park

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Ballyness Caravan Park? Het park heeft ook staplekken tegen een lage prijs. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van rond de 45 m2. Ruim genoeg voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Doorgaans inclusief 8 / 16 ampère stroom en watervoorzieningen. De XL-staplekken vanaf 95 m2 geven je extra ruimte en daardoor dus ook prettig voor een uitkomst voor een grote tent, camper of caravan. Met je eigen tent of caravan kamperen is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. Op deze vakantiebestemming betaal je als kampeerder zo’n €26,75 per plek, per dag. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerbenodigdheden, kosten voor tanken of laden, boodschappen en dagjes uit. Hieronder delen wij nuttige tips voor een gunstige campingvakantie in Antrim.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Doe vooraf boodschappen en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Koop tweedehands kampeerspullen.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (doorgaans zo’n €19,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Ballyness Caravan Park bieden voldoende ruimte voor je caravan, vouwwagen, tent of camper. In het stukje hieronder lees je over de belangrijkste verblijfsvormen inclusief de belangrijkste voordelen. Check ook parken in de omgeving zoals: Camping Park Cliffe, Hendra Holiday Park of Trewethett Farm Caravan And Motorhome Club Site.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor familietent, daktent, noktent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Met een eigen keuken, bed, zitruimte en soms toilet.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Je ontdekt ook de andere stukken van Noord-Ierland en Groot-Brittannië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Ballyness Caravan Park

Ontdek vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Ballyness Caravan Park boeken, of een soortgelijke plek? In het bijgaande gedeelte verstrekken we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in deze en vergelijkbare kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijke boekingsmodule met veel positieve reviews.
  3. Eurocampings / ACSI: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  4. Allcamps: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  5. Suncamp Holidays: Prettige staanplaatsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  6. ROAN: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  7. Eurocamp: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  8. Rent-a-Tent: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  9. Vacansoleil: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  10. Booking.com: Mooie en verzorgde plaatsen op de camping.
Tip: analyseer ook last-minute campingreizen naar Noord-Ierland bij de grotere reisbureaus zoals TUI, D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Vakantiediscounter of Alltours, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Suntip, BeachCheck.

Bekijk het actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Bushmills? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 14,2 graden celsius °C. Met ongeveer 27,5 graden celsius °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De maand januari is gemiddeld de koudste maand met 9,2 graden celsius. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen zomermaanden. In onderstaand schema check je het 7-daagse weerbericht voor Bushmills .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De camping beschikt over een golvend grasveld met daarop enkele bomen en struiken. Er is een groot aantal verharde staanplaatsen. Het dorp Bushmills, met de beroemde whiskydistilleerderij, ligt op loopafstand. De Giants Causeway (een rotsformatie met 40.000 basaltzuilen) en de Carrick-a-Rede Rope bridge liggen op een klein stukje rijden. Er rijdt ook een bus naar toe die stopt bij de camping.

Hoe kan ik camping Ballyness Caravan Park goedkoop boeken?

Ballyness Caravan Park is een levendig recreatiepark in het Britse Bushmills. De tarieven zijn goed te vergelijken met kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €26,75 per plek, per dag). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Maak dan snel een reservering. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi schaduwrijke plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren bij de ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Noord-Ierland. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op betrouwbare campingketens zoals Capfun, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Alannia, First Camp, Qualité campings + Flower Campings, Orbitur, Sandaya, LeadingCampings, Ciela Village, Campéole campings.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Antrim is een geweldig leuke vakantiebestemming. In de omgeving is veel natuur te vinden. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Geniet aan het water of in het bos. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Voorbeelden zijn ponyrijden of crossfit. In de regio is er ook een zwembad. In de omgeving zijn er leuke plaatsen waar je kunt opgaan in de regionale cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Britse bakkerijen en probeer de lokale specialiteiten. Rondom de kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Ballyness Caravan Park is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 643 km van Utrecht. Dat is z’n 7 uur reistijd met de auto. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Over het algemeen zijn autosnelwegen, bruggen en tunnels tolvrij. Er geldt geen vignetplicht. Het volledige adres van de camping (40 Castlecatt Road) check je vooraf nog even op de site.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met op dit moment 108 staplekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 30 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar daarnaast speciale XL-plekken tot 90 m2 voor families. De sanitaire voorzieningen zijn prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Vraag naar de schaduwplekken. Bekijk ook vooraf of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie