anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Igueldo Camping boeken

Igueldo Camping is een populaire 3 sterren camping in het Spaanse San Sebastián, in het groene Gipuzkoa. Een moderne grote camping met 347 plaatsen. Een mooie kampeerplaats voor jonge kinderen en stellen. Deze kampeerplek heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft diverse (schaduwrijke) staplekjes die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. In het campingoverzicht lees je relevante informatie over het vakantiepark en vertellen wij over de meest populaire boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in San Sebastián.

Aanbiedingen Igueldo Camping april 2024

Even lekker ertussenuit met je gezin, peuters en kinderen of lekker samen? Igueldo Camping reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Dit kindvriendelijke park ligt in het mooie San Sebastián. Het is gelegen in het mooie groene Gipuzkoa in Spanje. Er zijn hier gunstig gelegen staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Tip: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel van de beschikbare gezinscampings in San Sebastián zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Igueldo Camping kampeer aanbieding. Alleen, let op: doorgaans is het zo dat de beste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Bekijk ook onze actuele pagina over Kamperen in een caravan .

  • Vakantiepark Igueldo is een rustgevend 3 sterren park in San Sebastián, in de omgeving van Baskenland.
  • Een ongedwongen plek om te kamperen met een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Surf naar de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Igueldo Camping boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Igueldo Camping en gerelateerde parken reserveer je bij verschillende Nederlandse boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere websites waar je eenvoudig, en soms ook 5-sterren campings in San Sebastián kunt boeken zijn: flowercampings.com en rent-a-tent.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via het mailadres (zie website) of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Selecteren van kampeerplaats

    Deze geliefde grote camping heeft ongeveer 347 staanplaatsen. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Je hebt vaak extra ruime plekken voor een caravan inclusief bijzettent. Natuurlijk kan je ook gaan voor een kleinschalige kampeerplek voor een tent of vouwwagen. Op en rondom deze plek kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, bungalows, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, chalets.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies de gewenste datum van aankomst en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de meivakantie of zomervakantie? Boek dan op tijd. De tofste plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje.

  4. Betalen en afronden

    Op het moment dat je de staanplaats ingevuld hebt kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij veel van de moderne touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. De rest van het bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Bij aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je met een eigen tent? Bijvoorbeeld een vis-à-vis tent, noktent, piramide tent, daktent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere tentstokken, haringen, scheerlijnen, tafeltje en stoelen, hamer, koelkast/koelbox, slaapzakken, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei. Ga je op reis met een caravan? Denk dan ook aan disselslot, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, caravanspiegels, bezem en stoffer en blik, disselweger, reserve waterpomp, waslijn, campingstoel en inklaptafel. Denk ook aan lekkere warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 1318 km (14,5 uur reistijd). Van de reisorganisatie ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Vind geschikte vertrekdatum en spot interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Igueldo Camping is een aantrekkelijke Spaanse camping in San Sebastián in de streek Baskenland. We noemen dit een grote camping met circa 347 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 1318 km. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 14,5 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De voertaal is Spaans. Het type stekker is C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +34. De elektra-spanning is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112/061. Een gewone campingovernachting in deze regio kost +/- €36,25 per staplek. In Spanje wonen ongeveer 43 miljoen ingeschreven inwoners. De populairste (hoofd)stad is Madrid. Beschrijving van de religie: Rooms-katholiek (94%). Belangrijke luchthaven(s): Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Zoek ook campingplaatsen in Haute-Vienne, Plötzky of Bexhill-on-Sea.

Naam campingIgueldo Camping
LandSpanje
RegioGipuzkoa
PlaatsSan Sebastián
Soort campingGrote camping
Aantal overnachtingsplekken347 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1318 kilometer
Reistijd 14,5 uur

Goedkoop kamperen op Igueldo Camping

Binnenkort goedkoop kamperen op Igueldo Camping? Deze plek levert ook betaalbare staplekken. Dit zijn de kleinschalige plekken van ongeveer 45 m2. Ruim genoeg voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. In de regel met 6 ampère en waterput. Grote kampeerplekken vanaf 105 m2 zijn extra ruim en zodoende ook geschikt voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Overnachten in een eigen caravan of tent is flexibel en heel goedkoop. In deze regio betaal je als kampeerder zo’n €36,25 per dag. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeerspullen, kosten voor tanken of laden, boodschappen en excursies of activiteiten. In het gedeelte hieronder geven wij jou praktische tips voor een goedkope campingvakantie in Gipuzkoa.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Sla zoveel mogelijk boodschappen vooraf in en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (doorgaans zo’n €22,75 per plek, per dag).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Kies jouw staplek en accommodatie

Kampeerplekken op camping Igueldo bieden veel mogelijkheden voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het stukje hieronder delen wij de mogelijke accommodaties / staanplaatsen en welke voordelen daarbij horen. Bekijk ook parken in de omgeving zoals: Gran Camping Zarautz, Camping Portuondo of Camping Playa Arenillas.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor piramide tent, koepeltent, familietent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Bezoek de mooiste plekjes van Baskenland en Spanje.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Igueldo

Reserveer met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Igueldo Camping boeken, of een soortgelijke plek? In het bijgaande stukje vergelijk je onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. deze- en soortgelijke kampeerplekken. Het aanbod is enorm, je kunt gebruik maken van verschillende filters en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  2. Vacanceselect: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  3. Eurocampings / ACSI: De mooiste staplekken voor jouw camper, caravan of tent.
  4. Allcamps: Mooie en verzorgde plaatsen op de camping.
  5. Suncamp Holidays: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  6. ROAN: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  7. Eurocamp: Gunstige prijzen en boekingsvoorwaarden.
  8. Rent-a-Tent: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  9. Vacansoleil: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  10. Booking.com: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
Tip: bekijk ook eens de mooiste campingreizen naar Baskenland bij populaire reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Corendon, TUI, Sunweb, D-reizen of Suntip, BeachCheck, Alltours, Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties.

Actuele weerbericht

Binnenkort luxe kamperen in San Sebastián? Let dan goed op het weer. Er is hier een steppeklimaat en mediterraan klimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 16,2 °C. Met circa 36,4 graden °C is juli de heetste maand. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 13,1 graden celsius. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. In het volgende lijstje check je het 7-daagse weerbericht voor San Sebastián .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en verwachting van komende week

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Terrein met aanzienlijk hoogteverschil. Een deel van de plaatsen heeft uitzicht op de bergen in het Baskische achterland. Beneden liggen (kleine) tentplaatsen. Buiten de camping zijn tachtig camperplaatsen tegen een gereduceerd tarief, met gebruik van alle voorzieningen. Het taps toelopende zwembad, met een ronde zitbank, heeft een verhoogd terras met ligstoelen. De bus naar San Sebastian, met een mooie boulevard, fraaie stranden en bezienswaardigheden, stopt vlakbij de ingang van de camping.

Waar kan ik camping Igueldo goedkoop boeken?

Igueldo Camping is een veelzijdig recreatiepark in het Spaanse San Sebastián. De kosten voor een overnachting liggen redelijk gelijk met omliggende parken (vanaf €36,25 per nacht). Ga je in de zomervakantie op pad? Wacht dan niet te lang met boeken. Je hebt dan vaak een mooi schaduwrijke plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via de site van de ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Baskenland. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op internationale campingketens zoals Aquadis Loisirs, Capfun, Qualité campings, First Camp, Alannia, Villagi Gran Vacanze of Orbitur, LeadingCampings, Campéole campings, Ciela Village, Huttopia, Flower Campings.

Wat is er in de omgeving te doen?

Gipuzkoa is een fantastische vakantieplek. Er is hier een prachtige natuur. Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld hardlopen of klimmen. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de omgeving zijn er levendige plekken waar je duikt in de regionale cultuur. Vergeet ook niet de lokale Spaanse ijssalons en probeer de lokale streekgerechten. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Igueldo Camping kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is gelegen op 1318 km van Utrecht. Dit betekent 14,5 uur reizen in de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Parkeerruimte is er voldoende. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. De adresgegevens van de camping (Paseo Padre Orkolaga 69) vind je ook op de site.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het betreft een grote camping met circa 347 plekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Kies voor een kleine plek van zo’n 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook grote ruime plekken tot 95 m2 voor families. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Vraag naar de schaduwplekken. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie