anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Juritz boeken

Camping Juritz is een prachtige 4 sterren camping in het Oostenrijkse Feistritz im Rosental, in de omgeving van Kärnten. We omschrijven dit als een middelgrote camping met in 2024 zo’n 80 plaatsen. Een leuke plek voor jonge gezinnen met kinderen en stelletjes. Deze plek is mooi centraal gelegen, heeft diverse (schaduwrijke) staplekken met prima voorzieningen en faciliteiten. Hier check je handige details over deze vakantiebestemming en ontdek je onze top-10 boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Feistritz im Rosental.

Aanbiedingen Camping Juritz april 2024

Zoek je een adresje voor een vakantie met de hele familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of juist met z’n tweeën? Camping Juritz reserveren is al jaren een begrip. Dit kindvriendelijke verblijf is gelegen in het mooie Feistritz im Rosental. Het ligt in de regio Kärnten in Oostenrijk. Je kunt kiezen uit heerlijke staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Belangrijk: boek op tijd. Veel van de ANWB-gezinscampings in Feistritz im Rosental zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping Juritz kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: we zien vaak dat de meest gewilde staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Zie ook onze pagina met alle informatie over Frankrijk.

  • Vakantiepark Juritz is een fantastisch 4 sterren kampeerpark in Feistritz im Rosental, in het groene Karinthie.
  • Lekker vrij in de natuur met de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is ruim voldoende op deze familiecamping en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel is erg vriendelijk.
  • Bekijk de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping Juritz boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Juritz en gerelateerde parken reserveer je goedkoop en eenvoudig bij meer dan 10 toonaangevende boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Feistritz im Rosental kunt vinden zijn: flowercampings.com en vacansoleil.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de mail of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Campingplek kiezen

    Deze geliefde middelgrote camping heeft circa 80 campingplekken. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Populair zijn de extra grote kampeerplekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Je hebt ook een fijnschalige plaats voor een tent of vouwwagen. Op of rondom deze plek kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, bungalows, tiny houses, chalets.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Selecteer de dag van aankomst en de gewenste dag van vertrek. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Denk aan de zomervakantie of meivakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De meest gewilde plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is het drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 26 oktober Nationale Feestdag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Wanneer je de staanplaats aangegeven hebt moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms is een aanbetaling nodig. Het openstaande bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging volgt per mail. Wanneer je de camping op rijdt zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Een goede voorbereiding is het halve werk. Ga je met de tent? Bijvoorbeeld een belltent, pop-up tent, piramide tent, familietent? Zorg dan in ieder geval voor scheerlijnen, parasol, tenttapijt, hamer, haringen, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, slaapzakken, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers. Ga je met een caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als levellers, kentekenbewijs, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, slingers, campingstoel en inklaptafel, disselweger, reserve waterpomp, campinglamp, bezem en stoffer en blik. Denk ook aan lekkere warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt om en nabij de 843 kilometer (9,5 uur reistijd). Via internet kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en spot scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Juritz is een geweldige Oostenrijkse camping in Feistritz im Rosental in de omgeving van Karinthie. We spreken over een middelgrote camping met plus minus 80 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 843 km. Calculeer een reistijd in van 9,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Duits. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. De telefooncode is +43. De stroomspanning is 220 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een standaard campingovernachting in dit gebied kost je doorgaans €30,75 voor een staanplaats per nacht). In Oostenrijk leven tegenwoordig 8,2 miljoen ingeschreven mensen. De hoofdstad is Wenen. De mensen zijn hier ook religieus: rooms-katholiek (78%), protestants. Aantrekkelijke luchthaven(s): Innsbruck (INN), Linz, (LNZ), Salzburg (SZG), Wenen (VIE). Er zijn ook nationale feestdagen: 26 oktober Nationale Feestdag. Bekijk ook campingplekken in Sevilla, Kalajoki of Guardiola de Berguedà.

Naam campingCamping Juritz
LandOostenrijk
GebiedKärnten
PlaatsFeistritz im Rosental
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen80 plaatsen
Afstand (via Utrecht)843 kilometer
Actuele reistijd 9,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Juritz

Plannen om goedkoop te kamperen op Camping Juritz? Deze plek beheert allerlei gunstige staanplaatsen. Het betreft de kleinschalige plekken van om en nabij de 25 m2. Heel geschikt voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Normaal gesproken met stroom (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De grote staplekken vanaf 75 m2 zijn extra ruim en om die reden perfect voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Op een camping staan met eigen tent of caravan is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In dit gebied betaal je als kampeerder zo’n €30,75 voor een staplek p/ nacht. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerbenodigdheden, tankkosten, laadkosten, kosten voor eten en drinken en excursies. Hieronder vind je 6 tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Kärnten.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (al voor €21,75 voor een dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Juritz zijn uitermate geschikt voor tent, camper, caravan of camper. Hieronder beschrijven wij in het kort de verschillende accommodaties / staanplaatsen met daarbij ook de voordelen. Check ook parken in de omgeving zoals: Campingplatz Grein, Camping Seewiese of Camping Village Wörthersee.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor vis-à-vis tent, piramide tent, pop-up tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Verken de prachtige omgeving van Karinthie en Oostenrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een exclusief vakantiehuis met alle luxe zoals je thuis gewend bent (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark Juritz

Bekijk vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping Juritz boeken, of een gerelateerde camping? Onderstaand beschrijven we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar veel kampeerplekken en staplaatsen. Er is veel aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  2. Vacanceselect: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  3. Eurocampings / ACSI: Op sommige parken zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.
  4. Allcamps: Gunstige prijzen en boekingsvoorwaarden.
  5. Suncamp Holidays: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  6. ROAN: Aantrekkelijke vroegboekacties en last-minute deals.
  7. Eurocamp: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  8. Rent-a-Tent: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  9. Vacansoleil: Heerlijk genieten met de hele familie.
  10. Booking.com: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
Tip: informeer ook naar toffe campingreizen naar Karinthie bij Nederlandse reisbureaus zoals Corendon, Prijsvrij, Sunweb, D-reizen, Vakantiediscounter of Alltours, Suntip, Reisknaller, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties.

Het weer vandaag en de komende 7 dagen voor

Deze vakantie luxe kamperen in Feistritz im Rosental? Check dan vooraf wel even het weer. Er is hier een zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 14,4 graden °C. Met gemiddeld 24,7 °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De periode januari is flink kouder met gemiddeld 3,1 graden °C. Een heerlijke comfortabele reisperiode is mei en september. In het volgende lijstje ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Feistritz im Rosental .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De autovrije licht hellende verzorgde camping heeft zonnige staanplaatsen op gras, die afgebakend worden door lage struiken. Diverse loof-, fruit- en naaldbomen zorgen voor schaduw. Rondom het terrein loopt een lange middelhoge haag. Bij de entree met kleurrijke geraniums vind je het smaakvolle restaurant met een mooie kaart. Buiten eten kan ook op het overdekte terras met zicht op het zwembad met schuifkap. De kinderen vermaken zich best in de speeltuin en ook een hondendouche ontbreekt niet.

Op welke manier kan ik camping Juritz voordelig reserveren?

Camping Juritz is een sfeervol recreatiepark in het Oostenrijkse Feistritz im Rosental. De kosten liggen redelijk gelijk met omliggende parken (vanaf €30,75 per 24 uur). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Boek jouw staplek dan tijdig. Je hebt dan vaak een mooi schaduwrijke plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Ben je flexibel? Let dan ook op last-minute deals. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Karinthie. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op bekende campingketens zoals Qualité campings, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Alannia, Capfun, Aquadis Loisirs of Orbitur, Huttopia, Campéole campings, Sandaya, Flower Campings, Ciela Village.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Kärnten is een geweldig leuke vakantiebestemming. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Onder andere hardlopen of golfen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. Nabij bezoek je idyllische plaatsen waar je wordt ondergedompeld in de kenmerkende cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Oostenrijkse speciaalzaken en maak kennis met de lokale keuken. In de buurt van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping Juritz is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie ligt op 843 km van Utrecht. Dat is z’n 9,5 uur rijden. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. Je betaalt tol om gebruik te mogen maken van de snelweg. Een vignet is verplicht. De adresgegevens van de camping (Campingstrasse) kan je bekijken via internet.

Welke staplekken kan ik kiezen?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met 80 campingplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt kiezen voor een kleine plek 35 m2 (ideaal voor stellen), maar tevens speciale XL-plekken tot 100 m2 voor gezinnen met kinderen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Er is stroom en een waterpunt. Schaduwplekken op aanvraag. Informeer bij eigenaar of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie