anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Castell Montgrí boeken

Camping Castell Montgrí is een heerlijke 4 sterren camping in het Spaanse L’Estartit, in het rustgevende Girona. Het betreft een zeer grote camping met ongeveer 1021 plaatsen. Een geschikte plek voor families met jonge kids en vrienden. Deze plek is gemakkelijk te bereiken, heeft diverse (schaduwrijke) staanplaatsen en er zijn voldoende voorzieningen. In ons overzicht bekijk je relevante gegevens en info over het kampeerterrein en verwijzen we je naar de meest gebruikte Nederlandse boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in L’Estartit.

Aanbiedingen Camping Castell Montgrí april 2024

Wil je er even lekker op uit met de hele familie, peuters en kinderen of met een groep vrienden? Camping Castell Montgrí reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke kampeerplek is gesitueerd in het gezellige L’Estartit. Het ligt in de regio Girona in Spanje. Je vindt hier gunstig gelegen staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Ons advies: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Een deel van de gezinscampings in L’Estartit zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Camping Castell Montgrí kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: het komt steeds vaker voor dat dan de mooiste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Of klik door naar onze pagina over Camping in het bos.

  • Vakantiepark Castell Montgrí is een rustgevend 4 sterren kampeerverblijf in L’Estartit, in de streek Catalonie.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Gunstig gelegen, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Castell Montgrí boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Castell Montgrí en soortgelijke plekken reserveer je gemakkelijk bij verschillende Nederlandse boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere sites waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in L’Estartit kunt vergelijken zijn: flowercampings.com & vakantiediscounter.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Dit kan via het telefoonnummer, via de mail of via de website van de campinghouder.

  2. Campingplek kiezen

    Deze geliefde zeer grote camping heeft circa 1021 staanplaatsen. De staanplekken zijn heel gemixed. Er zijn lekker ruime staanplaatsen die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Natuurlijk kan je ook gaan voor een fijnschalige kampeerplek, perfect voor de kleine kampeerder. Rondom het park deze plek kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, bungalows, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes, vakantieboerderij.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies de gewenste datum van aankomst en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Denk aan de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan op tijd. De mooiste plekjes zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het vaak drukker. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje.

  4. Afronden en betalen

    Indien je jouw plek en periode hebt samengesteld vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Bij de online touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Dikwijls moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Bij aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je lekker met de tent? Misschien met een noktent, familietent, belltent, koepeltent? Denk dan ook zeker aan haringen, tenttapijt, tentstokken, grondzeil, tafeltje en stoelen, koelkast/koelbox, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, luchtbed en pomp, gasflessen. Ga je met een caravan? Vergeet dan niet spullen zoals caravanspiegels, slingers, rubberen hamer, haringen en scheerlijnen, disselslot, koffie en thee, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel, campinglamp, gasfles en skottelbraai of bbq. Warme kleding is ook erg belangrijk. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht is plus minus 1406 km (15,5 uur rijden). Door middel van Google Maps kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Voer de gewenste vertrekdatum in en check scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Castell Montgrí is een interessante Spaanse camping in L’Estartit in de buurt van Catalonie. Het valt in de categorie zeer grote camping met circa 1021 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 1406 km. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 15,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De voertaal is Spaans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +34. De elektriciteit is 220 Volt. Het internationale noodnummer is 112/061. Een doorsnee campingovernachting in dit gebied kost plus minus €34,75 per 24 uur. In Spanje bevinden zich zo’n 43 miljoen ingeschreven inwoners. De hoofdstad is Madrid. De mensen zijn hier ook religieus: Rooms-katholiek (94%). Beschikbare luchthaven(s): Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). De nationale feestdag is februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Doorzoek ook ons aanbod kampeeropties in Gwynned, Bonnal of Grindsted.

Naam campingCamping Castell Montgrí
LandSpanje
GebiedGirona
PlaatsL’Estartit
Type campingZeer grote camping
Aantal plekken1021 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)1406 kilometer
Actuele reistijd 15,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Castell Montgrí

Plannen om goedkoop te kamperen op Camping Castell Montgrí? Het park verhuurt diverse gunstige staplekken. Vaak kom je dan uit op de kleine plekken van zo’n 40 m2. Heel geschikt voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. In de regel met elektra (10 – 16 ampère) en watervoorzieningen. De XL-staplekken vanaf 95 m2 bieden wat meer ruimte en zodoende perfect voor een grote familietent, camper of caravan. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. Op deze vakantieplek is het tarief ongeveer €34,75 per 24 uur. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeeruitrusting, tolwegen, brandstof, boodschappen en uitstapjes. In het stukje hieronder bieden wij de beste tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Girona.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Boek een staplek buiten het hoogseizoen.
  2. Doe vooraf boodschappen en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (vanaf €22,25 per staplek, per dag).
  5. Maak een last-minute reservering en boek vlak voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Castell Montgrí zijn doorgaans geschikt voor vouwwagen, camper, caravan of tent. In het stukje hieronder bieden we de diverse type staplekken met daarbij ook de voordelen. Vind ook parken in de omgeving zoals: Camping Las Palmeras, Camping Internacional Aranjuez en Alannia Resorts Guardamar.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor belltent, koepeltent, daktent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel verblijf en kan bijna achter elke auto.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: De flexibiliteit maakt dat een rondreis eenvoudig gemaakt kan worden. Verken de prachtige omgeving van Catalonie en Spanje.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark Castell Montgrí

Controleer vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping Castell Montgrí boeken, of iets vergelijkbaars? In het onderstaande stukje verstrekken we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar verschillende soorten kampeerplekken. Er is veel aanbod, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Ga er met de auto op uit deze zomer en boek een mooie kampeerplek.
  2. Vacanceselect: Handig online account voor overzicht van je boeking.
  3. Eurocampings / ACSI: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  4. Allcamps: Heerlijk genieten met de hele familie.
  5. Suncamp Holidays: Heerlijk genieten met de hele familie.
  6. ROAN: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
  7. Eurocamp: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  8. Rent-a-Tent: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  9. Vacansoleil: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  10. Booking.com: Interessant aanbod met last minute vakanties.
Tip: informeer ook naar de mooiste campingreizen naar Catalonie bij populaire reisbureaus zoals Sunweb, Prijsvrij, Corendon, D-reizen, Vakantiediscounter & de Jong Intra Vakanties, Alltours, BeachCheck, Suntip, Reisknaller.

Bekijk het actuele weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in L’Estartit? Houd dan wel het weer in de gaten. Je verblijft hier in een steppeklimaat en mediterraan klimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 16,3 graden. Met ongeveer 36,8 graden is juli een aangename warme maand. De maand januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 13,3 graden celsius. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei, juni en september. In het volgende lijstje tref je het 7-daagse weerbericht voor L’Estartit .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

Het uitgestrekte, terrasvormige kampeerterrein ligt op een beboste berghelling. De toeristische plaatsen zijn gegroepeerd op twee delen van de camping. Er is schaduw van loofbomen. Een deel van de wegen op de camping is tamelijk steil. Er zijn verschillende zwembaden waarvan twee met spectaculair uitzicht op de omgeving. Een speciale bus brengt de gasten naar het strand.

Waar en hoe kan ik camping Castell Montgrí goedkoop boeken?

Camping Castell Montgrí is een aangenaam recreatiepark in het Spaanse L’Estartit. De actuele prijzen liggen in lijn met vakantieparken in de buurt (vanaf €34,75 per nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Maak dan snel een reservering. Zo ben je zeker van een mooi groen plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Kan jij op elk moment weg? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren via de ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Catalonie. Bekijk ook de accommodaties op betrouwbare campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Alannia, Capfun, Yelloh! Village, First Camp, Qualité campings + Huttopia, Flower Campings, Campéole campings, Sandaya, Orbitur, LeadingCampings.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Girona is een echte aanrader voor de kampeerder. Ontdek de prachtige natuur. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Denk aan in het bos & aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld paardrijden of yoga. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de omgeving zijn er leuke dorpjes waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Spaanse gelateria en proef de lokale keuken. In het gebied van deze kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en pinautomaten.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Castell Montgrí is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie is gelegen op 1406 kilometer afstand van Utrecht. Dit houdt in 15,5 uur in de auto. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. De adresgegevens van de camping (Ctra. GI-641 de Torroella-l’Estartit, km 4,8) check je vooraf nog even op de site.

Wat voor staplekken zijn er?

Het betreft een zeer grote camping met zo’n 1021 staplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 30 m2 (perfect voor twee), maar ook grote ruime plekken tot 120 m2 voor grote gezinnen. Het aanbod van sanitair is prima. Er zijn ook voldoende stroom en water. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie