anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Verneda Camping Mountain Resort boeken

Verneda Camping Mountain Resort is een welbekende 4 sterren camping in het Spaanse Pont d’Arrós, gelegen in de regio Lerida. Een moderne middelgrote camping met in 2024 zo’n 193 plaatsen. Een geschikte uitvalsbasis voor jonge kinderen en ouderen. Het kampeerterrein is gemakkelijk te bereiken, heeft prachtige kampeerplekken met genoeg toiletten en douches. Op deze pagina tref je relevante gegevens en info over het vakantiepark en vertellen wij over de meest populaire boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Pont d’Arrós.

Aanbiedingen Verneda Camping Mountain Resort april 2024

Even lekker uitrusten met jouw familie, kleuters en kinderen of met een groep vrienden? Verneda Camping Mountain Resort reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke plek ligt in het prachtige Pont d’Arrós. Deze plek ligt midden in de regio Lerida in Spanje. Je vindt hier heerlijke staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Belangrijk: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Veel van de gezinscampings in Pont d’Arrós zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Verneda Camping Mountain Resort kampeer aanbieding. Alleen, let op: de kans is groot dat de mooiste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Bungalowtent.

  • Vakantiepark Verneda Mountain Resort is een heerlijk 4 sterren kampeerverblijf in Pont d’Arrós, in de omgeving Catalonie.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Een mooie centrale ligging, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Verneda Camping Mountain Resort boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Verneda Camping Mountain Resort en soortgelijke accommodaties reserveer je voordelig en snel bij verschillende populaire boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere sites waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Pont d’Arrós kunt boeken zijn: vacansoleil.nl en pitchup.com. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de e-mail of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze gezellige middelgrote camping heeft plusminus 193 kampeerplekken. Het aanbod staplekken is divers. Veel kampeerders houden van extra grote staplekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Anderen prefereren juist een wat meer intieme en kleine staplek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op en nabij deze bestemming heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, tiny houses, bungalows, chalets, vakantieboerderij, groepsaccommodaties.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Selecteer de dag van aankomst en de dag van vertrek. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De tofste plekken zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als volgeboekt. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het drukker dan normaal. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Wanneer je jouw staplek doorgegeven hebt voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. De rest van het bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Wanneer je aankomt dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je lekker met de tent? Zoals een vis-à-vis tent, daktent, noktent, belltent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere parasol, tenttapijt, hamer, haringen, grondzeil, kooktoestel en kookgerei, slaapzakken, koelkast/koelbox, verlichting, gasflessen. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan ook niet rubberen hamer, levellers, caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, campinglamp, waslijn, disselweger. Warme kleding is ook erg belangrijk. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht is zo’n 1318 km (14,5 uur rijden). Via de boekingssite kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Voer de gewenste vertrekdatum in en spot de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Verneda Camping Mountain Resort is een populaire Spaanse camping in Pont d’Arrós in de buurt van Catalonie. Dit is een middelgrote camping met 193 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 1318 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 14,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De inwoners spreken Spaans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Het netnummer is +34. De stroomspanning is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112/061. Een normale campingovernachting in deze omgeving kost zo’n €34,75 per plek. In Spanje bevinden zich hedendaags 43 miljoen ingeschreven mensen. De landelijke hoofdstad is Madrid. Mensen zijn hier qua religie Rooms-katholiek (94%). Voorbeelden van luchthaven(s): Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). De nationale feestdag is februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Zoek ook staanplaatsen in Zagrebacka, Heidenburg en Saint-Privat.

Naam campingVerneda Camping Mountain Resort
LandSpanje
StreekLerida
PlaatsPont d’Arrós
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken193 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1318 kilometer
Reistijd 14,5 uur

Goedkoop kamperen op Verneda Camping Mountain Resort

In juli of augustus goedkoop kamperen op Verneda Camping Mountain Resort? Deze kampeerplek verhuurt allerlei gunstige staanplaatsen. Dit zijn met name de kleine plekken van rond de 20 m2. Perfect voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Vaak met elektra (10 – 16 ampère) en watertappunt- en afvoer. De grotere plekken vanaf 105 m2 zijn ruimer opgezet en daarmee een uitkomst voor een grote tent, camper of caravan. Kamperen met een eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. In dit gebied betaal je als kampeerder zo’n €34,75 per overnachting. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerartikelen, tankkosten, laadkosten, uitgaven bij de supermarkt en excursies. In het stukje hieronder geven wij jou 6 tips voor een betaalbare campingvakantie in Lerida.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Doe vooraf boodschappen en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (al vanaf €22,25 voor een overnachting).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Verneda Mountain Resort zijn perfect voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het stukje hieronder bekijk je de verschillende type staplekken en welke voordelen daarbij horen. Klik ook verder naar parken in de omgeving zoals: Camping El 301, Camping Tau & Camping Cabo Mayor.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor piramide tent, noktent, vis-à-vis tent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Het gemakkelijkste middel om rond te trekken. Geniet van de ongekende vrijheid van Catalonie en Spanje.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Verneda Mountain Resort

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Verneda Camping Mountain Resort boeken, of op een omliggende camping? Hieronder beschrijven we onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  4. Allcamps: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  5. Suncamp Holidays: Voor vakanties voor het hele gezin.
  6. ROAN: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
  7. Eurocamp: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  8. Rent-a-Tent: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  9. Vacansoleil: Voor vakanties voor het hele gezin.
  10. Booking.com: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
Tip: analyseer ook de mooiste campingreizen naar Catalonie bij grote landelijke reisbureaus zoals Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Sunweb, TUI of Alltours, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Suntip, BeachCheck.

Lokaal weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Pont d’Arrós? Let dan goed op het weer. Je hebt hier het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 16,4 °C. Met 36,9 graden celsius °C is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De periode januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 13,3 graden celsius. Een heerlijke reistijd is mei, juni en september. In onderstaand schema ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Pont d’Arrós .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en verwachting van komende week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De staanplaatsen op deze langgerekte camping liggen op kleine veldjes tussen de rivier en de beboste berghelling. Loofbomen zorgen voor voldoende schaduw. Op het terrein is een overdekte barbecueplaats. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, trektochten, mountainbiken en rafting. De camping organiseert excursies. De rivier is ongeschikt om in te zwemmen of te baden.

Waar kan ik camping Verneda Mountain Resort goedkoop boeken?

Verneda Camping Mountain Resort is een sfeervol recreatiepark in het Spaanse Pont d’Arrós. De kosten voor een overnachting zijn goed te vergelijken met omliggende parken (vanaf €34,75 per overnachting). Is de zomervakantie voor jou een must? Boek dan bij voorkeur op tijd. Zo ben je zeker van een mooi plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren via de site van de ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Catalonie. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden via populaire campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Alannia, Yelloh! Village, Qualité campings, Aquadis Loisirs, First Camp & LeadingCampings, Sandaya, Orbitur, Campéole campings, Flower Campings, Ciela Village.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Lerida is een zeer aan te raden reisbestemming. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Voorbeelden zijn skeeleren of dagtochten. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Rondom deze plek vind je leuke steden waar je kunt opgaan in de plaatselijke cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Spaanse speciaalzaken en probeer de lokale specialiteiten. In de omgeving van deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Verneda Camping Mountain Resort is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 1318 km afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 14,5 uur autorijden. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Parkeerruimte is er voldoende. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (Ctra. N230, km 171) is op te zoeken via de site.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Dit is een middelgrote camping met zo’n 193 plekjes. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 40 m2 (perfect voor twee), maar tevens extra grote plekken tot 90 m2 voor complete gezinnen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Lees in de voorwaarden of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie