anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Les Crotenots boeken

Camping Les Crotenots is een vaak geboekte sterren camping in het Franse Le Miroir, in het bijzondere Saône-et-Loire. Een moderne kleine camping met circa 30 plaatsen. Een ontspannen plek voor gezinnetjes en alleengaande kampeerders. Het park is mooi centraal gelegen, heeft ruim opgezette staanplaatsen voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op onze camping-vergelijker lees je uitgebreide details over het kampeerterrein en vergelijk je onze top-10 boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Le Miroir.

Aanbiedingen Camping Les Crotenots april 2024

Heerlijk ontspannen met jouw familie, peuters en kinderen of even helemaal alleen? Camping Les Crotenots reserveren is dan een uitstekende keuze! Dit kindvriendelijke kampeerterrein is een van de hotspots in het aangename Le Miroir. Deze plek ligt midden in de regio Saône-et-Loire in Frankrijk. Je hebt de keuze uit gunstig gelegen staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Goed om te weten: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel bekende gezinscampings in Le Miroir zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Les Crotenots kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: meestal is het dan zo dat de beste staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Zie ook onze pagina met alle informatie over Stacaravan.

  • Vakantiepark Les Crotenots is een heerlijk sterren recreatiepark in Le Miroir, in de regio Bourgogne.
  • Heerlijke staplekken voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Zie de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Les Crotenots boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping Les Crotenots en soortgelijke accommodaties reserveer je bij verschillende gebruiksvriendelijke boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere waar je degelijke, maar ook 5-sterren campings in Le Miroir ontdekt zijn: flowercampings.com & vakantiediscounter.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via de mail of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze erkende kleine camping heeft om en nabij de 30 staanplaatsen. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Je kunt meestal kiezen voor XL-plaatsen voor een grote caravan of camper. Je kunt ook kiezen voor een bescheiden staplek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Op en rondom de camping heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, groepsaccommodaties, tiny houses, vakantiehuisjes, chalets, bungalows.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de duur van jouw vakantie. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de meivakantie of zomervakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. Veel plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of Pasen is het drukker dan normaal. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je jouw plek en periode aangegeven hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij veel van de moderne touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. De rest van het bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Wanneer je de camping op rijdt is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Kampeerchecklist

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Kampeer je in een tent? Zoals een belltent, tunneltent, piramide tent, daktent? Vergeet dan niet spullen als tentstokken, scheerlijnen, haringen, grondzeil, parasol, gasflessen, luchtbed en pomp, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Let dan ook op spullen zoals rubberen hamer, levellers, haringen en scheerlijnen, caravanspiegels, slingers, gasfles en skottelbraai of bbq, disselweger, campinglamp, campingstoel en inklaptafel, bezem en stoffer en blik. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 768 km (8,5 uur reistijd). Van de reisorganisatie kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Bepaal de vertrekdatum en check deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Camping Les Crotenots is een leuke Franse camping in Le Miroir die gelegen is in Bourgogne. We noemen dit een kleine camping met +/- 30 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 768 km. Calculeer een reistijd in van 8,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De spreektaal is Frans. Het type stekker is C + F. Het netnummer is +33. Het landelijke voltage is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in deze omgeving kost ongeveer €25,25 voor een staanplaats per nacht). In Frankrijk leven ongeveer 60 miljoen mensen. De populairste (hoofd)stad is Parijs. Beschrijving van de religie: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er zijn ook nationale feestdagen: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeerplaatsen in ilkenny, Appelscha & Doornspijk.

Naam campingCamping Les Crotenots
LandFrankrijk
StreekSaône-et-Loire
PlaatsLe Miroir
Type campingKleine camping
Aantal staanplaatsen30 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)768 kilometer
Huidige reistijd 8,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Les Crotenots

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Camping Les Crotenots? Het park verschaft verschillende gunstig geprijsde staplekken. Het betreft de kleine plekken van om en nabij de 40 m2. Perfect voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Meestal inclusief 8 / 16 ampère stroom en watervoorzieningen. De grote campingplekken vanaf 85 m2 zijn mooi ruim opgezet en om die reden prettig voor een grotere caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. Rondom deze plek betaal je gemiddeld genomen €25,25 per 24 uur. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerbenodigdheden, kosten voor tanken of laden, boodschappen en overige tripjes. In het gedeelte hieronder check je praktische tips voor een gunstige campingvakantie in Saône-et-Loire.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (vanaf €18,25 voor een dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Les Crotenots bieden voldoende ruimte voor je vouwwagen, camper, caravan of tent. Bijgaand lees je over de diverse kampeervormen en wat hiervan de voordelen zijn. Zoek ook naar parken in de buurt zoals: Camping Les Ceriselles, Camping L’étang Neuf en Camping Municipal Les Chanternes.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor familietent, belltent, noktent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Je hebt altijd alles bij de hand en trekt makkelijk rond. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Bourgogne en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark Les Crotenots

Controleer vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Camping Les Crotenots boeken, of een camping in de buurt? In het stukje hieronder benoemen we onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. verschillende soorten kampeerplekken. Een ruim aanbod, het is gebruiksvriendelijk en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Veel verschillende soorten staplekken.
  2. Vacanceselect: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  3. Eurocampings / ACSI: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  4. Allcamps: Gemakkelijke boekingsmodule met veel positieve reviews.
  5. Suncamp Holidays: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  6. ROAN: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  7. Eurocamp: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
  8. Rent-a-Tent: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
  9. Vacansoleil: Op sommige parken zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.
  10. Booking.com: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
Tip: check ook de mooiste campingreizen naar Bourgogne bij erkende reisbureaus zoals Sunweb, Prijsvrij, TUI, D-reizen, Corendon en de Jong Intra Vakanties, Suntip, BeachCheck, Reisknaller, Thomas Cook.

Weersverwachtingen

Van plan om te luxe kamperen in Le Miroir? Check dan vooraf wel even het weer. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 17,1 °C. Met circa 28,2 graden is juli de heetste periode. De maand januari is echter de meest koude met gem. 9,1 graden. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei, juni en september. Hierna vind je het 7-daagse weerbericht voor Le Miroir .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de komende 7 dagen

Vragen rondom jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

Terrein in een landelijke omgeving met meerdere velden. De standplaatsen liggen deels onder bomen. Het sanitair is eenvoudig en schoon. Men kan tafeltennissen en er is een jeu-de-boulesbaan. Er is een ontbijtservice, en brood op bestelling. De eigenaar (ex-chef-kok) kookt zelf in het restaurantje. Een Nederlandse krant is dagelijks verkrijgbaar.

Op welke manier kan ik camping Les Crotenots voordelig boeken?

Camping Les Crotenots is een heerlijk recreatiepark in het Franse Le Miroir. De tarieven zijn redelijk gelijk aan kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €25,25 per nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Doorgaans kan je kiezen voor een van de mooiere plekken en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Bourgogne. Check ook de accommodaties via populaire campingketens zoals Qualité campings, Aquadis Loisirs, First Camp, Yelloh! Village, Capfun, Alannia & Sandaya, Ciela Village, Campéole campings, Huttopia, LeadingCampings, Flower Campings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Saône-et-Loire is een geweldig leuke vakantiebestemming. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Zoals in het bos of aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Denk aan hiken of midgetgolfen. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Rondom deze plek bezoek je gemoedelijke stadjes waar je wordt ondergedompeld in de nationale cultuur. Bezoek ook eens de typische Franse restaurants en vraag naar typische lokale lekkernijen. Rondom de kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en pinautomaten.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping Les Crotenots heeft een uitstekende bereikbaarheid. Deze campingvakantie is te bereiken op 768 kilometer van Utrecht. Dit betekent 8,5 uur rijden. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Parkeerruimte is er voldoende. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (120 Chemin du camping Crotenots) check je vooraf nog even op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het is een kleine camping met wel 30 staanplaatsen. De kampeerplekken zijn geschikt voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Kies voor een kleine plek van zo’n 30 m2 voor 2 personen, maar ook extra grote plekken tot 90 m2 voor gezinnen met kinderen. het sanitair is dik in orde. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Schaduwplekken op aanvraag. Lees in de voorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie