anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Monterroso boeken

Camping Monterroso is een prachtige 3 sterren camping in het Spaanse Monterroso, in het rustgevende Lugo. Dit betreft heen kleine camping met ruim 56 plaatsen. Een gezellige plaats voor families met jonge kinderen en stellen. Het park is mooi centraal gelegen, heeft prima staplekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op deze pagina check je bruikbare tips en weetjes over het kampeerterrein en verwijzen we je naar de meest populaire boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Monterroso.

Aanbiedingen Camping Monterroso april 2024

Wil je er even lekker op uit met je gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of met een vriendengroep? Camping Monterroso reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke plek ligt midden in het groene Monterroso. We vinden het terug in de regio Lugo in Spanje. Het is heerlijk vertoeven op de ruim opgezette staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Ons advies: wacht niet te lang met boeken. Veel bekende gezinscampings in Monterroso zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping Monterroso kampeer aanbieding. Maar let op, meestal is het dan zo dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Bekijk ook onze actuele pagina over Camping met zwembad.

  • Vakantiepark Monterroso is een modern 3 sterren kampeerverblijf in Monterroso, in de omgeving Galicie.
  • Lekker vrij in de natuur met jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, klantgericht personeel.
  • Surf naar de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping Monterroso boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Camping Monterroso en soortgelijke parken reserveer je bij allerlei populaire boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere waar je eenvoudig, en soms ook 5-sterren campings in Monterroso kunt boeken zijn: vacansoleil.nl & vacansoleil.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Je kunt dit doen per telefoon, met behulp van een mailtje of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Campingplek kiezen

    Deze gezellige kleine camping heeft grofweg 56 plaatsen. Het aanbod staplekken is divers. Zo heb je grote ruime plekken plekken voor een grote caravan of camper. Andere kampeerders houden juist van een wat meer intieme en kleine kampeerplek, perfect voor de kleine kampeerder. Op en rondom de camping zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, tiny houses, bungalows.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Selecteer de dag van aankomst en de vertrekdag. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of meivakantie? Boek dan op tijd. De tofste plekken zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals Pinksteren, Hemelvaart of Pasen zijn de kampeerplekken gewild. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje.

  4. Boeken en betalen

    Als je jouw staanplaats en het aantal dagen ingevuld hebt kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij de online touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings is een aanbetaling nodig. De rest van het bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Op de aankomstdag moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Het inpakken kan beginnen! Ga je met de tent? Misschien met een tunneltent, koepeltent, piramide tent, familietent? Denk dan ook zeker aan haringen, grondzeil, tentstokken, scheerlijnen, tenttapijt, voortent/luifel, slaapzakken, gasflessen, verlichting, luchtbed en pomp. Op pad met de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals rubberen hamer, caravanspiegels, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, levellers, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn. Zorg ook voor warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht is ongeveer 1406 kilometer (15,5 uur rijden). Via de vakantiepark receptie ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Bepaal de vertrekdatum en vind interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping Monterroso is een veel gekozen Spaanse camping in Monterroso in de buurt van Galicie. Het is een kleine camping met om en nabij de 56 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1406 kilometer. De reistijd is ongeveer 15,5 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De voertaal is Spaans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +34. De stroom voltage is 220 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112/061. Een normale campingovernachting in deze regio kost €35,25 per dag/nacht. In Spanje zijn plus minus 43 miljoen ingeschreven bewoners. De nationale hoofdstad is Madrid. Beschrijving van de religie: Rooms-katholiek (94%). Belangrijke luchthaven(s): Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). De nationale feestdag is februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Bekijk ook kampeerplaatsen in Bretagne, Winterswijk Brinkheurne & Josselin-et-Guégon.

Naam campingCamping Monterroso
LandSpanje
OmgevingLugo
PlaatsMonterroso
Soort campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken56 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1406 kilometer
Actuele reistijd 15,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Monterroso

Binnenkort goedkoop kamperen op Camping Monterroso? Deze accommodatie verschaft allerlei gunstige staplekken. We hebben het dan over de kleine plekken van zo’n 40 m2. Heel geschikt voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. In de regel met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en water. De XL-staplekken vanaf 75 m2 bieden extra veel ruimte en daarom prettig voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Op een camping staan met eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. Op deze vakantieplek is het tarief ongeveer €35,25 per dag. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerartikelen, tolwegen, brandstof, uitgaven bij de supermarkt en dagjes uit. In het gedeelte hieronder delen wij praktische tips voor een betaalbare campingvakantie in Lugo.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (zo’n €22,25 per nacht).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping Monterroso zijn ideaal voor caravan, camper, tent of vouwwagen. In de opsomming hieronder beschrijven wij in het kort de mogelijke staplekken en wat de voordelen hiervan zijn. Klik ook verder naar parken in de regio zoals: Camping Playa America, Camping Ruta Finisterre of Camping Los Manzanos.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor opblaasbare tent, familietent, tunneltent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Je ontdekt ook de andere stukken van Galicie en Spanje.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Maximaal comfort in een eigen recreatiewoning op het park (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark Monterroso

Ga voor een vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping Monterroso boeken, of op een omliggende camping? Hieronder bespreken we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze- en soortgelijke kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt supersnel filteren en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Je kunt elk moment van de dag boeken via internet.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijk en voordelig een kampeervakantie boeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  4. Allcamps: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  5. Suncamp Holidays: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  6. ROAN: Een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!
  7. Eurocamp: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
  8. Rent-a-Tent: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  9. Vacansoleil: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  10. Booking.com: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
Tip: bekijk ook eens alle campingreizen naar Galicie bij populaire reisbureaus zoals D-reizen, TUI, Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij of de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Alltours, Suntip, Reisknaller.

Het weer vandaag en de komende 7 dagen voor

Van plan om te luxe kamperen in Monterroso? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Dit gebied heeft een steppeklimaat en mediterraan klimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 16,5 °C. Met gemiddeld 37,1 graden is juli de heetste maand. De maand januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 13,4 graden celsius. Een prettige reisperiode is mei, juni en september. In het volgende blok ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Monterroso .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De kleine camping heeft een open terrein met wisselend schaduw. Het hoger gelegen deel voor tentkampeerders heeft goede schaduw. Tegenover de camping, aan de andere kant van een verkeersarme openbare weg, ligt pal naast de rivier een groot openluchtzwembad, een bar-restaurant, een speeltuin en een tennisbaan. Campinggasten kunnen gratis gebruikmaken van deze faciliteiten. In de rivier kan men vissen en ernaast zijn picknickplaatsen. Op de camping is een kleine bar met s ochtends ontbijt.

Waar kan ik camping Monterroso goedkoop reserveren?

Camping Monterroso is een schitterend recreatiepark in het Spaanse Monterroso. De dagtarieven liggen redelijk gelijk met andere parken in de regio (vanaf €35,25 per staanplaats, per dag). Zit je vast aan de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Zo ben je zeker van een lekker rustig plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Galicie. Bekijk ook soortgelijke accommodaties via populaire campingketens zoals Capfun, Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs, Alannia, Qualité campings, Yelloh! Village of Huttopia, Sandaya, Ciela Village, Orbitur, Campéole campings, Flower Campings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Lugo is een fantastische vakantieplek. Het is een heerlijke groene omgeving met veel natuur. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Geniet aan het water of in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Denk aan tennissen of racefietsen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de buurt bekijk je authentieke plekken waar je wordt ondergedompeld in de lokale cultuur en gebruiken. Probeer ook zeker de lokale Spaanse restaurants en probeer de lokale streekgerechten. In de omgeving van deze kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en andere handige winkels.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Camping Monterroso heeft een uitstekende bereikbaarheid. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 1406 km vanaf Utrecht. Dit houdt in 15,5 uur autorijden. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Er is voldoende parkeergelegenheid. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (N640, Avda. de la Playa s/n) vind je ook op de site.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

We beschrijven dit als een kleine camping met circa 56 staanplaatsen. De kampeerplekken zijn geschikt voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Kies voor een kleine plek van zo’n 25 m2 (ideaal voor stellen), maar ook wat grotere comfortplekken tot 100 m2 voor gezinnen met kinderen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie