anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Village De Vacances Naturiste La Chiappa boeken

Village De Vacances Naturiste La Chiappa is een ideale 3 sterren camping in het Franse Porto-Vecchio, in het bekende Corse-du-Sud. Dit is een zeer grote camping met ruim 565 plaatsen. Een ontspannen stek voor jonge kinderen en stelletjes. Deze kampeerplek heeft een centrale ligging, heeft mooie ruime campingplekken met voldoende privacy. Hier bieden wij uitgebreide details over dit verblijf en verwijzen we je naar erkende boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Porto-Vecchio.

Aanbiedingen Village De Vacances Naturiste La Chiappa april 2024

Eventjes lekker weg met jouw familie, kids of met zijn tweetjes? Village De Vacances Naturiste La Chiappa reserveren is al jaren een favoriet onder kampeerders. Dit kindvriendelijke kampeerterrein vinden we terug in het aantrekkelijke Porto-Vecchio. Het ligt midden in de regio Corse-du-Sud in Frankrijk. Ze bieden diverse ruime staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Let op: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel bekende gezinscampings in Porto-Vecchio zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Village De Vacances Naturiste La Chiappa kampeer aanbieding. Maar let op, we zien steeds vaker dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Op onze website lees je ook meer over Boerencamping.

  • Vakantiepark Village De Vacances Naturiste La Chiappa is een prachtig 3 sterren kampeerpark in Porto-Vecchio, in het unieke Corsica.
  • Een ideale plek om te verblijven met een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Een prettige ligging in het groen, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Surf naar de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Village De Vacances Naturiste La Chiappa boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Village De Vacances Naturiste La Chiappa en soortgelijke plekken reserveer je heel eenvoudig via meerdere gecertificeerde boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere websites waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Porto-Vecchio ontdekt zijn: vacanceselect.com en eurocamp.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, met behulp van een mailtje of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze populaire zeer grote camping heeft om en nabij de 565 staplekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Veel kampeerders houden van ruim opgezette plekken voor een grote caravan of camper. Anderen prefereren juist een bescheiden kampeerplek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Nabij deze accommodatie kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes, bungalows, vakantieboerderij.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies een beschikbare aankomstdag en ook de vertrekdag. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan op tijd. De leukste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen zijn de plekjes sneller vol. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeken en betalen

    Op het moment dat je de staplek en het aantal nachten doorgegeven hebt voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij een touroperator betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig dien je meteen een aanbetaling te doen. Het resterende bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Print deze uit. Bij aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je op pad met de tent? Bijv. met een familietent, noktent, opblaasbare tent, pop-up tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere scheerlijnen, hamer, tafeltje en stoelen, grondzeil, haringen, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, gasflessen, luchtbed en pomp, koelkast/koelbox. Van plan om met de caravan te gaan? Vergeet dan niet spullen zoals rubberen hamer, voortent, luifel, grondzeil, haringen en scheerlijnen, kentekenbewijs, levellers, waslijn, campinglamp, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt plusminus 1513 km (16,5 uur reistijd). Per mail kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en achterhaal deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Village De Vacances Naturiste La Chiappa is een mooie Franse camping in Porto-Vecchio die gelegen is in Corsica. Het is een zeer grote camping met om en nabij de 565 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1513 km. De gemiddelde reistijd is 16,5 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). De voertaal is Frans. Het type stekker is C + F. Het netnummer is +33. De stroom voltage is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een doorsnee campingovernachting in deze regio kost je doorgaans €26,75 per overnachting. In Frankrijk zijn zo’n 60 miljoen landgenoten. De hoofdstad is Parijs. Beschrijving van de religie: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). De nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Check ook campingplekken in Oppland, Augustenborg of Kalifornien.

Naam campingVillage De Vacances Naturiste La Chiappa
LandFrankrijk
OmgevingCorse-du-Sud
PlaatsPorto-Vecchio
Soort campingZeer grote camping
Aantal overnachtingsplekken565 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1513 kilometer
Reistijd 16,5 uur

Goedkoop kamperen op Village De Vacances Naturiste La Chiappa

Binnenkort goedkoop kamperen op Village De Vacances Naturiste La Chiappa? Deze kampeerplek verschaft allerlei goedkope staanplaatsen. Het betreft de kleinschalige plekken van zo’n 40 m2. Ideaal voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. In de regel met elektra (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De XL-staplekken vanaf 120 m2 bieden wat meer ruimte en daarmee ook geschikt voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Met je eigen tent of caravan kamperen is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Op deze vakantiebestemming betaal je gemiddeld €26,75 per plek, per dag. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerbenodigdheden, brandstof, uitgaven bij de supermarkt en andere uitstapjes. Onderstaand kan je aan de slag met concrete tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Corse-du-Sud.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Doe vooraf boodschappen en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (al vanaf €19,25 voor een staplek p/ nacht).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Village De Vacances Naturiste La Chiappa zijn ideaal voor tent, camper, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte vind je de belangrijkste soorten staanplaatsen inclusief de belangrijkste voordelen. Check ook parken in de omgeving zoals: Camping Benista, Camping Sole E Vista of Camping Paduella.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor piramide tent, koepeltent, opblaasbare tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Een maximaal gevoel van vrijheid, perfect voor een rondreis. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Corsica en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Village De Vacances Naturiste La Chiappa

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Village De Vacances Naturiste La Chiappa boeken, of een camping in de buurt? In het stukje hieronder doorzoek je onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Er is veel aanbod, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  2. Vacanceselect: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
  4. Allcamps: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  6. ROAN: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  7. Eurocamp: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
  8. Rent-a-Tent: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  9. Vacansoleil: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  10. Booking.com: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
Tip: analyseer ook alle campingreizen naar Corsica bij grote landelijke reisbureaus zoals D-reizen, Corendon, Sunweb, Vakantiediscounter, Prijsvrij & Alltours, Thomas Cook, Reisknaller, Suntip, BeachCheck.

Het weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Porto-Vecchio? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Dit gebied heeft een zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 17,4 graden celsius °C. Met circa 28,7 graden celsius is juli een aangename warme maand. De periode januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 9,2 graden celsius °C. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. In het volgende blok delen wij het 7-daagse weerbericht voor Porto-Vecchio .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De staanplaatsen op deze naturistencamping bevinden zich in groepjes en hebben deels uitzicht op zee. Door de natuurlijke afbakening van bomen verschillen ze in grootte. De faciliteiten liggen soms ver uit elkaar. Je kunt er paardrijden en zwemmen. Er is een duikschool, een windsurfschool en een zeilschool. Wil je je ontspannen, dan kun je aan yoga doen of massage krijgen. Het strand bestaat deels uit zand, deels uit kiezel en enkele rotsen. Er is een strandtent met mogelijkheid om te douchen.

Op welke manier kan ik camping Village De Vacances Naturiste La Chiappa voordelig reserveren?

Village De Vacances Naturiste La Chiappa is een geliefd recreatiepark in het Franse Porto-Vecchio. De actuele prijzen zijn goed te vergelijken met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €26,75 per nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi groen plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Corsica. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op bekende campingketens zoals Alannia, First Camp, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze, Capfun of Flower Campings, Ciela Village, Huttopia, Sandaya, Campéole campings, Orbitur.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Corse-du-Sud is een echte aanrader voor de kampeerder. In de omgeving is veel natuur te vinden. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Denk aan in het bos & aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Voorbeelden zijn ponyrijden of dagtochten. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Rondom deze plek vind je toeristische plekken waar je duikt in de nationale cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Franse horeca en maak kennis met de lokale keuken. Nabij deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Village De Vacances Naturiste La Chiappa is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie heeft een afstand van 1513 km van Utrecht. Dit is ongeveer 16,5 uur met de auto. Controleer in de boekingsbevestiging de uiterlijke inchecktijd. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Route de Palombaggia) is op te zoeken via de site.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

We beschrijven dit als een zeer grote camping met circa 565 staanplaatsen. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 20 m2 voor een kleine tent, maar ook ruim opgezette plekken tot 100 m2 voor families. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie