anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping International boeken

Camping International is een geliefde 3 sterren camping in het Franse Esquièze-Sère, in het welbekende Hautes-Pyrénées. Dit is een middelgrote camping met plusminus 238 plaatsen. Een uitstekende plaats voor gezinnetjes en stelletjes. De accommodatie is goed te vinden, heeft fijne plaatsen en er zijn voldoende voorzieningen. Op deze website geven we belangrijke informatie over het kampeerterrein en verwijzen we je naar erkende boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Esquièze-Sère.

Aanbiedingen Camping International april 2024

Heerlijk ontspannen met je gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of met je partner? Camping International reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Dit kindvriendelijke verblijf is een van de mooiste verblijven in het prachtige Esquièze-Sère. Het ligt in de regio Hautes-Pyrénées in Frankrijk. Je hebt de keuze uit goedkope staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Tip: boek ruim voor vertrekdatum. Veel van de beschikbare gezinscampings in Esquièze-Sère zijn meestal al snel volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping International kampeer aanbieding. Maar let op, meestal is het dan zo dat de meest gewilde staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Zie ook onze pagina met alle informatie over Kamperen in Frankrijk.

  • Vakantiepark International is een rustgevend 3 sterren recreatiepark in Esquièze-Sère, in het natuurrijke Midi-Pyreneeen.
  • Prachtige plekjes voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Gunstig gelegen, het personeel is erg vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping International boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping International en gerelateerde parken reserveer je via verschillende erkende boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere boekingssites waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Esquièze-Sère kunt reserveren zijn: campings.com en vakantiediscounter.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Direct boeken kan vaak telefonisch, per mail of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Het kiezen van een kampeerplek

    Deze fraaie middelgrote camping heeft om en nabij de 238 staanplaatsen. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Je kunt meestal kiezen voor ruim opgezette overnachtingsplekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Je hebt ook een knusse plek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op en rondom deze plek heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, groepsaccommodaties, bungalows, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, tiny houses.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Selecteer de dag van aankomst en de duur van jouw vakantie. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Je kunt denken aan de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan op tijd. De tofste plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag is het drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Indien je de staplek en het aantal nachten hebt geselecteerd moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de online touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Bij aankomst moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    Je vakantie gaat bijna beginnen! Ga je met de tent? Wellicht met een familietent, vis-à-vis tent, koepeltent, pop-up tent? Vergeet dan niet spullen als tenttapijt, haringen, grondzeil, tentstokken, tafeltje en stoelen, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei, verlichting, gasflessen, waslijn en wasknijpers. Ga je met een caravan? Denk dan ook zeker aan voortent, luifel, grondzeil, kentekenbewijs, caravanspiegels, disselslot, haringen en scheerlijnen, campinglamp, campingstoel en inklaptafel, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, koffie en thee. Zorg ook voor warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht is om en nabij de 1370 kilometer (15 uur onderweg). Per mail kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Vind geschikte vertrekdatum en bekijk gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping International is een leuke Franse camping in Esquièze-Sère die gelegen is in Midi-Pyreneeen. Het is een middelgrote camping met 238 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 1370 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 15 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De inwoners spreken Frans. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. De elektriciteit is 230 Volt. Het noodnummer is 112. Een normale campingovernachting in dit gebied kost €25,25 per staplek. In Frankrijk bevinden zich hedendaags 60 miljoen ingeschreven inwoners. De hoofdstad van dit land is Parijs. Samenvatting religie: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). De nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Bekijk ook kampeerplaatsen in Corse-du-Sud, Noirmoutier-en-l’Ile of Arbon.

Naam campingCamping International
LandFrankrijk
StreekHautes-Pyrénées
PlaatsEsquièze-Sère
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen238 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1370 kilometer
Actuele reistijd 15 uur

Goedkoop kamperen op Camping International

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Camping International? Het park levert allerlei gunstig geprijsde staanplaatsen. We hebben het dan over de kleine plekken van om en nabij de 45 m2. Heel geschikt voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Doorgaans met stroom (10 – 16 ampère) met watertappunt. De grote plekken vanaf 115 m2 bieden wat meer ruimte en daarom ook geschikt voor kampeerders met een camper of grote caravan. Met je eigen tent of caravan kamperen geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. Op deze vakantieplek is het tarief ongeveer €25,25 per staplek, per dag. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeeruitrusting, tolwegen, brandstof, boodschappen, restaurants en uitstapjes. In het gedeelte hieronder vind je de beste tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Hautes-Pyrénées.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Boek een staplek buiten het hoogseizoen.
  2. Sla zoveel mogelijk boodschappen vooraf in en kook je avondeten zelf.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (doorgaans zo’n €18,25 per dag/nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping International zijn doorgaans geschikt voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Bijgaand lees je over de verschillende kampeervormen en wat de voordelen hiervan zijn. Zoek ook naar parken in de omgeving zoals: Camping La Cigale, Camping Le Soleil en Camping Le Val D’hérault.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor familietent, daktent, noktent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Geschikt voor jong en oud (eenvoudig te verrijden met een mover).
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Je ontdekt ook de andere stukken van Midi-Pyreneeen en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark International

Ontdek vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping International boeken, of een camping in de buurt? In het stukje hieronder geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. verschillende soorten kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt supersnel filteren en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Op sommige parken zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.
  2. Vacanceselect: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  3. Eurocampings / ACSI: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
  4. Allcamps: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  5. Suncamp Holidays: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  6. ROAN: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  7. Eurocamp: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  8. Rent-a-Tent: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  9. Vacansoleil: De beste aanbiedingen voor een lang weekend of weekje weg.
  10. Booking.com: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
Tip: analyseer ook het aanbod van campingreizen naar Midi-Pyreneeen bij populaire reisbureaus zoals Vakantiediscounter, TUI, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij en Suntip, Thomas Cook, Reisknaller, Alltours, de Jong Intra Vakanties.

Actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Esquièze-Sère? Let dan goed op het weer. Je hebt hier het zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 17,3 graden. Met ongeveer 28,4 graden celsius °C is juli de maand met de hoogste temperatuur. De periode januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 9,1 graden. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. In de volgende opsomming vind je het 7-daagse weerbericht voor Esquièze-Sère .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

De camping ligt aan de doorgaande weg en de staanplaatsen bevinden zich op het voorste gedeelte van het terrein. Zij zijn afgebakend door hagen en er staan meerdere hoge naald- en loofbomen. De verhuuraccommodaties liggen op een apart deel achteraan de camping. Het openluchtzwembad heeft een aflopende diepte van 10 cm tot 1,3 m. Het zwembad met de overkapping is verwarmd. Daar zijn ook twee whirlpools.

Hoe en waar kan ik camping International voordelig reserveren?

Camping International is een prachtig recreatiepark in het Franse Esquièze-Sère. De kosten voor een overnachting zijn ongeveer gelijk aan campingplekken in de regio (vanaf €25,25 voor een staplek p/ nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Doorgaans kan je kiezen voor een van de mooiere plekken en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Ben je flexibel? Let dan ook op last-minute deals. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren bij de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Midi-Pyreneeen. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op internationale campingketens zoals Capfun, Villagi Gran Vacanze, Alannia, Yelloh! Village, First Camp, Qualité campings of Sandaya, LeadingCampings, Ciela Village, Orbitur, Flower Campings, Huttopia.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Hautes-Pyrénées is een populair en veel gekozen reisdoel. In de omgeving is veel natuur te vinden. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Denk aan hiken of een quad huren. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de regio bezoek je authentieke steden waar je kunt opgaan in de nationale cultuur. Vergeet ook niet de lokale Franse slagerijen en proef de lokale keuken. Rondom de kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en andere winkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping International is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie ligt op 1370 km reisafstand van Utrecht. Dat is z’n 15 uur reistijd met de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Parkeerruimte is er voldoende. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (50 Avenue du Barège) vind je op de site.

Wat voor staplekken zijn er?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met 238 campingplekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 45 m2 voor stelletjes, maar daarnaast de wat grotere plekken tot 110 m2 voor 4 – 6 personen. Het aanbod van sanitair is prima. Er is stroom en een waterpunt. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Kijk in de boekingsbevestiging of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie