anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Sunêlia Interlude boeken

Camping Sunêlia Interlude is een moderne sterren camping in het Franse Le Bois-Plage-en-Ré, in de streek Charente-Maritime. Het betreft een grote camping met ongeveer 395 plaatsen. Bij uitstek een geschikte locatie voor families met jonge kids en solo reizigers. Het kampeerterrein heeft prima toegangswegen, heeft mooie ruime staplekjes met lekker veel rust en privacy. Op campingsoverzicht.nl bekijk je bruikbare info over dit verblijf en bieden wij jou de meest gebruikte Nederlandse boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Le Bois-Plage-en-Ré.

Aanbiedingen Camping Sunêlia Interlude april 2024

Heerlijk ontspannen met het gezin, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of met zijn tweetjes? Camping Sunêlia Interlude reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke kampeerplek ligt in het knusse Le Bois-Plage-en-Ré. Het ligt midden in de regio Charente-Maritime in Frankrijk. Het is heerlijk vertoeven op de gunstig gelegen staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Let op: wacht niet te lang met boeken. Veel bekende gezinscampings in Le Bois-Plage-en-Ré zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Sunêlia Interlude kampeer aanbieding. Echter, in de praktijk is het vaak zo dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Op onze website lees je ook meer over Caravan .

  • Vakantiepark Sunêlia Interlude is een rustgevend sterren kampeerterrein in Le Bois-Plage-en-Ré, in het natuurrijke Poitou-Charentes.
  • Een ongedwongen plek om te kamperen met jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Zie de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Sunêlia Interlude boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Camping Sunêlia Interlude en soortgelijke plekken reserveer je heel eenvoudig via meer dan 10 Nederlandstalige boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere boekingssites waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Le Bois-Plage-en-Ré bekijkt zijn: flowercampings.com en vacansoleil.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Je kunt dit doen per telefoon, per mail of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze erkende grote camping heeft ongeveer 395 plaatsen. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Zo heb je extra grote plaatsen die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Natuurlijk kan je ook gaan voor een bescheiden campingplek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op en rondom deze plek zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, chalets, bungalows, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantieboerderij.

  3. Kies de vertrekdatum

    Kies een beschikbare aankomstdag en de dag van vertrek. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de zomervakantie of meivakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De tofste plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is er veel interesse in de staplekken. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Betalen en afronden

    Zodra je jouw staplek doorgegeven hebt voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de meeste touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de dag dat je aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Het inpakken kan beginnen! Ga je met een eigen tent? Wellicht met een koepeltent, familietent, daktent, tunneltent? Denk dan sowieso aan grondzeil, tafeltje en stoelen, hamer, tenttapijt, scheerlijnen, koelkast/koelbox, voortent/luifel, luchtbed en pomp, verlichting, gasflessen. Boek je een plekje voor de caravan? Denk dan ook zeker aan levellers, rubberen hamer, disselslot, caravanspiegels, slingers, campinglamp, koffie en thee, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel, disselweger. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt plusminus 951 kilometer (10,5 uur rijden). Via de camping is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Voer de gewenste vertrekdatum in en vind gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Camping Sunêlia Interlude is een populaire Franse camping in Le Bois-Plage-en-Ré in de regio Poitou-Charentes. Het wordt beschreven als een grote camping met zo’n 395 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 951 kilometer. De gemiddelde reistijd is 10,5 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). De voertaal is Frans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +33. Het net-voltage is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een normale campingovernachting in deze streek kost je doorgaans €26,25 per dag. In Frankrijk wonen plus minus 60 miljoen mensen. Bezoek zeker eens de hoofdstad Parijs. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Zoek ook staanplaatsen in Lozère, Schönbühel an der Donau en Portopalo di Capo Passero.

Naam campingCamping Sunêlia Interlude
LandFrankrijk
StreekCharente-Maritime
PlaatsLe Bois-Plage-en-Ré
Soort campingGrote camping
Aantal plekken395 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)951 kilometer
Reistijd 10,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Sunêlia Interlude

Plannen om goedkoop te kamperen op Camping Sunêlia Interlude? Het park beheert ook goedkope staanplaatsen. Je huurt dan de kleinschalige plekken met een oppervlakte van circa 25 m2. Ruim genoeg voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Gewoonlijk met elektra (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De grote staplekken vanaf 85 m2 geven extra comfort. en zijn een uitkomst voor een grote tent, camper of caravan. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze vakantiebestemming betaal je gemiddeld €26,25 voor een staplek p/ nacht. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeeruitrusting, brandstof, boodschappen, restaurants en activiteiten. In het gedeelte hieronder vind je zes tips voor een voordelige campingvakantie in Charente-Maritime.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (vanaf €18,75 voor een overnachting).
  5. Maak een last-minute reservering en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Sunêlia Interlude zijn ruim opgezet, perfect voor jouw vouwwagen, tent, camper of caravan. Onderstaand vind je de verschillende kampeervormen en welke voordelen daarbij horen. Check ook parken in de regio zoals: Sélection Camping, Camping La Source en Camping Du Pont.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor noktent, tunneltent, piramide tent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Een maximaal gevoel van vrijheid en flexibiliteit.
  • Camper / kampeerauto: Goedkoop reizen door dure landen. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Poitou-Charentes en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Sunêlia Interlude

Ga voor een vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping Sunêlia Interlude boeken, of een vergelijkbare plek? In het bijgaande stukje vind je onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van diverse soorten staplekken. Het aanbod is enorm, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!
  2. Vacanceselect: Je kunt elk moment van de dag boeken via internet.
  3. Eurocampings / ACSI: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  4. Allcamps: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  5. Suncamp Holidays: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  6. ROAN: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  7. Eurocamp: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  8. Rent-a-Tent: Klantgerichte klantenservice die helpt bij jouw boeking.
  9. Vacansoleil: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  10. Booking.com: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
Tip: analyseer ook het aanbod van campingreizen naar Poitou-Charentes bij Nederlandse reisbureaus zoals Corendon, D-reizen, TUI, Sunweb, Prijsvrij & Suntip, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Reisknaller.

Het weerbericht

Binnenkort luxe kamperen in Le Bois-Plage-en-Ré? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 17,1 graden. Met om en nabij de 28,1 graden °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De maand januari is gemiddeld de koudste maand met 9,0 graden °C. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. Hierna delen wij het 7-daagse weerbericht voor Le Bois-Plage-en-Ré .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De camping ligt op het eiland ile de Re, op 100 m afstand van het in juli en augustus bewaakte strand. De standplaatsen van het recreatiepark bevinden zich in een duingebied. De gevarieerde en afwisselende begroeiing zorgt voor privacy op een deel van de standplaatsen. Vanuit de camping worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals excursies en kajak- en segwaytochten. Er zijn verschillende wellnessfaciliteiten, waaronder een hamam, jacuzzi en massages.

Bij wie kan ik camping Sunêlia Interlude goedkoop boeken?

Camping Sunêlia Interlude is een gezellig recreatiepark in het Franse Le Bois-Plage-en-Ré. De kosten zijn redelijk gelijk aan accommodaties in de buurt (vanaf €26,25 per dag). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi schaduwrijke plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Ben je flexibel? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Poitou-Charentes. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op internationale campingketens zoals First Camp, Capfun, Qualité campings, Yelloh! Village, Alannia, Aquadis Loisirs + LeadingCampings, Ciela Village, Sandaya, Campéole campings, Orbitur, Flower Campings.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Charente-Maritime is een geliefde vakantiebestemming. Er is hier een prachtige natuur. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Ook in het bos en aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van bowlen of racefietsen. In de regio is er ook een zwembad. Nabij ontdek je leuke stadjes waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur. Bezoek ook eens de typische Franse gelateria en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en banken.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Sunêlia Interlude kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie heeft een afstand van 951 km reisafstand van Utrecht. Dat is z’n 10,5 uur rijden. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (8 Route de Gros Jonc) check je vooraf nog even op de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

We spreken over een grote camping met ongeveer 395 verschillende plekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt kiezen voor een kleine plek 35 m2 (perfect voor twee), maar daarnaast de wat grotere plekken tot 105 m2 voor 5 – 7 personen. Het sanitair (WC en douches) is prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Check ook even wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie