anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Bel Sito boeken

Camping Bel Sito is een heel leuke sterren camping in het Franse Baubigny, in het bijzondere Manche. Het gaat om een middelgrote camping met in 2024 zo’n 92 plaatsen. Een heerlijke stek voor families met jonge kinderen en solo reizigers. De accommodatie heeft een centrale ligging, heeft prachtige staanplaatsen en er zijn voldoende voorzieningen. Hier lees je nuttige info over het kampeerterrein en ontdek je onze top-10 boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Baubigny.

Aanbiedingen Camping Bel Sito april 2024

Zoek je een adresje voor een vakantie met jouw familie, kinderen (van peuters tot pubers) of lekker een weekje alleen? Camping Bel Sito reserveren is al jaren een favoriet onder kampeerders. Deze kindvriendelijke bestemming vinden we terug in het knusse Baubigny. Het is gelegen in het mooie groene Manche in Frankrijk. Het is heerlijk vertoeven op de goedkope staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Ons advies: boek op tijd. Een deel van de gezinscampings in Baubigny zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping Bel Sito kampeer aanbieding. Alleen, let op: we zien vaak dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Camping in het bos.

  • Vakantiepark Bel Sito is een rustgevend sterren kampeerbestemming in Baubigny, in het groene Laag-Normandie.
  • Heerlijke staplekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en elektriciteit is aanwezig.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, het personeel is erg vriendelijk.
  • Check de campingwebsite om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping Bel Sito boeken

  1. Kies een boekingssite

    Camping Bel Sito en omliggende parken zijn eenvoudig te reserveren bij verschillende gecertificeerde boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere plekken waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Baubigny kunt boeken zijn: flowercampings.com en vacansoleil.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Dit kan middels een belletje, via het mailadres (zie website) of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze fraaie middelgrote camping heeft ongeveer 92 campingplekken. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Je kunt meestal kiezen voor XL-plaatsen voor een camper of grotere caravan. Je kunt ook gaan voor een kleine staplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. In de buurt van het vakantiepark zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, groepsaccommodaties, tiny houses, vakantieboerderij, bungalows, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de vertrekdag. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de meivakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het drukker dan normaal. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Afronden en betalen

    Indien je de campingplek en reisperiode doorgegeven hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de online touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het overige bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Op de dag van aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Inpakken en vertrekken

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je met een eigen tent? Bijv. met een piramide tent, vis-à-vis tent, tunneltent, belltent? Denk dan sowieso aan scheerlijnen, grondzeil, tenttapijt, tafeltje en stoelen, hamer, waslijn en wasknijpers, luchtbed en pomp, koelkast/koelbox, verlichting, voortent/luifel. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan niet spullen zoals slingers, disselslot, kentekenbewijs, levellers, haringen en scheerlijnen, koffie en thee, campinglamp, bezem en stoffer en blik, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq. Zorg ook voor warme kleding. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De afstand bekeken vanaf Utrecht is +/- 595 km (6,5 uur onderweg). Via de vakantiepark receptie ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Bepaal de vertrekdatum en bekijk actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Camping Bel Sito is een leuke Franse camping in Baubigny in de gemeente Laag-Normandie. Dit is een middelgrote camping met zo’n 92 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 595 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 6,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De voertaal is Frans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Het netnummer is +33. De elektriciteit-spanning is 230 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een normale campingovernachting in deze streek kost €26,25 per dag. In Frankrijk wonen hedendaags 60 miljoen ingeschreven bewoners. De landelijke hoofdstad is Parijs. De belangrijkste religie is rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er zijn ook nationale feestdagen: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Doorzoek ook ons aanbod kampeerplaatsen in Monza e Brianza, Savigny-lès-Beaune en La Cadière-d’Azur.

Naam campingCamping Bel Sito
LandFrankrijk
StreekManche
PlaatsBaubigny
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen92 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)595 kilometer
Reistijd indicatie/td>6,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Bel Sito

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Bel Sito? Dit park verschaft verschillende gunstig geprijsde staplekken. Je komt dan uit op de kleine plekken van zo’n 30 m2. Ruim genoeg voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. Gewoonlijk met stroom (10 – 16 ampère) en water. De grote staanplaatsen vanaf 75 m2 zijn ruimer opgezet en zijn prettig voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Op deze vakantieplek betaal je gemiddeld €26,25 voor een overnachting. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeeruitrusting, vervoer, uitgaven bij de supermarkt en andere uitstapjes. In het stukje hieronder delen wij concrete tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Manche.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Verblijf ook een aantal nachten op een boerencamping (doorgaans zo’n €18,75 per staplek, per dag).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en reserveer in het voorjaar voordelig je zomervakantie.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping Bel Sito zijn uitermate geschikt voor vouwwagen, camper, caravan of tent. In het stukje hieronder check je de verschillende type verblijfsvormen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Bekijk ook parken in de regio zoals: Camping Les Nobis D’anjou, Camping Le Méditerranée en Camping Le Mas Du Padre.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor familietent, piramide tent, opblaasbare tent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel verblijf en kan bijna achter elke auto.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: De flexibiliteit maakt dat een rondreis eenvoudig gemaakt kan worden. Ontdek ook andere delen van Laag-Normandie en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een exclusief vakantiehuis met alle luxe zoals je thuis gewend bent (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Bel Sito

Boek met vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping Bel Sito boeken, of een soortgelijke plek? In het bijgaande gedeelte verstrekken we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze kampeerplek en omliggende parken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  2. Vacanceselect: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  3. Eurocampings / ACSI: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  4. Allcamps: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  5. Suncamp Holidays: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  6. ROAN: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  7. Eurocamp: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  8. Rent-a-Tent: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  9. Vacansoleil: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  10. Booking.com: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
Tip: zie ook de beschikbare campingreizen naar Laag-Normandie bij grote landelijke reisbureaus zoals D-reizen, TUI, Corendon, Prijsvrij, Vakantiediscounter & Thomas Cook, BeachCheck, Reisknaller, Suntip, Alltours.

Lokaal weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Baubigny? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Deze regio heeft een zeeklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 17,5 graden celsius °C. Met gemiddeld 28,8 graden celsius is juli de heetste maand. De periode januari is gemiddeld de koudste maand met 9,2 graden celsius °C. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. In onderstaand schema ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Baubigny .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Dit glooiende terrein ligt in een duinlandschap, tegen een heuvel. De begroeiing en het karakter van de kampeervelden zijn gevarieerd. Er zijn beschutte en open plaatsen. Niet alle plaatsen zijn vlak. Tussen het struikgewas van de duinen ligt een deel voor tenten. Sommige plekken hebben uitzicht over zee. De afstand naar het sanitair kan groot zijn.

Bij wie kan ik camping Bel Sito voordelig reserveren?

Camping Bel Sito is een mooi recreatiepark in het Franse Baubigny. De prijzen zijn ongeveer gelijk aan vakantieparken in de buurt (vanaf €26,25 per 24 uur). Ga je in de zomervakantie op pad? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi groen plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Laag-Normandie. Bekijk ook de accommodaties op uitstekende campingketens zoals Capfun, Yelloh! Village, Qualité campings, First Camp, Alannia, Villagi Gran Vacanze + Orbitur, LeadingCampings, Ciela Village, Huttopia, Flower Campings, Sandaya.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Manche is een fantastische vakantieplek. Er is hier een prachtige natuur. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Geniet aan het water of in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Bijvoorbeeld tennissen of yoga. In de regio is er ook een zwembad. In de regio tref je mooie dorpjes waar je jezelf onderdompelt in de kenmerkende cultuur. Probeer ook zeker de lokale Franse cafeetjes en probeer de lokale streekgerechten. In het gebied van deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en andere handige winkels.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Bel Sito is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie ligt op 595 km vanaf Utrecht. Dit is ongeveer 6,5 uur met de auto. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres van de camping (L’église) vind je ook op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het betreft een middelgrote camping met op dit moment 92 verschillende plekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 20 m2 voor een kleine tent, maar ook wat grotere comfortplekken tot 120 m2 voor gezinnen met kinderen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Er zijn ook voldoende stroom en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Bekijk de boekingsvoorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie