anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Le Vallespir boeken

Camping Le Vallespir is een moderne 3 sterren camping in het Franse Arles-sur-Tech, in het groene Pyrénées-Orientales. We omschrijven dit als een middelgrote camping met plusminus 140 plaatsen. Een zeer geschikte kampeerplaats voor gezinnetjes en een kleine vriendengroep. De accommodatie heeft prima toegangswegen, heeft diverse (schaduwrijke) staplekjes met prima voorzieningen en faciliteiten. Op campingsoverzicht.nl vind je belangrijke uitleg over het park en check je de beste boekingssites voor de beste deals en last-minute kampeervakanties in Arles-sur-Tech.

Aanbiedingen Camping Le Vallespir april 2024

Even heerlijk genieten met jouw familie, kinderen of lekker een weekje alleen? Camping Le Vallespir reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Dit kindvriendelijke verblijf ligt midden in het prachtige Arles-sur-Tech. Het is gelegen in de regio Pyrénées-Orientales in Frankrijk. Je vindt hier gunstig gelegen staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Tip: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Het merendeel van de gezinscampings in Arles-sur-Tech zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping Le Vallespir kampeer aanbieding. Maar, in de praktijk is het vaak zo dat de beste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Zie ook onze pagina met alle informatie over Frankrijk.

  • Vakantiepark Le Vallespir is een veelzijdig 3 sterren kampeerpark in Arles-sur-Tech, in het natuurrijke Languedoc-Roussillon.
  • Een ongedwongen plek om te kamperen met een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Goede bereikbaarheid, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Ga naar de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Le Vallespir boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Le Vallespir en verwante parken reserveer je gemakkelijk bij een aantal Nederlandse boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere sites waar je degelijke, maar ook 5-sterren campings in Arles-sur-Tech kunt vinden zijn: campings.nl en eurocamp.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, door het sturen van een mailtje of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze populaire middelgrote camping heeft ongeveer 140 staanplaatsen. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Je kunt kiezen voor grote ruime plekken plekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een wat meer intieme en kleine plaats waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Rondom het park het park zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantieboerderij, bungalows, chalets, tiny houses, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de vertrekdag. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De tofste plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het wat drukker dan normaal. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Betalen en afronden

    Indien je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt geselecteerd vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de online touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het restant van het totaalbedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Wanneer je de camping op rijdt zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Paklijst voor kamperen

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je met een eigen tent? Bijv. met een koepeltent, belltent, piramide tent, pop-up tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere hamer, tentstokken, haringen, tenttapijt, scheerlijnen, koelkast/koelbox, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, slaapzakken, luchtbed en pomp. Ga je op reis met een caravan? Denk dan ook aan disselslot, kentekenbewijs, rubberen hamer, caravanspiegels, levellers, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp, koffie en thee. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 1358 km (15 uur rijden). Via internet kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en spot de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Le Vallespir is een geschikte Franse camping in Arles-sur-Tech in de streek Languedoc-Roussillon. Het is een middelgrote camping met om en nabij de 140 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 1358 kilometer. De gemiddelde reistijd is 15 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De voertaal is Frans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. De elektriciteit-spanning is 230 Volt. Het noodnummer is 112. Een doorsnee campingovernachting in deze omgeving kost €26,25 per overnachting. In Frankrijk leven ongeveer 60 miljoen landgenoten. De hoofdstad is Parijs. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek. Goede luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er zijn ook nationale feestdagen: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Doorzoek ook ons aanbod staanplaatsen in Caltanissetta, L’Isle-sur-le-Doubs & Zeewolde.

Naam campingCamping Le Vallespir
LandFrankrijk
OmgevingPyrénées-Orientales
PlaatsArles-sur-Tech
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen140 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1358 kilometer
Reistijd indicatie/td>15 uur

Goedkoop kamperen op Camping Le Vallespir

Wil jij graag goedkoop kamperen op Camping Le Vallespir? Deze kampeerplek beheert ook voordelige staplekken. Dit zijn met name de kleinschalige plekken van plusminus 20 m2. Heel geschikt voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Meestal met stroom (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De XL-staplekken vanaf 75 m2 bieden extra veel ruimte en daardoor dus ook prettig voor perfect voor een grote tent, camper of caravan. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. Op deze vakantiebestemming is de prijs ongeveer €26,25 per dag. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerartikelen, tankkosten, laadkosten, uitgaven bij de supermarkt en excursies of activiteiten. In het stukje hieronder vind je praktische tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Pyrénées-Orientales.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en kook je avondeten zelf.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (al vanaf €18,75 per dag).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Le Vallespir zijn doorgaans geschikt voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Onderstaand bieden we de belangrijkste accommodaties / staanplaatsen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Klik ook verder naar parken in de omgeving zoals: Camping Municipal De La Plage, Camping Les Casteillets of Camping Las Planes.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor noktent, vis-à-vis tent, pop-up tent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Het gemakkelijkste middel om rond te trekken. Bezoek de mooiste plekjes van Languedoc-Roussillon en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Le Vallespir

Ga voor een vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Camping Le Vallespir boeken, of een camping in de buurt? Hieronder vergelijk je onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel aanbod, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  2. Vacanceselect: Heerlijk genieten met de hele familie.
  3. Eurocampings / ACSI: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  4. Allcamps: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  5. Suncamp Holidays: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
  6. ROAN: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  7. Eurocamp: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
  8. Rent-a-Tent: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  9. Vacansoleil: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  10. Booking.com: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
Tip: zie ook de mooiste campingreizen naar Languedoc-Roussillon bij nationale reisbureaus zoals Corendon, TUI, Sunweb, Vakantiediscounter, D-reizen of BeachCheck, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Thomas Cook.

Bekijk het actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Arles-sur-Tech? Let dan goed op het weer. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 17,4 graden. Met om en nabij de 28,7 °C is juli de heetste periode. De maand januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 9,2 graden celsius. Qua weer is een fijne reisperiode mei, juni en september. In onderstaand schema delen wij het 7-daagse weerbericht voor Arles-sur-Tech .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de komende 7 dagen

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

De camping ligt in een dal. De staanplaatsen zijn afgebakend door heggen en een variatie aan bomen, die schaduw en beschutting geven. Op het terrein is een geluidswal bij de nabijgelegen weg. Er is een zwembad en er zijn vijftien outdoor fitnesstoestellen. s Ochtends is er een broodservice.

Waar en hoe kan ik camping Le Vallespir goedkoop boeken?

Camping Le Vallespir is een levendig recreatiepark in het Franse Arles-sur-Tech. De actuele tarieven zijn ongeveer gelijk aan andere parken in de regio (vanaf €26,25 per plek, per dag). Is de zomervakantie voor jou een must? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Zo ben je zeker van een lekker rustig plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Campings als deze kan je goedkoop reserveren bij ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Languedoc-Roussillon. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op internationale campingketens zoals Qualité campings, Aquadis Loisirs, Alannia, First Camp, Capfun, Yelloh! Village en LeadingCampings, Orbitur, Flower Campings, Ciela Village, Huttopia, Sandaya.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Pyrénées-Orientales is een plek waar veel kampeerders graag komen. Het is een heerlijke groene omgeving met veel natuur. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Denk aan in het bos & aan het water. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Denk aan voetballen of tafeltennissen. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Nabij bestaan leuke plekjes waar je in contact komt met de lokale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Franse speciaalzaken en vraag naar typische lokale lekkernijen. In het gebied van deze kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en andere winkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Le Vallespir is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 1358 km reisafstand van Utrecht. Dit is ongeveer 15 uur reizen in de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (Arles-sur-Tech) vind je ook op de site.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

We spreken over een middelgrote camping met zo’n 140 plekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 45 m2 (perfect voor twee), maar ook wat grotere comfortplekken tot 95 m2 voor 4 – 6 personen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Er is stroom en een waterpunt. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Lees in de voorwaarden wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie