anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Ar Kleguer boeken

Camping Ar Kleguer is een vaak geboekte 4 sterren camping in het Franse Saint-Pol-de-Léon, in de omgeving van Finistère. We omschrijven dit als een middelgrote camping met grofweg 185 plaatsen. Een zeer geschikte locatie voor families met kids en solo reizigers. Deze camping heeft een centrale ligging, heeft mooie grote staanplaatsen met genoeg vermaak voor de kids. Op deze website check je bruikbare informatie over het park en ontdek je de meest populaire boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Saint-Pol-de-Léon.

Aanbiedingen Camping Ar Kleguer april 2024

Heerlijk ontspannen met de hele familie, kleuters en kinderen of met vrienden? Camping Ar Kleguer reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke bestemming is een van de mooiste plekjes in het sfeervolle Saint-Pol-de-Léon. We vinden het terug in de regio Finistère in Frankrijk. Je kunt kiezen uit gunstig gelegen staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Goed om te weten: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Saint-Pol-de-Léon zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Camping Ar Kleguer kampeer aanbieding. Maar let op, doorgaans is het zo dat de beste staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Bekijk ook onze actuele pagina over Kindvriendelijke camping.

  • Vakantiepark Ar Kleguer is een heerlijk 4 sterren kampeerterrein in Saint-Pol-de-Léon, in het groene Bretagne.
  • Gunstig gelegen staplekken voor een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Gunstig gelegen, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Surf naar de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Ar Kleguer boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Camping Ar Kleguer en soortgelijke plekken reserveer je bij meerdere klantgerichte boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Saint-Pol-de-Léon kunt reserveren zijn: suncamp.nl & eurocamp.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Je kunt dit doen per telefoon, met behulp van een mailtje of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Het kiezen van een campingplek

    Deze fraaie middelgrote camping heeft zo’n 185 plekjes. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Je hebt vaak extra ruime plaatsen welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Andere mensen gaan liever voor een knusse staanplaats waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. In de buurt van deze plek vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, vakantiehuisjes, chalets, vakantieboerderij, bungalows, tiny houses.

  3. Kies de vertrekdatum

    Kies de aankomstdatum en de totale reisperiode. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de meivakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. Veel staplekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is het drukker dan normaal. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Op het moment dat je jouw staplek ingevuld hebt voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de meeste touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling noodzakelijk. Het restant van het totaalbedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Bij aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Ga je met een eigen tent? Denk aan een pop-up tent, vis-à-vis tent, familietent, tunneltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn scheerlijnen, haringen, grondzeil, tentstokken, tafeltje en stoelen, koelkast/koelbox, voortent/luifel, gasflessen, luchtbed en pomp, verlichting. Ga je met een caravan? Vergeet dan ook niet disselslot, caravanspiegels, levellers, kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, disselweger, reserve waterpomp, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel, waslijn. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 680 kilometer (7,5 uur onderweg). Via de boekingssite kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Vind geschikte vertrekdatum en achterhaal aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Ar Kleguer is een mooie Franse camping in Saint-Pol-de-Léon in de buurt van Bretagne. Dit is een middelgrote camping met wel 185 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 680 km. De reistijd is ongeveer 7,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Frans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +33. De stroomspanning is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in deze regio kost je doorgaans €26,25 per staanplaats. In Frankrijk bevinden zich plus minus 60 miljoen ingeschreven inwoners. De nationale hoofdstad is Parijs. De belangrijkste religie is rooms-katholiek. Voorbeelden van luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Doorzoek ook ons aanbod overnachtingsmogelijkheden in Vlaams-Brabant, Bierum en Vadstena.

Naam campingCamping Ar Kleguer
LandFrankrijk
OmgevingFinistère
PlaatsSaint-Pol-de-Léon
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen185 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)680 kilometer
Reistijd indicatie/td>7,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Ar Kleguer

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping Ar Kleguer? Het park biedt verschillende goedkope staanplaatsen. Het betreft de kleinschalige plekken van rond de 20 m2. Ruim genoeg voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. Doorgaans met stroom (10 – 16 ampère) en een watertappunt. De grote staanplaatsen vanaf 85 m2 zijn extra ruim en daarom handig voor een grote tent, camper of caravan. Op een camping staan met eigen tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. Op deze vakantieplek rekent men gemiddeld €26,25 per overnachting. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerspullen, autokosten, kosten voor eten en drinken en excursies. Bijgaand geven wij jou 6 tips voor een betaalbare campingvakantie in Finistère.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en kook je avondeten zelf.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (doorgaans zo’n €18,75 per staanplaats, per dag).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek vlak voor vertrek.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Ar Kleguer bieden voldoende ruimte voor je vouwwagen, camper, caravan of tent. In het onderstaande gedeelte bieden we de mogelijke soorten staanplaatsen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Bekijk ook parken in de omgeving zoals: Camping La Ferme De Lann Hoedic, Camping De L’étang Du Merle & Camping Les Vallons De L’océan.

  • Tentplek: Ruime tentplaats geschikt voor belltent, tunneltent, koepeltent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Bretagne en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Ar Kleguer

Controleer vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping Ar Kleguer boeken, of iets vergelijkbaars? In het onderstaande stukje beschrijven we onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. verschillende soorten kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: De beste aanbiedingen voor een lang weekend of weekje weg.
  2. Vacanceselect: Ga er met de auto op uit deze zomer en boek een mooie kampeerplek.
  3. Eurocampings / ACSI: Eenvoudig en snel online betalen.
  4. Allcamps: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  5. Suncamp Holidays: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  6. ROAN: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  7. Eurocamp: Groot aanbod met betaalbare staanplaatsen.
  8. Rent-a-Tent: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  9. Vacansoleil: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  10. Booking.com: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
Tip: bekijk ook eens het aanbod van campingreizen naar Bretagne bij nationale reisbureaus zoals TUI, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Corendon, D-reizen & Suntip, de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Reisknaller, Alltours.

Het weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Saint-Pol-de-Léon? Houd dan wel het weer in de gaten. Je hebt hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 17,1 graden celsius °C. Met ongeveer 28,1 graden is juli de heetste periode. De periode januari is gemiddeld de koudste maand met 9,0 graden celsius °C. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. In de volgende opsomming vind je het 7-daagse weerbericht voor Saint-Pol-de-Léon .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De camping bestaat uit een schaduwrijk terrein met uitzicht op zee en een lager gelegen, meer open gedeelte met een overdekte sport- en speelruimte en een kinderboerderij. De terreinen zijn van elkaar gescheiden door een openbare weg. De meeste staanplaatsen zijn afgebakend en beschut. Er is een hamam. Er is een kiezelstrand tussen de rotsen met een kleine strook zand, te bereiken via een steile trap, en een grote strook strand met beachvolleybalveld. Zwemmen is mogelijk bij vloed.

Hoe en waar kan ik camping Ar Kleguer voordelig boeken?

Camping Ar Kleguer is een prachtig recreatiepark in het Franse Saint-Pol-de-Léon. De tarieven zijn goed te vergelijken met vakantieparken in de buurt (vanaf €26,25 voor een staplek p/ nacht). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Boek dan bij voorkeur op tijd. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi schaduwrijke plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Campings als deze kan je goedkoop reserveren middels de site van ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Bretagne. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op betrouwbare campingketens zoals First Camp, Alannia, Qualité campings, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze + Orbitur, LeadingCampings, Campéole campings, Ciela Village, Huttopia, Sandaya.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Finistère is een plek waar veel kampeerders graag komen. In de omgeving is veel natuur te vinden. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Geniet aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Onder andere skeeleren of midgetgolfen. Een zwembad in de buurt is aanwezig. In dit gebied zijn er idyllische steden waar je kunt opgaan in de plaatselijke cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Franse winkels en probeer de lokale streekgerechten. Nabij deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen of een apotheek.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Ar Kleguer kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie ligt op 680 kilometer vanaf Utrecht. Dat komt neer op 7,5 uur reistijd met de auto. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (Plage Sainte-Anne) vind je ook op de site.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met op dit moment 185 staplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 25 m2 voor stelletjes, maar ook speciale XL-plekken tot 115 m2 voor 4 – 6 personen. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Schaduwplekken op aanvraag. Lees in de voorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie