anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Municipal Val De Braye boeken

Camping Municipal Val De Braye is een vaak geboekte 3 sterren camping in het Franse Bessé-sur-Braye, gelegen in de regio Sarthe. Dit is een middelgrote camping met om en nabij de 96 plaatsen. Een gemoedelijke stek voor families met jonge kinderen en stelletjes. De accommodatie is mooi centraal gelegen, heeft mooie grote plaatsen met genoeg vermaak voor de kids. Hier geven we bruikbare info over het park en zie je in 1 overzicht de handigste boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Bessé-sur-Braye.

Aanbiedingen Camping Municipal Val De Braye april 2024

Even heerlijk genieten met jouw gezin, kinderen of met zijn tweetjes? Camping Municipal Val De Braye reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke bestemming ligt in het aantrekkelijke Bessé-sur-Braye. Het is gelegen in de regio Sarthe in Frankrijk. Je vindt hier gunstig gelegen staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Goed om te weten: boek op tijd. Het merendeel van de gezinscampings in Bessé-sur-Braye zijn vaak al vroeg in het jaar vol. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Municipal Val De Braye kampeer aanbieding. Echter, in de praktijk is het vaak zo dat de meeste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Zie ook onze pagina met alle informatie over Exclusieve campings.

  • Vakantiepark Municipal Val De Braye is een veelzijdig 3 sterren park in Bessé-sur-Braye, in het unieke Pays-De-La-Loire.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Gunstig gelegen, het personeel is erg vriendelijk.
  • Check de campingwebsite en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Municipal Val De Braye boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping Municipal Val De Braye en verwante parken reserveer je snel en eenvoudig via een aantal gecertificeerde boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Bessé-sur-Braye kunt reserveren zijn: flowercampings.com en campingplekken.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via de mail of via de website van de campinghouder.

  2. Kampeerplek selecteren

    Deze middelgrote camping heeft ruim 96 kampeerplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Er zijn XL-staanplaatsen voor een caravan inclusief bijzettent. Andere kampeerders houden juist van een kleine campingplek, perfect voor de kleine kampeerder. In de buurt van deze plek vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, chalets, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, tiny houses, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies een gewenste aankomstdatum en de totale reisperiode. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of meivakantie? Boek dan op tijd. De leukste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend zijn de plekjes sneller vol. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Als je jouw staplek aangegeven hebt voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij veel van de moderne touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het openstaande bedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Wanneer je aankomt dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Tijd om in te pakken! Ga je met de tent? Bijv. met een vis-à-vis tent, koepeltent, piramide tent, tunneltent? Zorg dan in ieder geval voor tafeltje en stoelen, hamer, scheerlijnen, haringen, tentstokken, luchtbed en pomp, slaapzakken, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox, verlichting. Op pad met de caravan? Denk dan ook zeker aan haringen en scheerlijnen, disselslot, slingers, kentekenbewijs, caravanspiegels, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn, disselweger, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 630 kilometer (7 uur reistijd). Van de reisorganisatie kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Bepaal de vertrekdatum en doorzoek interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Municipal Val De Braye is een leuke Franse camping in Bessé-sur-Braye in de streek Pays-De-La-Loire. We spreken over een middelgrote camping met 96 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 630 km. De actuele inschatting van de reistijd is 7 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De mensen spreken Frans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Het netnummer is +33. De elektra-spanning is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een doorsnee campingovernachting in deze regio kost €26,25 per staplek. In Frankrijk zijn ongeveer 60 miljoen inwoners. De populairste (hoofd)stad is Parijs. Samenvatting religie: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Let op: nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Zoek ook kampeeropties in Rimini, Gendt of Sauvian.

Naam campingCamping Municipal Val De Braye
LandFrankrijk
GebiedSarthe
PlaatsBessé-sur-Braye
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken96 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)630 kilometer
Actuele reistijd 7 uur

Goedkoop kamperen op Camping Municipal Val De Braye

Wil je goedkoop kamperen op Camping Municipal Val De Braye? Het park beheert diverse goedkope staplekken. Dit zijn de kleine plekken van plusminus 45 m2. Voldoende voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. Gewoonlijk met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en waterput/watertappunt. De XL-staplekken vanaf 85 m2 bieden wat meer ruimte en daarom perfect voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Op een camping staan met eigen tent of caravan is een van de goedkoopste vormen van vakantie. Rondom deze plek is de prijs ongeveer €26,25 per overnachting. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerspullen, vervoer, boodschappen, restaurants en excursies. In de opsomming hieronder bieden wij concrete tips om te besparen op jouw campingvakantie in Sarthe.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (gemiddeld zo’n €18,75 per staplek, per dag).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek vlak voor vertrek.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Municipal Val De Braye bieden veel mogelijkheden voor camper, tent, vouwwagen of caravan. In het onderstaande gedeelte vergelijk je de belangrijkste type staplekken met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Bekijk ook parken in de buurt zoals: Camping Le Lac Du Causse, Village De La Guyonnière of Camping Port Sainte Marie.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor noktent, vis-à-vis tent, familietent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Geschikt voor jong en oud (eenvoudig te verrijden met een mover).
  • Camper / kampeerauto: Ideaal als je een rondreis gaat maken. Je ontdekt ook de andere stukken van Pays-De-La-Loire en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Municipal Val De Braye

Ga voor een vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping Municipal Val De Braye boeken, of iets vergelijkbaars? In de opsomming hieronder vind je onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van verschillende soorten kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  2. Vacanceselect: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  4. Allcamps: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  5. Suncamp Holidays: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  6. ROAN: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  7. Eurocamp: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  8. Rent-a-Tent: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  9. Vacansoleil: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  10. Booking.com: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
Tip: check ook alle campingreizen naar Pays-De-La-Loire bij Nederlandse reisbureaus zoals D-reizen, TUI, Vakantiediscounter, Corendon, Sunweb of Alltours, Suntip, Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller.

7-daagse weerbericht

Deze vakantie luxe kamperen in Bessé-sur-Braye? Houd dan wel het weer in de gaten. Je hebt hier het zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 17,2 °C. Met gemiddeld 28,3 °C is juli de maand met de hoogste temperaturen. De periode januari is flink kouder met gemiddeld 9,1 graden °C. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. In het volgende lijstje bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Bessé-sur-Braye .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De twee afzonderlijke velden die samen deze parkachtige camping vormen, zijn verbonden door een houten brug. Het ene deel is langgerekt, het andere vierkant. De staanplaatsen liggen aan straatjes en zijn soms gescheiden. Vissen is mogelijk in de rivier. Naast de camping ligt een gemeentelijk recreatiegebied met een overdekt en een openluchtzwembad.

Op welke manier kan ik camping Municipal Val De Braye goedkoop boeken?

Camping Municipal Val De Braye is een aangenaam recreatiepark in het Franse Bessé-sur-Braye. De actuele kosten liggen in lijn met andere parken in de regio (vanaf €26,25 per staanplaats, per dag). Ga je in de zomervakantie op pad? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je flexibel? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Campings als deze kan je goedkoop reserveren bij de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Pays-De-La-Loire. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op uitstekende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, First Camp, Capfun, Qualité campings, Alannia, Yelloh! Village + Huttopia, Orbitur, LeadingCampings, Ciela Village, Flower Campings, Campéole campings.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Sarthe is een geliefde vakantiebestemming. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Voorbeelden zijn vissen of tafeltennissen. Een zwembad in de buurt is aanwezig. In dit gebied ontdek je idyllische steden waar je in contact komt met de regionale cultuur. Vergeet ook niet de lokale Franse bakkerijen en probeer de lokale streekgerechten. In het gebied van deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Municipal Val De Braye is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 630 kilometer van Utrecht. Dit betekent 7 uur met de auto. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. De adresgegevens van de camping (25 Rue du Val de Braye) vind je op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We spreken over een middelgrote camping met ongeveer 96 staplekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 30 m2 (ideaal voor stellen), maar tevens de wat grotere plekken tot 110 m2 voor complete gezinnen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. De plekken hebben elektriciteit en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Check ook even of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie