anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Homair Camping Les Lacs Du Verdon boeken

Homair Camping Les Lacs Du Verdon is een geliefde sterren camping in het Franse Régusse, gelegen in de regio Var. We omschrijven dit als een grote camping met zo’n 467 plaatsen. Een geschikte locatie voor jonge kinderen en stellen. Het park heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft ruim opgezette staanplaatsen en er zijn voldoende voorzieningen. Op campingsoverzicht.nl vind je relevante informatie over deze vakantiebestemming en verwijzen we je naar de handigste boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Régusse.

Aanbiedingen Homair Camping Les Lacs Du Verdon april 2024

Zoek je een adresje voor een vakantie met je gezin, peuters en kinderen of met een vriendengroep? Homair Camping Les Lacs Du Verdon reserveren is al jaren een favoriet onder kampeerders. Deze kindvriendelijke plek ligt in het sfeervolle Régusse. We vinden het terug in de regio Var in Frankrijk. Het kampeerterrein herbert verschillende goedkope staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Handig: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel bekende gezinscampings in Régusse zijn steeds vaker al snel volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Homair Camping Les Lacs Du Verdon kampeer aanbieding. Alleen, let op: we zien vaak dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Zie ook onze pagina met alle informatie over Camper.

  • Vakantiepark Homair Les Lacs Du Verdon is een gunstig gelegen sterren recreatiepark in Régusse, in de regio Provence-Alpen-Cote-D-Azur.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Surf naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Homair Camping Les Lacs Du Verdon boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Homair Camping Les Lacs Du Verdon en omliggende parken reserveer je via diverse toonaangevende boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere plekken waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Régusse ontdekt zijn: suncamp.nl & rent-a-tent.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan via het telefoonnummer, via de e-mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze gezellige grote camping heeft om en nabij de 467 plekjes. Er is voor elke kampeerder wat wils. Er is keuze uit extra ruime plekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Je kunt ook kiezen voor een fijnschalige plek voor een tent of vouwwagen. Op en nabij het park heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, bungalows, chalets.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Selecteer de dag van aankomst en de vertrekdag. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld tijdens de meivakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De mooiste plekjes zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Afronden en betalen

    Wanneer je jouw staanplaats en het aantal dagen ingevuld hebt voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij veel van de moderne touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms is een aanbetaling nodig. Het overige bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Op de aankomstdatum kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    Je vakantie gaat bijna beginnen! Ga je op pad met de tent? Denk aan een koepeltent, pop-up tent, vis-à-vis tent, tunneltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn scheerlijnen, hamer, tentstokken, parasol, grondzeil, gasflessen, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, slaapzakken, luchtbed en pomp. Ga je met een caravan? Denk dan ook aan disselslot, kentekenbewijs, rubberen hamer, slingers, haringen en scheerlijnen, campinglamp, bezem en stoffer en blik, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee, waslijn. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt zo’n 1175 km (13 uur onderweg). Door middel van Google Maps kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Selecteer vertrekdatum en doorzoek interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Homair Camping Les Lacs Du Verdon is een geschikte Franse camping in Régusse in de streek Provence-Alpen-Cote-D-Azur. Het valt in de categorie grote camping met circa 467 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 1175 km. De actuele inschatting van de reistijd is 13 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De lokale taal is Frans. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. De elektra is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een doorsnee campingovernachting in deze omgeving kost €25,25 per staanplaats. In Frankrijk wonen plus minus 60 miljoen landgenoten. De hoofdstad is Parijs. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Let op: nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Klik eventueel door naar kampeerplekken in Skåne, Oberägeri & Castiglione del Lago.

Naam campingHomair Camping Les Lacs Du Verdon
LandFrankrijk
OmgevingVar
PlaatsRégusse
Soort campingGrote camping
Aantal staplekken467 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1175 kilometer
Actuele reistijd 13 uur

Goedkoop kamperen op Homair Camping Les Lacs Du Verdon

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Homair Camping Les Lacs Du Verdon? Deze kampeerplek beheert meerdere staplekken tegen een lage prijs. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van rond de 35 m2. Heel geschikt voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Doorgaans incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en waterput. De grote campingplekken vanaf 100 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarmee prettig voor een grote tent, camper of caravan. Erop uit met jouw eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. In dit gebied betaal je gemiddeld genomen €25,25 per overnachting. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerartikelen, brandstof, eten/drinken en overige tripjes. In het gedeelte hieronder bieden wij de beste tips om te besparen op jouw campingvakantie in Var.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (al voor €18,25 per nacht).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Homair Les Lacs Du Verdon bieden veel mogelijkheden voor tent, camper, caravan of camper. In het stukje hieronder bieden we de diverse staplekken met de voordelen. Zoek ook naar parken in de omgeving zoals: Vacanceselect Camping Domaine De Chaussy, Camping L’océan & Camping De La Baie.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor tunneltent, daktent, piramide tent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Geniet van de ongekende vrijheid van Provence-Alpen-Cote-D-Azur en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent van alle gemakken voorzien (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Bij aankomst staat alles voor je klaar in je eigen vakantiehuisje (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Homair Les Lacs Du Verdon

Boek met vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Homair Camping Les Lacs Du Verdon boeken, of een soortgelijke plek? In het bijgaande gedeelte vergelijk je onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van veel kampeerplekken en staplaatsen. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt eenvoudig zoeken en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  2. Vacanceselect: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  3. Eurocampings / ACSI: Je kunt elk moment van de dag boeken via internet.
  4. Allcamps: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  5. Suncamp Holidays: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  6. ROAN: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  7. Eurocamp: Heerlijk genieten met de hele familie.
  8. Rent-a-Tent: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  9. Vacansoleil: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  10. Booking.com: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
Tip: vergelijk ook alle campingreizen naar Provence-Alpen-Cote-D-Azur bij de grotere reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Sunweb, TUI, Corendon, Prijsvrij & de Jong Intra Vakanties, Alltours, Reisknaller, BeachCheck, Thomas Cook.

Weersverwachtingen

Ga je lekker luxe kamperen in Régusse? Check dan vooraf wel even het weer. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 17,0 graden celsius. Met 28,1 graden celsius is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De maand januari is echter de meest koude met gem. 9,0 °C. Qua weer is een fijne reisperiode mei, juni en september. In het volgende blok vind je het 7-daagse weerbericht voor Régusse .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Een weinig bereden landweg deelt het terrein in tweeen. Er zijn schaduwrijke plaatsen door de vele naald- en loofbomen. De standplaatsen liggen gegroepeerd op drie plekken tussen de verhuuraccommodaties. De camping is een goede uitvalsbasis voor dagtochten, o.a. naar de kloof van Verdon. Het kleuterbad is 50 cm diep.

Hoe kan ik camping Homair Les Lacs Du Verdon goedkoop boeken?

Homair Camping Les Lacs Du Verdon is een mooi recreatiepark in het Franse Régusse. De kosten voor een overnachting zijn goed te vergelijken met kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €25,25 voor een staanplaats per nacht). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Provence-Alpen-Cote-D-Azur. Bekijk ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, First Camp, Alannia, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs of Ciela Village, Campéole campings, Huttopia, LeadingCampings, Orbitur, Sandaya.

Wat zijn de lokale bezienswaardigheden?

Var is een populair en veel gekozen reisdoel. Het is een heerlijke groene omgeving met veel natuur. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Bijvoorbeeld hiken of golfen. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de buurt ontdek je gemoedelijke plekjes waar je duikt in de nationale cultuur. Vergeet ook niet de lokale Franse restaurants en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Homair Camping Les Lacs Du Verdon is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie is gelegen op 1175 kilometer afstand van Utrecht. Dat komt neer op 13 uur rijden. Controleer in de boekingsbevestiging de uiterlijke inchecktijd. Parkeerruimte is er voldoende. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres van de camping (Domaine de Roquelande) check je vooraf nog even op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We spreken over een grote camping met 467 plekjes. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt kiezen voor een kleine plek 40 m2 voor 2 personen, maar daarnaast de wat grotere plekken tot 100 m2 voor 5 – 7 personen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Schaduwplekken op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie