anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Saint-pabu Plage boeken

Camping Saint-pabu Plage is een prachtige 3 sterren camping in het Franse Erquy, in het welbekende Côte d’Armor. Het is een grote camping met om en nabij de 440 plaatsen. Een gemoedelijke stek voor jonge gezinnen met kinderen en ouderen. Deze kampeerplek is uitstekend bereikbaar, heeft diverse (schaduwrijke) campingplekken die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. In het campingoverzicht bekijk je handige tips en weetjes over het park en check je de meest gebruiksvriendelijke boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Erquy.

Aanbiedingen Camping Saint-pabu Plage april 2024

Even lekker uitrusten met het gezin, kleuters en kinderen of met vrienden? Camping Saint-pabu Plage reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke kampeerplek is een van de mooiste plekjes in het levendige Erquy. Het is gelegen in het mooie groene Côte d’Armor in Frankrijk. Je kunt kiezen uit verschillende zeer betaalbare staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Handig: boek op tijd. Het merendeel van de gezinscampings in Erquy zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Camping Saint-pabu Plage kampeer aanbieding. Alleen, het komt steeds vaker voor dat dan de mooiste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Op deze website lees je ook alles over Kleinschalige camping.

  • Vakantiepark Saint-pabu Plage is een prachtig 3 sterren kampeerterrein in Erquy, in de regio Bretagne.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Uitstekende bereikbaarheid, het personeel is erg vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Saint-pabu Plage boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Camping Saint-pabu Plage en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je bij meer dan 10 Nederlandse boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere boekingssites waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Erquy bekijkt zijn: suncamp.nl en prijsvrij.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Dit kan middels een belletje, via de mail of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze gezellige grote camping heeft circa 440 plekjes. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Er zijn XL-staanplaatsen welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een bescheiden plaats, perfect voor de kleine kampeerder. Op en nabij deze plek zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, groepsaccommodaties, bungalows, vakantiehuisjes, tiny houses, chalets.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies de gewenste datum van aankomst en de totale reisperiode. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of meivakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. Veel plekjes zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is het wat drukker dan normaal. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Afronden en betalen

    Op het moment dat je jouw plek en periode hebt samengesteld moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de erkende touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het restant van de reissom betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Bij aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Het inpakken kan beginnen! Ga je met een eigen tent? Misschien met een belltent, daktent, noktent, piramide tent? Belangrijkste spullen zijn dan haringen, tentstokken, parasol, scheerlijnen, hamer, kooktoestel en kookgerei, gasflessen, luchtbed en pomp, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Spullen waar je dan om moet denken zijn kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, slingers, disselslot, rubberen hamer, reserve waterpomp, bezem en stoffer en blik, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp. Denk ook aan lekkere warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 680 km (7,5 uur rijden). Via de vakantiepark receptie kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Kies vertrekdatum en check aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Saint-pabu Plage is een veel gekozen Franse camping in Erquy in de omgeving Bretagne. We noemen dit een grote camping met om en nabij de 440 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 680 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 7,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De inwoners spreken Frans. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. De telefooncode is +33. De elektriciteit-spanning is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in deze omgeving kost je doorgaans €25,25 voor een staanplaats per nacht). In Frankrijk leven zo’n 60 miljoen ingeschreven bewoners. De hoofdstad van dit land is Parijs. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek. Goede luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Bekijk ook kampeeropties in Notio Egeo, Brædstrup of Gnarp.

Naam campingCamping Saint-pabu Plage
LandFrankrijk
StreekCôte d’Armor
PlaatsErquy
Type campingGrote camping
Aantal overnachtingsplekken440 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)680 kilometer
Huidige reistijd 7,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Saint-pabu Plage

Ga jij lekker goedkoop kamperen op Camping Saint-pabu Plage? Dit park beheert diverse betaalbare staplekken. Dit zijn de kleinschalige plekken van ongeveer 35 m2. Ideaal voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Meestal inclusief 8 / 16 ampère stroom en waterput/watertappunt. De grote staplekken vanaf 70 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarmee perfect voor een grote familietent, camper of caravan. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In de regio betaal je gemiddeld €25,25 per dag/nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerspullen, vervoer, eten/drinken en activiteiten. Hieronder check je concrete tips voor een voordelige campingvakantie in Côte d’Armor.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vermijd zoveel mogelijk het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en kook je avondeten zelf.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (al vanaf €18,25 per nacht).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en boek niet te vroeg je reis.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Kies jouw staplek en accommodatie

Kampeerplekken op camping Saint-pabu Plage bieden voldoende ruimte voor je tent, camper, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte delen wij de verschillende verblijfsvormen en welke voordelen daarbij horen. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Camping Sauvage, Camping Municipal Du Port Blanc & Camping Les Madières.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor koepeltent, tunneltent, daktent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Je eigen sanitair, koelkast en bed.
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Bezoek de mooiste plekjes van Bretagne en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent van alle gemakken voorzien (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark Saint-pabu Plage

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Saint-pabu Plage boeken, of een gerelateerde camping? In het onderstaande stukje geven we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in verschillende soorten kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijk en voordelig een kampeervakantie boeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  4. Allcamps: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  5. Suncamp Holidays: Klantgerichte klantenservice die helpt bij jouw boeking.
  6. ROAN: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
  7. Eurocamp: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  8. Rent-a-Tent: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  9. Vacansoleil: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  10. Booking.com: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
Tip: doorzoek ook de mooiste campingreizen naar Bretagne bij erkende reisbureaus zoals Vakantiediscounter, D-reizen, Corendon, Prijsvrij, Sunweb of Thomas Cook, Alltours, Reisknaller, Suntip, de Jong Intra Vakanties.

Actuele weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Erquy? Houd rekening met het weer! Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 17,5 graden celsius °C. Met 28,8 graden is juli de maand met de hoogste temperatuur. De maand januari is echter de meest koude met gem. 9,2 graden. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. In de volgende opsomming tref je het 7-daagse weerbericht voor Erquy .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De camping is groot, rechthoekig en ligt aan zee. Het terrein is opgedeeld in verschillende plateaus en terrassen. De standplaatsen worden veelal afgebakend door hagen. Ze bieden weinig tot voldoende schaduw. De camping heeft een eigen toegang naar het strand, dat ligt op ca. 150 m afstand. De speeltuin ligt tegenover de ingang. Er zijn outdoor fitness en een kitesurf- en surfschool. Er is een brede kiezelstrook met aangrenzend zandstrand. Tussen de camping en het strand ligt een openbare weg.

Hoe kan ik camping Saint-pabu Plage voordelig reserveren?

Camping Saint-pabu Plage is een sfeervol recreatiepark in het Franse Erquy. De actuele tarieven zijn redelijk gelijk aan andere parken in de regio (vanaf €25,25 voor een dag). Zit je door werk of school vast aan de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi centraal plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via de ANWB of via de website van de camping in Bretagne. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op betrouwbare campingketens zoals Alannia, Villagi Gran Vacanze, First Camp, Aquadis Loisirs, Qualité campings, Yelloh! Village & Orbitur, LeadingCampings, Campéole campings, Flower Campings, Ciela Village, Sandaya.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Côte d’Armor is een geweldig leuke vakantiebestemming. In de omgeving is veel natuur te vinden. Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Zoals in het bos of aan het water. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Onder andere paardrijden of crossfit. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de buurt zijn er levendige plekken waar je kunt opgaan in de plaatselijke cultuur. Vergeet ook niet de lokale Franse ijssalons en proef de lokale keuken. In het gebied van deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Camping Saint-pabu Plage is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie is gelegen op 680 km reisafstand van Utrecht. Dat wil zeggen 7,5 uur in de auto. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. De adresgegevens van de camping (Erquy) is op te zoeken via de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Dit is een grote camping met op dit moment 440 plekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 20 m2 (perfect voor twee), maar daarnaast de wat grotere plekken tot 110 m2 voor families. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Informeer bij eigenaar wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie